Merhaba arkadaşlar ben 35 yasindayim 1 tane sağlıklı evladım var çok şükür şuan 10 yaşında normal yolla kolayca gebe kaldım 2016 yılında 2. Bebeğime yine normal yolla gebe kaldım sağlıkla doğurdum ilk 4 ay çok iyiydi hiç bı sıkıntımız yoktu sonra birden kilo kaybı kas kaybı başladı Ege'de uzunca süren arastirmalar yapıldı sma dan suphelenildi test yapilicakti araya bayram girdi ve biz bebeğimizi 6 aylıkken kaybettik
kayıptan sonra Ege benden eşimden ve kızımdan genetik test için kan aldı test sonuçlarını almamız 6 ay sürdü ve pompe diye genetik hastalık tasiyicisi olduğumuzu bebeğinizde bu yüzden kaybettiğinizi öğrendik yıkıldık ege üniversitesi bize normal yolla yine gebe kalabilirsiniz sağlıklı bebek olasiligin %25 dedi en garanti yolu pgt le hamile kalman dedi bizde hem psikolojik olarak toplanalım hem maddi açıdan biraz birikim yapalım dedik sonra ben nasıl oldu anlamadan tekrar hamile kaldım Allah'ın vardır bı bildiği dedik çok umutlandik ama sansada bırakmamak tekrar aynı acıyı yaşamamak için 14. Haftada CVS yaptirdik ve maalesef karnımdaki bebeğimde aynı hastaliga sahip olduğunu ve sonlandırılması gerektiğini öğrendik 20. Haftada sonlandırıldı ve ölü doğum yaptım
Gördüğüm ruyalar çektiğim özlem olmasa tüp bebeğe kalkisamazdim son kez esimin ve kızımın kardeş özlemi için pgt deniyicez ama rapor hakkım olur mu ücretler ne kadar Ege'de en son sorduğumda pgt cihazi yoktu şuan ne durumda bilmiyorum 11 temmuza görüşme için randevu aldık ilk görüşmede muayene oluyormu muayene sırasında eşleri aliyorlarmi ücret olarak nedir merak ediyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim