2023 Temmuz Ayı Tüp Bebeğe Başlayıp İleriki Süreçte Dondurulmuş Transfer Olacaklar Gelin Konuşalım👼🏻🚼💜

Bugün Opu oldum , sadece 3 yumurta toplandı umarım hepsi döllenir :) bana bir kaç kere daha Opu yolu görüldü sanırım

Canım ne durumdasın ben adetin 3 günü kontrole gittm ama 3 gun sonra bida git dediler tam incelmemiş rahim duvarı
Canımm merhaba bana şu şekilde söylendi.

Lucrin Depot 1.doz :17 Ağustos yaptım

Lucrin Depot 2.doz : 17 Eylül’de yapılacak
2.dozdan15 gün sonra kontrole gideceğim bu dönemde%90 regl olmayacaksın.Tahmini 21 Ekim transfer dedi

Bugün Opu oldum , sadece 3 yumurta toplandı umarım hepsi döllenir :) bana bir kaç kere daha Opu yolu görüldü sanırım
Canım seni çok iyi anlıyorum ilk tüp bebek denememde 12 folikül gözüküyordu ultrasonda ama 4 olgun yumurta çıkmıştı. 2 tane embriyom oluştu çok sevinmiştim. Negatif oldu orası ayrı..

Canım seni çok iyi anlıyorum ilk tüp bebek denememde 12 folikül gözüküyordu ultrasonda ama 4 olgun yumurta çıkmıştı. 2 tane embriyom oluştu çok sevinmiştim. Negatif oldu orası ayrı..
Çok sağol canım bu dönemde insan anlaşılmayı o kadar çok istiyor ki :) Doktor çok iyi dedi aslında 3 folikül gözüküyordu 3ündende olgun yumurta aldım dedi. Aradılar bugün 2 tanesi döllendi dediler inşallah sağlıkla ilerler

Öyle gözüküp 3nünde dolu çıkması harika canım en azından benim gibi hayal kırıklığına uğramadın:) inşallah hepsi güzelce bölünüp devam eder:)

Ben kaç folikül gözüktüğünü bile sormamıştım , ilk denemem o yüzden pek bilgi sahibi değildim neyse umarım hepsi güzel ilerler iyi dileklerin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…