2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Güzel bayanlar 🙋🏻‍♀️ bende perşembe günü transfer olacağım transferden sonra nelere dikkat ettiniz acaba banada bilgi verirmisiniz 1 olumsuz aşılamam var şimdide ilk defa tüp bebek yaptırıcam Allah’ın izniyle sizler gibi inşallah bende güzel sonuçlar alırım 🤲🏻
Selam canım transfer günümüz aynı galiba ayın 23 ü. Durumun nasıl kaçıncı gün embriyo su transfer edildi

Selam canım transfer günümüz aynı galiba ayın 23 ü. Durumun nasıl kaçıncı gün embriyo su transfer edildi
Merhaba 😊 evet aynı gün transfer olmuşuz benim 5. Gün embriyosu 3ab kalitesi nasılım diye sorarsan hiç bir belirti hissetmiyorum çok arada kasık batması bel ağrısı oluyor ama oda çok değil sanki transfer olmamışım gibi hatta moralim bozuldu ağladım biliyorum herkezde belirti olmayabilir ama korku basmaya başladı beni test günü yaklaştıkça sizin nasıl durumlar ?

Sizin belirtileriniz var mı acaba nasıl hissediyorsunuz
Benim ilk günden itibaren hiç belirtim olmadı hiç transfer olmamış gibiydim göğüs ağrısı da yok hala sadece dün ve bugün kasık ağrılarım başladı batmalar oluyor bacagima vuruyor arada heyecanlanıyorum batmalar olunca onun dışında başka bir belirti akıntı yok bugün de uçuk çıktı

Benim ilk günden itibaren hiç belirtim olmadı hiç transfer olmamış gibiydim göğüs ağrısı da yok hala sadece dün ve bugün kasık ağrılarım başladı batmalar oluyor bacagima vuruyor arada heyecanlanıyorum batmalar olunca onun dışında başka bir belirti akıntı yok bugün de uçuk çıktı
İnşallah hayırlı haberler alırsınız mutlaka yazın 😊🌸

Ben 27 yaşındayım ama iki tane transfer edildi. Yasak olduğunu düşünmüyorum yaptırdığınız yere göre değiişir
Başarısız denemeniz oldu mu. İki basarisiza yapılıyor dediler burda yazanlar. Bilemedim. Ben İst. Brüksel merkezinde tedavi oluyorum. Değişiyor demekki.

Benim 3.gun embriyosu bel ağrım en basindan beri var 2 gündür de göğüs sizlamasi onun dışında iyiyim gayet şükür 🙏🏻 senin nasıl 😊
Benim kasık ağrılarım var bazen ayakta bile duramıyorum batma gibi oluyor dün de ateş basması yaşadim başka belirtim yok henüz yarın sabah erkenden teste gidicem senin de güzel haberini bekliyorum inşallah 🙏🌸

Kızlar 12. Gün değerim 253. 14 gün degerim 527 geldi. Artış inşallah güzel olur sizler keseyi ne zman gördünüz?

Kızlar 12. Gün değerim 253. 14 gün degerim 527 geldi. Artış inşallah güzel olur sizler keseyi ne zman gördünüz?
Hayırlısı olsun cnm sevindim. Senin kaçıncı gün embriyosuydu benim 11. Gün değerim 525 cıktı yarın tekrarlıycam biraz endiselendim açıkçası yüksek geldi sanki baya

X