- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.560
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Yarında benim kontrolüm var canımMerhaba bende bugün kontrole gittim şimdilik 10-12 tane yumurtam görünüyor. Muhtelemen cuma-cumartesi opu olacağım
Aminn canım beniimm inşAllahAmin canım inşallah senden de güzel haberler bekliyorum
2. Regl bitti transfer gününü bekliyorum rahim Kalınlaştırma sürecindeyim. Heycandan ölüyorummmmmm yavrularıma kavuşacağım
Harikaaa2. Regl bitti transfer gününü bekliyorum rahim Kalınlaştırma sürecindeyim. Heycandan ölüyorummmmmm yavrularıma kavuşacağım
Peş peşede doğurup anneler kulübünde buluşuruz inşallahHarikaaaaz kaldı kavuşmaya o zaman hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Önden sen git yolu aç peşineee beraberiz canımPeş peşede doğurup anneler kulübünde buluşuruz inşallah
Opudan sonraki adetinizde mi transfer olacaksınızPeş peşede doğurup anneler kulübünde buluşuruz inşallah
Yok donduruldu benim 3 tane 6. Gün donduruldu. Şimdi ben 2. Regl oldum rahim kalınlaştırma hap kullanıyorum yavaş yavaş yaklaşım muhtemelen ağustos ilk haftası transfer olacak gibi duruyorOpudan sonraki adetinizde mi transfer olacaksınız
Merhaba bende varım. Bende yarin opu olucam sonrasini bilmiyorum. Ama taze transfer olmayacagi kesinMerhaba güzel anne adaylarımBu şekilde açılmış bir kaç tane topik var ama bizlerin ne zaman transfer olacağıda kesin olmadığı için bu topiği açtım.
Benim gibi Temmuz ayında tüp bebeğe yeni başlamış opu öncesi ilaç kullanan arkadaşlarım varsa buyursun gelsinler
Beraber süreçlerimizi konuşalım. Muhtemelen hafta sonuna yumurta toplama işlemim olacak.Sonrasıda dondurulmuş transfer planlanacak.
Hepimize RABBİM şimdiden kolaylık versin.Bol kaliteli yumoşlarımız ve en sağlıklı embriyolarımız bizimle olsun.
Eki Görüntüle 3276540
Canım seninki kısa protokol o zaman yumurtlama engelleyici bişi yapmadan doğal siklüste transfer yapacakYok donduruldu benim 3 tane 6. Gün donduruldu. Şimdi ben 2. Regl oldum rahim kalınlaştırma hap kullanıyorum yavaş yavaş yaklaşım muhtemelen ağustos ilk haftası transfer olacak gibi duruyor
bilmem öyle mi oluyor anlamıyorum ki doğal siklus ne demekmiş yaniCanım seninki kısa protokol o zaman yumurtlama engelleyici bişi yapmadan doğal siklüste transfer yapacak
Hoşgeldin canım o zaman hep beraber beklemede olacağızMerhaba bende varım. Bende yarin opu olucam sonrasini bilmiyorum. Ama taze transfer olmayacagi kesin
Bende polikistik over varmiş. Aslinda kayda deger bir sorunumuz yoktu canim ama 3 yil deneme suresinden ( 3 klomen 1 femera 2 asılama) sonra artik tup bebek karari aldik. İnsallah bu topikteki herkesin bol kaliteli embriyolari olur bize sımsıkı tutunur meleklerimizHoşgeldin canım o zaman hep beraber beklemede olacağız
Sizdeki sıkıntı neydi.İnşallah bol kaliteli yumoşlar olur
Aminnn canım aminnnBende polikistik over varmiş. Aslinda kayda deger bir sorunumuz yoktu canim ama 3 yil deneme suresinden ( 3 klomen 1 femera 2 asılama) sonra artik tup bebek karari aldik. İnsallah bu topikteki herkesin bol kaliteli embriyolari olur bize sımsıkı tutunur meleklerimiz