- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
Tatlı telaşlar. Allah 'a çok şükürİNŞALLAH. BEN KESEYİ GÖRDÜM ŞİMDİ KALP ATIŞINI HEYECANLA BEKLİYORUM :) SONRA CİNSİYETİ MERAK ETCEZ SONRA NASIL BİR TİP OLACAK ONU MERAK ETCEZ. HEP MERAK ENDİŞE BİTMİCEK :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlı telaşlar. Allah 'a çok şükürİNŞALLAH. BEN KESEYİ GÖRDÜM ŞİMDİ KALP ATIŞINI HEYECANLA BEKLİYORUM :) SONRA CİNSİYETİ MERAK ETCEZ SONRA NASIL BİR TİP OLACAK ONU MERAK ETCEZ. HEP MERAK ENDİŞE BİTMİCEK :)
tek embrıyo mu cıft mı canım hayırlısı olsunKızlar 16 şubatta transfer olmuştum bugün beta 525 çıktı, Allahım isteyen herkese nasip etsin elim ayağım titriyor bu duyguyu herkese tattırsın inşallah
Sağol canım tek embriyotek embrıyo mu cıft mı canım hayırlısı olsun
3. Gün benim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin çok heyecanlıymışSağol canım benim 5.gün embriyosu senin kaçıncı gün embriyosu
Amin cnm3. Gün benim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin çok heyecanlıymış
Mesajınızı görünce çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder hayırlı olsun, aynı gün transfer olmustuk ben yarın kan verecegim ama sabah idrar testinde net bir sekilde pozitif gördüm, aynı regl belirtileri bende de var aşırı olunca umutsuzluga düşmüştüm ben de inşallah yarın güzel değerler bende görürüm...Kızlar 16 şubatta transfer olmuştum bugün beta 525 çıktı, Allahım isteyen herkese nasip etsin elim ayağım titriyor bu duyguyu herkese tattırsın inşallah
İnşallah sizde güzel değerlerle ilerlersiniz sizin adınıza çok sevindim ama gerçekten aynı adet belirtilerini yaşadım ve yaşıyorum çok korktum sabah giderken ama korkucak bisey yokmus normalde test günüm yarındı ama bugün de gelebilirsiniz dediler ben o yüzden bugün gittimMesajınızı görünce çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder hayırlı olsun, aynı gün transfer olmustuk ben yarın kan verecegim ama sabah idrar testinde net bir sekilde pozitif gördüm, aynı regl belirtileri bende de var aşırı olunca umutsuzluga düşmüştüm ben de inşallah yarın güzel değerler bende görürüm...
normal oraya soktuklari seyler cize biliyorMerhaba ben 3 saat önce transfer oldum. Kasık ağrım ve nokta kadar bi kan geldi normal mi şimdiden bu kasık ağrısı
yok bazi yerler 5-6 gune kadar buyutup dondurup sonra transfer gunu cozup transfer ediyor, bazi yerlerse riske atmayip 3 gun dondurup transfer gunu cozup ediyorlarSelam 3. Günde dondurulan embriyoyu çözdürüp 5. Güne getirdikten sonra mı transfer ediyorlar
benim 4cu transferim oldu, doktor net diyorki tek embriyo, ikisi de tutarsa hamilelik zor ilerleyebilir. ama yashi buyuk olanlara iki soyleniyor ikisinin de tutma sansi daha az oldugu icinMerhaba arkadaşlar. Bugün 3.gün embriyosu transfer oldum. Doktorum 2 embriyo transfer edersek gebelik şansın %70 e çıkar dedi ancak ben kabul etmedim. Sonuçta ikiside tutabilir ve ikiz doğurup bakabilecek durumda hissetmiyorum kendimi kalan 4 embriyomu ikili gruplar halinde dordurduk. Size doktorunuz transfer sırasında böyle bi seçenek sundu mu? Yahut kaç embriyo transfer olunuyor genelde.