2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kızlar merhaba napiyorsunuz bi durum guncellemesi yapayım bugün kontrolüm vardı Allah izin verirse aksilik olmazsa cumartesi günü transferim var. Şuan kullandığım ilaçlar estrofem progesteron prednol tetradox sizler neler yapıyorsunuz

SELAM CANIM BENDE PROGRAF KULLANDIM. POZİTİFİ ÇIKINCA BIRAKTIM. PREDNOLDA 4 MG DEVAM EDİYORUM AMA ZARARI OLURMU DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SENDE HALA PREDNOL 4 MG KULLANIYORMUSUN?

Hayırlı olsun bende gördüm .Benimde transferim 21 Şubatta oldu bende aynı marka test aldım ekleyeyim bende 26 Şubat sabah ve 27 Şubat yani bu sabah yaptığım yorum yaparsanız

Hayırlı olsun bende gördüm .Benimde transferim 21 Şubatta oldu bende aynı marka test aldım ekleyeyim bende 26 Şubat sabah ve 27 Şubat yani bu sabah yaptığım yorum yaparsanız sevinirim
Alttaki testte daha belirgin inşallah sonuna kadar ilerleriz saglikla

SELAM CANIM BENDE PROGRAF KULLANDIM. POZİTİFİ ÇIKINCA BIRAKTIM. PREDNOLDA 4 MG DEVAM EDİYORUM AMA ZARARI OLURMU DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SENDE HALA PREDNOL 4 MG KULLANIYORMUSUN?
Selamlar canım. Benim hem prednol 4 mg, hem prograf vardı. Ama grip oldum, iki günde bir dönüşümlüye çevirdi doktorum. Gribim uzayınca da prednol 4 mg iki günde bir kaldı bitek. Haftaya keseceğiz.

Kızlar 16 şubatta transfer olmuştum bugün beta 525 çıktı, Allahım isteyen herkese nasip etsin elim ayağım titriyor bu duyguyu herkese tattırsın inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım baya yüksek senin kaçıncı gün embriyosu senin benimde 10 gün test sonucum geldi 43,2

Selamlar canım. Benim hem prednol 4 mg, hem prograf vardı. Ama grip oldum, iki günde bir dönüşümlüye çevirdi doktorum. Gribim uzayınca da prednol 4 mg iki günde bir kaldı bitek. Haftaya keseceğiz.
3 AYIN SONUNA KADAR DEMİŞTİ DOKTOR. BURDA ÇOK KULLANAN ARKADAŞ VARDI BİR SORUN OLMAADI PREDNOLDAN AMA KORTİZON OLDUĞU İNSAN ENDİŞELENİYOR. KALP ATIİINDA UMARIM KESER. KİMYASAL GEBELİKLERİM OLDUĞU İÇİN KULLANDIM.

Bana doktorum problem olmaz demişti. Grip olmasam ben de devam edecektim ikisine birden. Ben intralipid serum da aldım transferden iki gün önce

ANLADIM. BENDE DAHA ÖNCEKİ TRANSFERİMDE O SERUMDAN AYDA BİR KEZ
3 DEFA. VERİLDİ. 3 DEFADA LENFOSİT AŞISI DENEDİM BANA FAYDASI OLMADI.
Ben transferden sonraki hafta tekrar alacaktım grip olunca ondan da vazgeçtik. Aslında bende o testler yapıldı, bir problem yok ama arka arkaya iki pgtli embriyo tutmayınca ortaya karışık herşeyi yaptık

Ben transferden sonraki hafta tekrar alacaktım grip olunca ondan da vazgeçtik. Aslında bende o testler yapıldı, bir problem yok ama arka arkaya iki pgtli embriyo tutmayınca ortaya karışık herşeyi yaptık
VALL DENEME TAHTASINA DÖNDÜK. SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALALIMDA. KARNIMIZDA BÜYÜYECEKLER YA ÇOK GÜZEL BİR DUYGU GELSİN BEBİŞLER :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…