Ben de çift istedim ama bana da aynen böyle dedi. Sağlıklı olmaz dedi . Yapmadı. Zaten 35 yaş altı yasak.benim 4cu transferim oldu, doktor net diyorki tek embriyo, ikisi de tutarsa hamilelik zor ilerleyebilir. ama yashi buyuk olanlara iki soyleniyor ikisinin de tutma sansi daha az oldugu icin
Evet benimde gözüm ikiz ihtimalini kesmedi o yüzden tek istedim.benim 4cu transferim oldu, doktor net diyorki tek embriyo, ikisi de tutarsa hamilelik zor ilerleyebilir. ama yashi buyuk olanlara iki soyleniyor ikisinin de tutma sansi daha az oldugu icin
Ya öyle bir konuştu ki sanki tek embriyo tutma ihtimali çok azmış gibi.Ben de çift istedim ama bana da aynen böyle dedi. Sağlıklı olmaz dedi . Yapmadı. Zaten 35 yaş altı yasak.
Bence her iki ihtimal de yüzde 50. Sadece biz ilki olmayınca ikinci denememizde ısrarla çift istedik. İkisi de tutsa çok sevinirdik ama Hem yasak hem de çift embriyo bazen sağlıklı ilerlemiyor poztif görse de ne bilim sıkıntılı olabiliyor dedi tavsiye etmiyorum dedi. Biz de yani koca prof . Ne diyebiliriz ki.Ya öyle bir konuştu ki sanki tek embriyo tutma ihtimali çok azmış gibi.
Ayrıca yasak ama çoğu doktor 35 yaş altına baya baya çift embriyo yapıyor ya .Bence her iki ihtimal de yüzde 50. Sadece biz ilki olmayınca ikinci denememizde ısrarla çift istedik. İkisi de tutsa çok sevinirdik ama Hem yasak hem de çift embriyo bazen sağlıklı ilerlemiyor poztif görse de ne bilim sıkıntılı olabiliyor dedi tavsiye etmiyorum dedi. Biz de yani koca prof . Ne diyebiliriz ki.
hanimlar iki denemeniz varsa yasak degildir. yapila bilir 35in altina da. ama 35in altinda iki embriyonun tutma orani guya daha yuksek oyuzden doktorlar 35 uzerine oneriyorlar daha cokAyrıca yasak ama çoğu doktor 35 yaş altına baya baya çift embriyo yapıyor ya .
Makaleler böyle söylüyor ama benim gittiğim merkez ısrarla yasak dedi tuhaf.hanimlar iki denemeniz varsa yasak degildir. yapila bilir 35in altina da. ama 35in altinda iki embriyonun tutma orani guya daha yuksek oyuzden doktorlar 35 uzerine oneriyorlar daha cok
Ayrıca yasak ama çoğu doktor 35 yaş altına baya baya çift embriyo yapıyor
Ben 28 yaşındayım.İlk tüp denemem o yüzden tek istedim.Bence her iki ihtimal de yüzde 50. Sadece biz ilki olmayınca ikinci denememizde ısrarla çift istedik. İkisi de tutsa çok sevinirdik ama Hem yasak hem de çift embriyo bazen sağlıklı ilerlemiyor poztif görse de ne bilim sıkıntılı olabiliyor dedi tavsiye etmiyorum dedi. Biz de yani koca prof . Ne diyebiliriz ki.
Evet iğnesi değilde ilacı ağrı yapar deri altı kanamada olabilir. 6 yıllık yoğun bakım hemşiresiyim hastalara yaparken bu kadar acıttığını bilmiyordum kendime çok zor yapıyorum canımı çok acıtıyor. İnşallah güzel sonuçlar bu acıları unutturur.Merhaba kızlar biraz önce oksapar iğne vurdum koldan felekat bir ağrı var vururken ağrısına agladim. Kullanan arkadaşlar hep böyle ağrı mı yapıyor bu iğne...
Allah yardımcımız olsun. Evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda bu acılara değdi diyeceğiz...Maalesef canım hatta vurduğum yerlerde kırmızı benekler oluştu
Darısı başımızKızlar bugün transfer hariç 11. Gün pozitif aldım ama inanın sabah teste giderken bile hiç ümidim yoktu başta bilginiz olsun çünkü adet sancılarım hala var sanki her an oldum olcam gibi ve akıntı oluyor devamlı üstüne bir de grip oldum dedim kesin olmadı ama rabbim inşallah değerim de artar ve keseyi görürüm.. demem o ki asla ümitsizliğe kapılmayın ben ihtimal vermedim nerdeyse çünkü adet öncesi yaşadıklarımla birebir aynı o yüzden kesinlikle takmamaya çalışım Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ben göbekten vuruyorum canım iğneden sonra 5 dk bir yanma oluyor morarma olmasın diye bi 5 dkda buz tutuyorumMerhaba kızlar biraz önce oksapar iğne vurdum koldan felekat bir ağrı var vururken ağrısına agladim. Kullanan arkadaşlar hep böyle ağrı mı yapıyor bu iğne...
Arkadaşlar Şubat ayında muhtemelen transferim olucak tabiki bu süre içinde ister istemez stres oluyor gelin burda hep beraber birbirimize destek olalım
Canım ne durumdasın ? Test falan yaptınmıMerhaba arkadaşlar ben de 20 Şubat'ta transfer oldum inşallah güzel sonuçlar alırız
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah hepimize pozitif sonuç göstersin inşallah. Ben şubat ayının 21 inde 5 günlük embriyo transferimi oldum bugün 7 ci günüm ilk 3-4 günlerde bel ağrım vardı son 2 gündür şiddetli göğüs sızıntılarım var ve tabi ki aşırı duygusallık olur olmadık şeylere ağlıyorum ve çok korkuyorum sonuç pozitif olmazsa diye bilmiyorum belki de bütün bu belirtiler psikolojiktir yada aldığım ilaçlardan kaynaklanıyordur herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için inşallah kızlar mart ayının 3ü inşallah kan testi vericemArkadaşlar Şubat ayında muhtemelen transferim olucak tabiki bu süre içinde ister istemez stres oluyor gelin burda hep beraber birbirimize destek olalım
tup bebek tedavisinde herkeste belirtiler oluyor aslinda cunki hormon ilaclari aliyoruz, testinize az kalmis sabredin. benim daha once uc denemem oldu ucu de besinci gun embriyosuydu, ikisi kimyasal oldu, biri kalbi durdu kurtaj oldum 8 haftada. ucunde de belirtim leke ve 6ci gun evde silik cizgi gordum. evde testin de anlami cok yok kimyasali da gosteriyor malesef. insallah ama sizin saglikla gelisir hamileyinizMerhaba öncelikle hayırlı olsun Allah hepimize pozitif sonuç göstersin inşallah. Ben şubat ayının 21 inde 5 günlük embriyo transferimi oldum bugün 7 ci günüm ilk 3-4 günlerde bel ağrım vardı son 2 gündür şiddetli göğüs sızıntılarım var ve tabi ki aşırı duygusallık olur olmadık şeylere ağlıyorum ve çok korkuyorum sonuç pozitif olmazsa diye bilmiyorum belki de bütün bu belirtiler psikolojiktir yada aldığım ilaçlardan kaynaklanıyordur herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için inşallah kızlar mart ayının 3ü inşallah kan testi vericem
Evet ben ayın 21 inde oldum 5 günlük dondurulmuş embriyoMerhaba dondurulmus embriyo transferi olacak olan var mı acaba