2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kızlar merhaba.Dün 3 günlük bir embriyo transferi oldum.Bugün kahve rengi jel gibi bir akıntım oldu.Normal mi?Transfer sonrası başına böyle bişey gelmiş olan var mı?

Selam kizalr bende 3 kutu adet ilacı içtim yarın son 2kutu adet yapmadı 3 cu yarın bitiyor dua edinde adet olim trasfere basliyacam bir türlü baslayamadim Şubat'ın başından beri bekliyorum dahaa dayanamıyorum

Kızlar merhaba.Dün 3 günlük bir embriyo transferi oldum.Bugün kahve rengi jel gibi bir akıntım oldu.Normal mi?Transfer sonrası başına böyle bişey gelmiş olan var mı?

Kızlar bugün transfer hariç 11. Gün pozitif aldım ama inanın sabah teste giderken bile hiç ümidim yoktu başta bilginiz olsun çünkü adet sancılarım hala var sanki her an oldum olcam gibi ve akıntı oluyor devamlı üstüne bir de grip oldum dedim kesin olmadı ama rabbim inşallah değerim de artar ve keseyi görürüm.. demem o ki asla ümitsizliğe kapılmayın ben ihtimal vermedim nerdeyse çünkü adet öncesi yaşadıklarımla birebir aynı o yüzden kesinlikle takmamaya çalışım Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Merhaba 19 şubatta transfer oldum. 22 şubatta yarım doz ovitrelle iğne oldum. 26 şubatta dayanamayıp kan verdim beta 85 çıktı. İğnenin etkisi var mıdır sizce ? Normalde test günüm yarın. Şiddetli şekilde adet ağrım var bacaklarım çok ağrıyor.

Merhaba arkadaşlar. Bugün 3.gün embriyosu transfer oldum. Doktorum 2 embriyo transfer edersek gebelik şansın %70 e çıkar dedi ancak ben kabul etmedim. Sonuçta ikiside tutabilir ve ikiz doğurup bakabilecek durumda hissetmiyorum kendimi kalan 4 embriyomu ikili gruplar halinde dordurduk. Size doktorunuz transfer sırasında böyle bi seçenek sundu mu? Yahut kaç embriyo transfer olunuyor genelde.

Benim doktorum transfer sırasında istersen 2 embriyo transfer edelim dedi kabul ettim. Yaşım 37 olduğu için 2 embriyo transfer edilebiliyormus

Melikecim çatlatma iğnesini etkisi 1 hafta 10 gün arasında kayboluyor kişinin bünyesine göre senin yarım doz ama 2 gün sonra tekrarla testini iki kat artış görürsen hayirlisi ile tamamdir

Kızlar 16 şubatta transfer olmuştum bugün beta 525 çıktı, Allahım isteyen herkese nasip etsin elim ayağım titriyor bu duyguyu herkese tattırsın inşallah
Mesajınızı görünce çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder hayırlı olsun, aynı gün transfer olmustuk ben yarın kan verecegim ama sabah idrar testinde net bir sekilde pozitif gördüm, aynı regl belirtileri bende de var aşırı olunca umutsuzluga düşmüştüm ben de inşallah yarın güzel değerler bende görürüm...

İnşallah sizde güzel değerlerle ilerlersiniz sizin adınıza çok sevindim ama gerçekten aynı adet belirtilerini yaşadım ve yaşıyorum çok korktum sabah giderken ama korkucak bisey yokmus normalde test günüm yarındı ama bugün de gelebilirsiniz dediler ben o yüzden bugün gittim

Merhaba ben 3 saat önce transfer oldum. Kasık ağrım ve nokta kadar bi kan geldi normal mi şimdiden bu kasık ağrısı

benim 4cu transferim oldu, doktor net diyorki tek embriyo, ikisi de tutarsa hamilelik zor ilerleyebilir. ama yashi buyuk olanlara iki soyleniyor ikisinin de tutma sansi daha az oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…