- 10 Kasım 2022
- 5.084
- 4.193
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #13.061
Biraz daha bekliyorum almak için daha var doğum içinSanırım aynıyız.e bebekten aldıklarım geldi evde değilim gidelim hayırlısıyla bakayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha bekliyorum almak için daha var doğum içinSanırım aynıyız.e bebekten aldıklarım geldi evde değilim gidelim hayırlısıyla bakayım.
Evet ben de pazartesi tekrar gideceğim umarım öğrenebilirim,,erken olup yanıltıcı olmasından korkuyorum ama bakalımA aynı gün tarihimiz. Bebişini hissediyormusun.Normalde randevum 18 şubat ama hafta sonu dayanamayıp gidebilirim
Bende de cinsiyet daha yok ve yüzde yüz aynı duygulardayiz bi çöp bile almadım henüzBen daha hicbirsey almadım
Cinsiyeti de daha öğrenemedik. İşin kötüsü yatak da falan fikrim de yok
Anne yani yatak alsam odam çok daralır.direk montesori yaralı alsam bebek için çok mu büyük olur. Aklımda sadece sorular var başka birşey yok
Onlarda gecer insallah cnm ya yoksa ciddem keyif falan kalmıyor senle cok benzer sorunlar yaşiyoruz ben cikarmaya devam hazimsizliktan dolayi ve artik cok yordu beni bu durum 16 hafta oldum nerdeyse biter diye umut ediyorum ama tık yok. O agiz tadi ayni benimde oyle me yesem 1 dakika sonra aynı his. Yemekten zevk almak ne buyük bir nimetmisBikac gundur düzeliyor canm gaz şikayeti azaldı bulantım var ama az en kotusu ağız tadı okdr kötü bir tat var ki. İnslalah oda geçer. Çünkü rahatsız ediyor ağızim içi oda sanırım reflü oldukça artıyor
2 lt falan içiyorum canım günlük. Ama cildim aşırı kuruyor benim heryerim dökülmeye başladı.Bana su içmek fayda etti canım sen de bol bol su iciyo musun
Ay 2 litre güzel oran. Ben hala 2 3 bardak ancak içebiliyorum. Suyu biraz arttırayım direkt çıkartıyorum2 lt falan içiyorum canım günlük. Ama cildim aşırı kuruyor benim heryerim dökülmeye başladı.
O zaman bol bol nemlendir ben bulantıdan dolayı su icmekte zorlandığını düşünmüştüm2 lt falan içiyorum canım günlük. Ama cildim aşırı kuruyor benim heryerim dökülmeye başladı.
Benim de yüzüm pullanmaya başladı ya. Nemlendirsem bile üstüne bb krem tarzı bir şey sürünce tamamen pullanıyor çok kötü. Özellikle alnım öyle.İnş düzelir bir an önce.2 lt falan içiyorum canım günlük. Ama cildim aşırı kuruyor benim heryerim dökülmeye başladı.
Ben de anne yanı park yatak aldım elele madre markası. Anne yanı olabilen park yatak çok yoktu zaten burdaki yorumlardan gördüm bakalım daha gelmedi. Etrafımda yeni anne olan herkes park yatak önermişti bakalım beklentilerimi karşılar umarım.Hello kızlar alışverişe başlayan var mi? Ben hazır indirim varken yatak alicam hatta chicco next2me magic Anne yani besigine karar verdim. Aslında park yatak almaktı niyetim ama yerim yok malesef. Buda 8 aya kadar kullaniliyomus. O arada zaten oturma odasini bozup bebek odasi yaparim diye dusunuyorum. Aranızda alan deneyen var midir?
17haftalık olduk henüz almadım araştırıyorum fiyat fikir alıyorum bu aralar kıyafetlere dayananıyorum o tarz şeyleri almaya başladımKızlar selam bebek arabası vs vs aldınız mı ? Erken mi sizce yoksa ufaktan odanızı yapmaya başlamalı mıyım ?
Ben park yatak anne yanı modeli almayı düşünüyorum tiny love ve kraft lima marka bebek arabası alıcam diye karar verdim biberon ise tommie tippie markaHello kızlar alışverişe başlayan var mi? Ben hazır indirim varken yatak alicam hatta chicco next2me magic Anne yani besigine karar verdim. Aslında park yatak almaktı niyetim ama yerim yok malesef. Buda 8 aya kadar kullaniliyomus. O arada zaten oturma odasini bozup bebek odasi yaparim diye dusunuyorum. Aranızda alan deneyen var midir?
Canım bunlar hiç kaliteli değil pedleri falan berbat e bebek te baby plus marka var 400 TL oda ve çok kaliteli bunlara görekızlar nasıl kullanışlı olurmu kardeşim atmış alimmi bunu diye
Canım ben e bebek indirimlerini kaçırmamak adına alışverişe başladım aynı şekilde düşünüyordum fakat baktığım zaman hem çok küçük olduklarını gördüm hemde çok pahalı 6-8 ay sonra bir daha yatak masrafına girmektense park yatağa karar verdim. Senin gibi kaba ve büyük bişey istemiyordum alan daralmasin diye ve tam istediğim modeli bugün buldum aldım. Graco contour elektra modeli hemde indirimde şuan 3500 den 2500e düştü aldığımda. 50x100 cm çok kibar titreşim müzik ve lamba özellikleri var yattığı pedin kaltesi çok güzel oyleki başka yatak almaya bile gerek yok ben bayıldım sanada kesinlikle tavsiye ederimHello kızlar alışverişe başlayan var mi? Ben hazır indirim varken yatak alicam hatta chicco next2me magic Anne yani besigine karar verdim. Aslında park yatak almaktı niyetim ama yerim yok malesef. Buda 8 aya kadar kullaniliyomus. O arada zaten oturma odasini bozup bebek odasi yaparim diye dusunuyorum. Aranızda alan deneyen var midir?
Kaçıncı haftadasın ki canım hala sudan tiksiniyorsun?Ay 2 litre güzel oran. Ben hala 2 3 bardak ancak içebiliyorum. Suyu biraz arttırayım direkt çıkartıyorum
Tamam canım benim teşekkür ederimO zaman bol bol nemlendir ben bulantıdan dolayı su icmekte zorlandığını düşünmüştüm
Benimde burun kenarları ve dudak kenarlarım çok kötü sırtım dökülüyor perişanlık yani.Benim de yüzüm pullanmaya başladı ya. Nemlendirsem bile üstüne bb krem tarzı bir şey sürünce tamamen pullanıyor çok kötü. Özellikle alnım öyle.İnş düzelir bir an önce.
Yarın 16 olucak. Kusmalarım azaldı ama su içtiğimde artıyor maalesef. Ayran, meyve suyu falan idare etmeye çalışıyorum.Kaçıncı haftadasın ki canım hala sudan tiksiniyorsun?