- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
Evet 6. Gün bugünTransfer yapıldı mi size?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 6. Gün bugünTransfer yapıldı mi size?
Valla bilmiyorum ki ben transfer öncesi başladım bunlara 21 gündür kullanıyorum ama artık hem çok maliyetli hemde çok zor oluyor çalışıyorum ve sürekli bunları takip etmek beni yoruyorEvet 6. Gün bugün
Estrofem yok, natürel transfer oldu benim.Transfer olan arkadaşlarım günde
6 estroferm
4 progesteron fitil
Aspirin
Oksapar 4000
2 progestan dex iğne kullanıyorum
Sizlerde böyle misiniz? Midem çöplük oldu acaba doktorum abartıyor mu
Ben 3 estrofem 3 duphaston 3 progestan fitil 1 coraspin folikasit 1 progestan dex gün aşırı oksaparTransfer olan arkadaşlarım günde
6 estroferm
4 progesteron fitil
Aspirin
Oksapar 4000
Sağol canım seninde hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah bizim çocuklar darısı isteyen herkese diyelimBizim çocuklar fırlama galiba benim sekizinci gün 260, onuncu gün 770, onikinci gün 2.188 çıktı bugün. Tebrik ederim canım, hayırlı olsun
Ben keseyi 2 gün önce gördüm ama daha vitamin başlamadım. D vitamini alıyorum, birde metil folata başlayacağım bir kaç güne bir sıkıntı olur mu acaba?Estrofem yok, natürel transfer oldu benim.
Clinara forte bant 48 saatte bir 2 bant
2 progestan fitil gece
1 progestan 50 mg iğne, alternatifi 2 dex
Oksapar 0.4 iki günde bir
Coraspin her gün
Prednol 4 mg(prograf da vardı bugün iptal etti doktorum fena grip oldum çünkü)
Regenesis vitamin
Az çok herkes aynı galiba inşallah bu kadar ilaç işe yararBen 3 estrofem 3 duphaston 3 progestan fitil 1 coraspin folikasit 1 progestan dex gün aşırı oksapar
Sağol canım seninde hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah bizim çocuklar darısı isteyen herkese diyelim
İnşallahİnşallah ben de sağlıkla kucağıma almak nasip olur
Tüp bebek de leke olabiliyor Muş diyorlarSelam kızlar yarın test vericem ve hiç kanda bakılmadı, dün kahverengi akıntım oldu ve aynı adet öncesi olan çamur gibi akıntıydı ümidim kesildi biraz her an kasık ağrıları ve adet olcakmış hissi bakalım herseyin hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreç çok zor çooook
Evet canım çoğu 12.haftaya kadar kullanılacakmış.. inşallah emeklerimizin karşılığını göreceğizAz çok herkes aynı galiba inşallah bu kadar ilaç işe yarar
Evet leke oluyor diye okudum ama bu akıntı gibiydi hala sarımsı geliyor biraz yani miktar biraz fazla oldu o yüzdenTüp bebek de leke olabiliyor Muş diyorlar
Bana da kalp atışı dediler yani 10 gün daha var. İnşallah hayırla bebeklerimizi kucagimiza alalım da gerisine katlaniyorizEvet canım çoğu 12.haftaya kadar kullanılacakmış.. inşallah emeklerimizin karşılığını göreceğiz
Ben varım ilk 2 artışın %80 di SONRA ikiye katladı bende keseyi gördüm ama kalp atışı duymadım. Bakalım sağlıklı bir gebelik mi göreceğizKızlar 7.gün 55
9.gün 155
11.gün 345
13.gün 603 sizce nasıl değerlerim sonr değerim %75 arttı bu durumu yaşayan varmı
İnşalah sağlıklı ilerler beklemez cok zorBen varım ilk 2 artışın %80 di SONRA ikiye katladı bende keseyi gördüm ama kalp atışı duymadım. Bakalım sağlıklı bir gebelik mi göreceğiz
Doktorlarım normal olduğunu söylüyor ama bir de çift embriyo konmuştu acaba biri sonradan tutmadımı diyorum sizin kac embriyo konduBen varım ilk 2 artışın %80 di SONRA ikiye katladı bende keseyi gördüm ama kalp atışı duymadım. Bakalım sağlıklı bir gebelik mi göreceğiz
bende deTransfer olan arkadaşlarım günde
6 estroferm
4 progesteron fitil
Aspirin
Oksapar 4000