- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Pcosum canımSende pko çikolata kisti varmıydı canım neden kucrüny önerildi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pcosum canımSende pko çikolata kisti varmıydı canım neden kucrüny önerildi?
Erkenden regl gibi lekelenme yasadim kullandigim dogum kontrol hapi yumurtalarimi baskilamamis yumurtalarim gorundu ultrosandaPcosum canım
Hımm anladımm kuzum doktoruna güven devam etErkenden regl gibi lekelenme yasadim kullandigim dogum kontrol hapi yumurtalarimi baskilamamis yumurtalarim gorundu ultrosanda
Eylululun ortalarini bulcak benim transferde kuzum aslinda eylul basiydi ama erken lekelenme yasadim isler degistiHımm anladımm kuzum doktoruna güven devam et
Öncelikle şimdiden geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız anesteziden hiç korkmayın siz ne olduğunu anlamadan işlem bitmiş ve uyanmış oluyorsunuz zaten sadece sonrasında biraz mide bulantısı yapabiliyor o kısmı sıkıntılı ama korkulacak bir işlem değil rahat olunMerhaba kızlar , cumartesi günü Opu olucam çook korkuyorum anesteziden de korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum
Çok sağolun düşünmemeye çalışacağım, hemen olup bitsin diye dua edeceğimÖncelikle şimdiden geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız anesteziden hiç korkmayın siz ne olduğunu anlamadan işlem bitmiş ve uyanmış oluyorsunuz zaten sadece sonrasında biraz mide bulantısı yapabiliyor o kısmı sıkıntılı ama korkulacak bir işlem değil rahat olun
benim de oyle olacak gibi canim tesekkurlerBende tam 12 gün sonra regl oldum canım
Zaten 10-12 içinde olursun demişlerdi
ben de ayni durumdaydim:) o gece hic uyumadim, sabah sakindim ama odaya girjnce beni bayiltmayin diye aglamakli oldum ama tum bunlara hic gerek yokmus, cok basit bir islem damardan sakinlestirici gibi bisey veriyorlar, zaten bu sedasyon olarak geciyormus anestezi de degil, endoskopide falan uygulanan bu. yarim saat -40 dakikaya ayiliyorsun, ben iki ay once polip aldirdim onda da vermislerdi, ikisinde de ayilmada hicbir sorun yasamadim, hic almamis gibi oldum ne bulanti ne basdonmesi, icini ferah tutMerhaba kızlar , cumartesi günü Opu olucam çook korkuyorum anesteziden de korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum
Çok tatlı bir uykuydu Cansucum hiç endişen olmasın bir bakmışsın yatağındasınMerhaba kızlar , cumartesi günü Opu olucam çook korkuyorum anesteziden de korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum
Yaklaştıkça daha da bir heyecan basıyor biran önce olup bitsin kendimi sakinleştirmeye çalışıyorumben de ayni durumdaydim:) o gece hic uyumadim, sabah sakindim ama odaya girjnce beni bayiltmayin diye aglamakli oldum ama tum bunlara hic gerek yokmus, cok basit bir islem damardan sakinlestirici gibi bisey veriyorlar, zaten bu sedasyon olarak geciyormus anestezi de degil, endoskopide falan uygulanan bu. yarim saat -40 dakikaya ayiliyorsun, ben iki ay once polip aldirdim onda da vermislerdi, ikisinde de ayilmada hicbir sorun yasamadim, hic almamis gibi oldum ne bulanti ne basdonmesi, icini ferah tut
Ayy inşallah banada öyle gelir :)) Çok sağol canımÇok tatlı bir uykuydu Cansucum hiç endişen olmasın bir bakmışsın yatağındasın
Ben 8 agustosta lucrın oldum dun adet oldum yani 9 gun sonraKizlae bu lucrin igne hakkinda bilgisi olan varmi bana bugub doktorum verdi 22 temmuzda opu olmustum 4 agustosta regl olmustum reglimin 4.Gunu ginera basladik doktorumun hesabina gore 27 agustosta reglim gelcekti ve transfer planim baslicakti maalesef 10gun once reglim geldi 16 agutosta lekelenme şeklinde kanama yasadim bugun de bana lucrin igne ve baska bir dogum kontrol hapi verdi lucrin igneden kac gun sonra regl gelir bilginiz varmi 4 eylulde lucrin ignenle gel burfa yapacagiz dedi
Normalde kac gun sonra olunuyormus canim olmasi gerektigi gundemi oldun senBen 8 agustosta lucrın oldum dun adet oldum yani 9 gun sonra
Hemşirem bir şey söylemedi canım normal bence lucrin adeti biraz geciktirebilir dedi sadece benimki 2 gün falan geciktiNormalde kac gun sonra olunuyormus canim olmasi gerektigi gundemi oldun sen
Bakalim benim nasil olcak kuzum bide dogum kontrol hapida baslicam 1gun sonra oda 21 gun 16.Gunde lucrin olcakmış karindanmi yapiliyor odaHemşirem bir şey söylemedi canım normal bence lucrin adeti biraz geciktirebilir dedi sadece benimki 2 gün falan gecikti
Dogum kontrol hapida bu ilk kez kullancam bu haptanBakalim benim nasil olcak kuzum bide dogum kontrol hapida baslicam 1gun sonra oda 21 gun 16.Gunde lucrin olcakmış karindanmi yapiliyor oda
Bu hap dogum kontrolden cok rahimde hormonların seviyesini artırmak icin kullanılıyo lucrin evet göbekten yapılıyor canım ben histeroskopi oldugumda da bu haptan içmiştim yarın rahim kalınlıgımı ölctürüp duruma göre esrrofem başlıcam bendeDogum kontrol hapida bu ilk kez kullancam bu haptan
Ben ginera kullandim yumurtalarim baskilanmamisti canim o yüzden hapi verdi doktorum yumurtlamamam gerekiyormua transfer edilcegi icin oyle dediBu hap dogum kontrolden cok rahimde hormonların seviyesini artırmak icin kullanılıyo lucrin evet göbekten yapılıyor canım ben histeroskopi oldugumda da bu haptan içmiştim yarın rahim kalınlıgımı ölctürüp duruma göre esrrofem başlıcam bende