naturel transfer ne demek? bir de doktorunuz kimEstrofem yok, natürel transfer oldu benim.
Clinara forte bant 48 saatte bir 2 bant
2 progestan fitil gece
1 progestan 50 mg iğne, alternatifi 2 dex
Oksapar 0.4 iki günde bir
Coraspin her gün
Prednol 4 mg(prograf da vardı bugün iptal etti doktorum fena grip oldum çünkü)
Regenesis vitamin
Benimde iki ama tek kese gördükDoktorlarım normal olduğunu söylüyor ama bir de çift embriyo konmuştu acaba biri sonradan tutmadımı diyorum sizin kac embriyo kondu
bende de
3 estrofem
3 fitil progestan
1 folbiol
4 deltacortril
1 coraspin
1 oksapar igne
1 progestan igne
bi de hep tshim normal olurdu tum transferlerde bu sefer tshim yuksek cikti bi de ekstra onun ilaci
Yani estrofemli tedavide yumurtalar baskilaniyor ya, benimki gibi natürel transferde baskılanmıyor. Normal yumurtan büyüyor, çatlatma iğnesi ile catlatiliyor eğer kalınlık vs uygunsa 6 gün sonra transfer yapılıyor. Doğalı taklit etmiş oluyorsunuz yani. Doktorum Burçak Erzik.naturel transfer ne demek? bir de doktorunuz kim
Günaydın canım, ben de görüyorum
Gözüküyor canım
Hayırlı olsun bende gördüm .Benimde transferim 21 Şubatta oldu bende aynı marka test aldım ekleyeyim bende 26 Şubat sabah ve 27 Şubat yani bu sabah yaptığım yorum yaparsanız sevinirim
Hayırlı olsun bende gördüm .Benimde transferim 21 Şubatta oldu bende aynı marka test aldım ekleyeyim bende 26 Şubat sabah ve 27 Şubat yani bu sabah yaptığım yorum yaparsanız sevinirim
Allah razı olsun Rabbim çabalarımızi sağlıklı hayırlı evlatlarla taclandirsin.
Seninkini de gördüm canım
Çok teşekkür ederim. 2.5 yıldır bu anı bekliyorum Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahSeninkini de gördüm canımHayırlı olsun
Ben de sizinle aynı durumdayım 50 çıktı benim de 2 gün sonra 39a düştü şimdi yine kan vereceğim bekliyorum büyük ihtimalle benimki de kimyasal bugün belli olur artıkMerhaba kızlar. Ben 13 Şubatta transfer oldum. 22 sinde de idrar testi yaptım. Kırmızı çizgiyi gördüm. Sonra kan testi verdim ve değerim 67,5 çıktı. Havalara uçtum. Doktorumu aradım hamilesin dedi. Sonrasında 25 inde tekrar testi tekrarladım değerim 42 çıktı düşmüştü. Bu gün yeniden kan verdim sonucumu bekliyorum. Doktorum kimyasal büyük ihtimalle dedi. Yıkıldım. Bu durumda kalan var mı? Sonra ki sürece nasıl devam ettiniz çok üzücü Rabbim kimseye yaşatmasın ...
Defalarca idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı kan verdim yine öyleydi sonradan düşünce ben de şok oldum. Bidaha kalp atışını duyana kadar hamile olduğuma inanmam büyük ihtimalle. Tuttu zannedip sonradan böyle olunca çok kötü oluyormuş.Merhaba kızlar. Ben 13 Şubatta transfer oldum. 22 sinde de idrar testi yaptım. Kırmızı çizgiyi gördüm. Sonra kan testi verdim ve değerim 67,5 çıktı. Havalara uçtum. Doktorumu aradım hamilesin dedi. Sonrasında 25 inde tekrar testi tekrarladım değerim 42 çıktı düşmüştü. Bu gün yeniden kan verdim sonucumu bekliyorum. Doktorum kimyasal büyük ihtimalle dedi. Yıkıldım. Bu durumda kalan var mı? Sonra ki sürece nasıl devam ettiniz çok üzücü Rabbim kimseye yaşatmasın ...
Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim. 2.5 yıldır bu anı bekliyorum Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah