- 17 Mayıs 2022
- 827
- 325
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Her doktor farklı ilaç tedavisi veriyor senin transferin ne zaman olucakBen ginera kullandim yumurtalarim baskilanmamisti canim o yüzden hapi verdi doktorum yumurtlamamam gerekiyormua transfer edilcegi icin oyle dedi
Lucrin igne olucam kuzum iste ondan reglim ne zaman gelir ise transfer baslancak lucrin igneyi 4 eylulde olcam 5.Gun embriyosu adetin kacinci gunu transfer ediliyor bilgin varmiHer doktor farklı ilaç tedavisi veriyor senin transferin ne zaman olucak
Galiba 20. Gün okudugum kadarıylaLucrin igne olucam kuzum iste ondan reglim ne zaman gelir ise transfer baslancak lucrin igneyi 4 eylulde olcam 5.Gun embriyosu adetin kacinci gunu transfer ediliyor bilgin varmi
O zaman ekimin basini bulur benim transfer canim lucrin igneden sonra gecikir benimde oyle düşünüyorumGaliba 20. Gün okudugum kadarıyla
Rahimin kalinlasma durumuna goreymis kuzum 15. 20. gün yazıyorO zaman ekimin basini bulur benim transfer canim lucrin igneden sonra gecikir benimde oyle düşünüyorum
23 yumurtam toplandi 20 si döllendi 7 si 5.Gun embriyosu olarak donduruldu 3.Gunden sonra embriyonun 5.Gune gitmesi tamamen sperme bagli dedi doktorumKızlar opuda kaç yumurtanız olgun çıktı kaçı döllendi ?
Rabbim inşallah buraya kop koyu testini attigin günleri nasip etsin canımGünaydın kızlar birazdan transfere gircem çok heyecanlıyım.. nolur bana dua edin.. sekiz yıl sonra benim de mucizem gelsin
Rabbim yar ve yardımcın olsunn kuzummm herşey güzel olacakGünaydın kızlar birazdan transfere gircem çok heyecanlıyım.. nolur bana dua edin.. sekiz yıl sonra benim de mucizem gelsin
Bende hep bunu merak ederdim canım kimin kalitesine göre ilerliyor diye23 yumurtam toplandi 20 si döllendi 7 si 5.Gun embriyosu olarak donduruldu 3.Gunden sonra embriyonun 5.Gune gitmesi tamamen sperme bagli dedi doktorum
Spermin canım doktorum öyle söyledi 3.gunden 5.gune gitmesi tamamen sperme bagliymisBende hep bunu merak ederdim canım kimin kalitesine göre ilerliyor diye
insallah sımsıkı tutunurGünaydın kızlar birazdan transfere gircem çok heyecanlıyım.. nolur bana dua edin.. sekiz yıl sonra benim de mucizem gelsin
Canım ne durumdasın ben adetin 3 günü kontrole gittm ama 3 gun sonra bida git dediler tam incelmemiş rahim duvarıBende hep bunu merak ederdim canım kimin kalitesine göre ilerliyor diye
Canımm merhaba bana şu şekilde söylendi.Canım ne durumdasın ben adetin 3 günü kontrole gittm ama 3 gun sonra bida git dediler tam incelmemiş rahim duvarı
Canım seni çok iyi anlıyorum ilk tüp bebek denememde 12 folikül gözüküyordu ultrasonda ama 4 olgun yumurta çıkmıştı. 2 tane embriyom oluştu çok sevinmiştim. Negatif oldu orası ayrı..Bugün Opu oldum , sadece 3 yumurta toplandıumarım hepsi döllenir :) bana bir kaç kere daha Opu yolu görüldü sanırım
Çok sağol canım bu dönemde insan anlaşılmayı o kadar çok istiyor ki :) Doktor çok iyi dedi aslında 3 folikül gözüküyordu 3ündende olgun yumurta aldım dedi. Aradılar bugün 2 tanesi döllendi dediler inşallah sağlıkla ilerlerCanım seni çok iyi anlıyorum ilk tüp bebek denememde 12 folikül gözüküyordu ultrasonda ama 4 olgun yumurta çıkmıştı. 2 tane embriyom oluştu çok sevinmiştim. Negatif oldu orası ayrı..
Öyle gözüküp 3nünde dolu çıkması harika canım en azından benim gibi hayal kırıklığına uğramadın:) inşallah hepsi güzelce bölünüp devam eder:)Çok sağol canım bu dönemde insan anlaşılmayı o kadar çok istiyor ki :) Doktor çok iyi dedi aslında 3 folikül gözüküyordu 3ündende olgun yumurta aldım dedi. Aradılar bugün 2 tanesi döllendi dediler inşallah sağlıkla ilerler