- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #2.041
Üzüldüm ama çok şükür sen sagliklisin inşallah sonraki ay ya da ne zaman istersen o zaman sağlıkla gelsin bebişinKızlar merhaba benim gebeliğim kimyasalmış,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüldüm ama çok şükür sen sagliklisin inşallah sonraki ay ya da ne zaman istersen o zaman sağlıkla gelsin bebişinKızlar merhaba benim gebeliğim kimyasalmış,
17 temuz dogacagi zaman :) seninle bir gun var aramizdaKaç haftalıktı salı canım belki 6. Haftada görünmeye başlar yavaştan bende anlamadım garip şeyleri düşünüp takar oldum
Rahatsa isin ilk zamanlarda calis son zamanlarda calismaKizlar merhaba genel bir fikir soracağım anket gibi düşünelim..
İmkanlarım bana tercih yapma hakkı veriyor ama çok kararsız kalıyorum..
Sizce hamileyken çalışmaya devam etmeli miyim yoksa imkanın varsa evde dinlen mi dersiniz.
Mutlaka gitmelisin,yerlesme kanamasi olabilir,yorulma.Kizlar gunaydin, 4+1 deyim dun sabah kahverengiyle karisik acik pembe, az once de acik pembe akintim geldi, agrim sizim yok ve sadece sabahlari oluyor 2 gundur.ve 2 gundur progestan kullaniyorum o mu yapiyorum endiselenmeli miyim doktora gitsem mi,daha once yasayan var mi
Kimyasal arkasindaki aylar kolay hamile kalinirmisAminnn sizde sağlıkla kavuşun yavrularınıza
Benimde sat 10ekim yas da ayni 2.bebis olacak insSat 10 Ekim ilk hamilelik yaş 37
Hayırlısı canımKimyasal arkasindaki aylar kolay hamile kalinirmis
Bende Perşembe günü 5+3 idim.bugun 5+5 oldum5+4 siz?
Maşallah Kese görmeye gittiniz mi kaç haftalık dedi doktor.Benimde sat 10ekim yas da ayni 2.bebis olacak ins
İnşallahhh canımÜzüldüm ama çok şükür sen sagliklisin inşallah sonraki ay ya da ne zaman istersen o zaman sağlıkla gelsin bebişin
İnş sağlıkla kavuşuruz şu bebişleri görürüz17 temuz dogacagi zaman :) seninle bir gun var aramizda
Bencede başka doktora git birde o baksın bu bana da biraz garip geldi
Oksapar iğne kullanıyorum kan sulandırıcı evet var pıhtılaşma bendeCoraspirin iciyormusunuz? Yada kan da pıhtılaşma var mı?
Iyi akşamlar hanımlar perşembe beta 540larda cikmis,bugün tekrar yaptırdım 1700'lerde cikmis.Tekrar yaptırmama gerek var mi?Sizce kese için ne zaman gitmeliyim?
Hangi gende bende de var, mthfr 677 homozigotOksapar iğne kullanıyorum kan sulandırıcı evet var pıhtılaşma bende