- 10 Aralık 2012
- 87
- 101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sana hayırlı evlat nasip etsin canımMerhaba kızlar ben bugün transfer olucam. Dua eder misiniz benim için Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, tebrik ederim.13 Ağustos ta transfer olmuştum. 7. Gün kaset testte pozitifi görmüştüm. 10. Gün test verdim değerim 371, 12. Gün değerim 903. Yarın keseyi görmeye gideceğim inşallah Darısı başınıza arkadaşlar
SELAM CANIM BENDE PROGRAF KULLANDIM. POZİTİFİ ÇIKINCA BIRAKTIM. PREDNOLDA 4 MG DEVAM EDİYORUM AMA ZARARI OLURMU DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SENDE HALA PREDNOL 4 MG KULLANIYORMUSUN?Estrofem yok, natürel transfer oldu benim.
Clinara forte bant 48 saatte bir 2 bant
2 progestan fitil gece
1 progestan 50 mg iğne, alternatifi 2 dex
Oksapar 0.4 iki günde bir
Coraspin her gün
Prednol 4 mg(prograf da vardı bugün iptal etti doktorum fena grip oldum çünkü)
Regenesis vitamin
Hayırlı olsun bende gördüm .Benimde transferim 21 Şubatta oldu bende aynı marka test aldım ekleyeyim bende 26 Şubat sabah ve 27 Şubat yani bu sabah yaptığım yorum yaparsanız
Alttaki testte daha belirgin inşallah sonuna kadar ilerleriz sagliklaHayırlı olsun bende gördüm .Benimde transferim 21 Şubatta oldu bende aynı marka test aldım ekleyeyim bende 26 Şubat sabah ve 27 Şubat yani bu sabah yaptığım yorum yaparsanız sevinirim
Selamlar canım. Benim hem prednol 4 mg, hem prograf vardı. Ama grip oldum, iki günde bir dönüşümlüye çevirdi doktorum. Gribim uzayınca da prednol 4 mg iki günde bir kaldı bitek. Haftaya keseceğiz.SELAM CANIM BENDE PROGRAF KULLANDIM. POZİTİFİ ÇIKINCA BIRAKTIM. PREDNOLDA 4 MG DEVAM EDİYORUM AMA ZARARI OLURMU DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SENDE HALA PREDNOL 4 MG KULLANIYORMUSUN?
Amin inşallah hepimiz kucağımıza alırızAlttaki testte daha belirgin inşallah sonuna kadar ilerleriz saglikla
Hayırlı uğurlu olsun canım baya yüksek senin kaçıncı gün embriyosu senin benimde 10 gün test sonucum geldi 43,2Kızlar 16 şubatta transfer olmuştum bugün beta 525 çıktı, Allahım isteyen herkese nasip etsin elim ayağım titriyor bu duyguyu herkese tattırsın inşallah
3 AYIN SONUNA KADAR DEMİŞTİ DOKTOR. BURDA ÇOK KULLANAN ARKADAŞ VARDI BİR SORUN OLMAADI PREDNOLDAN AMA KORTİZON OLDUĞU İNSAN ENDİŞELENİYOR. KALP ATIİINDA UMARIM KESER. KİMYASAL GEBELİKLERİM OLDUĞU İÇİN KULLANDIM.Selamlar canım. Benim hem prednol 4 mg, hem prograf vardı. Ama grip oldum, iki günde bir dönüşümlüye çevirdi doktorum. Gribim uzayınca da prednol 4 mg iki günde bir kaldı bitek. Haftaya keseceğiz.
Bana doktorum problem olmaz demişti. Grip olmasam ben de devam edecektim ikisine birden. Ben intralipid serum da aldım transferden iki gün önce3 AYIN SONUNA KADAR DEMİŞTİ DOKTOR. BURDA ÇOK KULLANAN ARKADAŞ VARDI BİR SORUN OLMAADI PREDNOLDAN AMA KORTİZON OLDUĞU İNSAN ENDİŞELENİYOR. KALP ATIİINDA UMARIM KESER. KİMYASAL GEBELİKLERİM OLDUĞU İÇİN KULLANDIM.
ANLADIM. BENDE DAHA ÖNCEKİ TRANSFERİMDE O SERUMDAN AYDA BİR KEZBana doktorum problem olmaz demişti. Grip olmasam ben de devam edecektim ikisine birden. Ben intralipid serum da aldım transferden iki gün önce
Sağol canım benim 5.gün embriyosu senin kaçıncı gün embriyosuHayırlı uğurlu olsun canım baya yüksek senin kaçıncı gün embriyosu senin benimde 10 gün test sonucum geldi 43,2
Senin de hayırlı olsun inşallah artarak gider değerinHayırlı uğurlu olsun canım baya yüksek senin kaçıncı gün embriyosu senin benimde 10 gün test sonucum geldi 43,2
Ben transferden sonraki hafta tekrar alacaktım grip olunca ondan da vazgeçtik. Aslında bende o testler yapıldı, bir problem yok ama arka arkaya iki pgtli embriyo tutmayınca ortaya karışık herşeyi yaptıkANLADIM. BENDE DAHA ÖNCEKİ TRANSFERİMDE O SERUMDAN AYDA BİR KEZ
3 DEFA. VERİLDİ. 3 DEFADA LENFOSİT AŞISI DENEDİM BANA FAYDASI OLMADI.
VALL DENEME TAHTASINA DÖNDÜK. SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALALIMDA. KARNIMIZDA BÜYÜYECEKLER YA ÇOK GÜZEL BİR DUYGU GELSİN BEBİŞLER :)Ben transferden sonraki hafta tekrar alacaktım grip olunca ondan da vazgeçtik. Aslında bende o testler yapıldı, bir problem yok ama arka arkaya iki pgtli embriyo tutmayınca ortaya karışık herşeyi yaptık
Gelsin bebisler, keseyi de görsek kalp atışını duysak rahat etsek.VALL DENEME TAHTASINA DÖNDÜK. SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALALIMDA. KARNIMIZDA BÜYÜYECEKLER YA ÇOK GÜZEL BİR DUYGU GELSİN BEBİŞLER :)
İNŞALLAH. BEN KESEYİ GÖRDÜM ŞİMDİ KALP ATIŞINI HEYECANLA BEKLİYORUM :) SONRA CİNSİYETİ MERAK ETCEZ SONRA NASIL BİR TİP OLACAK ONU MERAK ETCEZ. HEP MERAK ENDİŞE BİTMİCEK :)Gelsin bebisler, keseyi de görsek kalp atışını duysak rahat etsek.