Selam canım transfer günümüz aynı galiba ayın 23 ü. Durumun nasıl kaçıncı gün embriyo su transfer edildiGüzel bayanlarbende perşembe günü transfer olacağım transferden sonra nelere dikkat ettiniz acaba banada bilgi verirmisiniz 1 olumsuz aşılamam var şimdide ilk defa tüp bebek yaptırıcam Allah’ın izniyle sizler gibi inşallah bende güzel sonuçlar alırım
Ben de aynı gün transfer oldumSelam canım transfer günümüz aynı galiba ayın 23 ü. Durumun nasıl kaçıncı gün embriyo su transfer edildi
Merhabalar bende transfer oldum hayırlı kucağımıza alalım inşallah transfer sonrası nelere dikkat ediyorsunuz acabaBen 11 şubatta transfer oldum. Bugün 2. Günüm. Çok heyecanlıyım zaman geçmiyor
Merhaba ben de 20 Şubat ta transfer oldum yarın test günüm inşallah pozitif sonuç alırızMerhaba arkadaşlar ben de 20 Şubat'ta transfer oldum inşallah güzel sonuçlar alırız
MerhabaSelam canım transfer günümüz aynı galiba ayın 23 ü. Durumun nasıl kaçıncı gün embriyo su transfer edildi
Sizin belirtileriniz var mı acaba nasıl hissediyorsunuzMerhaba ben de 20 Şubat ta transfer oldum yarın test günüm inşallah pozitif sonuç alırız
inşallah canım kaçıncı gün embriyosuMerhaba ben de 20 Şubat ta transfer oldum yarın test günüm inşallah pozitif sonuç alırız
Merhaba canım dün dayanamayıp kan vermiştim 6.64 çıktı 5 üzeri pozitif sayılıyor dediler ama benim 3.gun embriyosu baya baya erken yarın tekrar vereceğim inşallah artmaya devam ederCanım ne durumdasın ? Test falan yaptınmı
5. Gün embriyosu canıminşallah canım kaçıncı gün embriyosu
Benim ilk günden itibaren hiç belirtim olmadı hiç transfer olmamış gibiydim göğüs ağrısı da yok hala sadece dün ve bugün kasık ağrılarım başladı batmalar oluyor bacagima vuruyor arada heyecanlanıyorum batmalar olunca onun dışında başka bir belirti akıntı yok bugün de uçuk çıktıSizin belirtileriniz var mı acaba nasıl hissediyorsunuz
İnşallah hayırlı haberler alırsınız mutlaka yazınBenim ilk günden itibaren hiç belirtim olmadı hiç transfer olmamış gibiydim göğüs ağrısı da yok hala sadece dün ve bugün kasık ağrılarım başladı batmalar oluyor bacagima vuruyor arada heyecanlanıyorum batmalar olunca onun dışında başka bir belirti akıntı yok bugün de uçuk çıktı
Benim 3.gun embriyosu bel ağrım en basindan beri var 2 gündür de göğüs sizlamasi onun dışında iyiyim gayet şükür5. Gün embriyosu canımseninki kaçıncı gün embriyosu belirtin var mı?
Ben 27 yaşındayım ama iki tane transfer edildi. Yasak olduğunu düşünmüyorum yaptırdığınız yere göre değiişirBen de çift istedim ama bana da aynen böyle dedi. Sağlıklı olmaz dedi . Yapmadı. Zaten 35 yaş altı yasak.
Başarısız denemeniz oldu mu. İki basarisiza yapılıyor dediler burda yazanlar. Bilemedim. Ben İst. Brüksel merkezinde tedavi oluyorum. Değişiyor demekki.Ben 27 yaşındayım ama iki tane transfer edildi. Yasak olduğunu düşünmüyorum yaptırdığınız yere göre değiişir
Benim kasık ağrılarım var bazen ayakta bile duramıyorum batma gibi oluyor dün de ateş basması yaşadim başka belirtim yok henüz yarın sabah erkenden teste gidicem senin de güzel haberini bekliyorum inşallahBenim 3.gun embriyosu bel ağrım en basindan beri var 2 gündür de göğüs sizlamasi onun dışında iyiyim gayet şükürsenin nasıl
Hayırlısı olsun cnm sevindim. Senin kaçıncı gün embriyosuydu benim 11. Gün değerim 525 cıktı yarın tekrarlıycam biraz endiselendim açıkçası yüksek geldi sanki bayaKızlar 12. Gün değerim 253. 14 gün degerim 527 geldi. Artış inşallah güzel olur sizler keseyi ne zman gördünüz?
Yok ilk denememdi şuan pozitif aldımBaşarısız denemeniz oldu mu. İki basarisiza yapılıyor dediler burda yazanlar. Bilemedim. Ben İst. Brüksel merkezinde tedavi oluyorum. Değişiyor demekki.
Hayirlis olsun darısı bizlerin başına inşallahYok ilk denememdi şuan pozitif aldım
teşekkür ederim. İnşallah herkesin yüzü gülsünHayirlis olsun darısı bizlerin başına inşallah