Fitil zaten o canım ben onu kullanıyorum
Tesekkur ederim cnm tmm bi suphem oldu cunku agizdan yaziyor ezcaneyede sorduk turkiyede sadece bu sekil oluyomus hem agizdan hem vaginal internette fitil olanini gorunce yanlis verildi sandim herseyde bir sorun cikmasin diye ugrasiyoruz hepimiz Allah yardimcimiz olsunFitil zaten o canım ben onu kullanıyorum
Çift embriyoTek embriyo mu çift mi
Canım ben progestan 200 mg hap formunda fitil olarak günde 6 adet kullanıyorum 2 adetini de ağızdan içiyorum başımı çok döndürüyorTesekkur ederim cnm tmm bi suphem oldu cunku agizdan yaziyor ezcaneyede sorduk turkiyede sadece bu sekil oluyomus hem agizdan hem vaginal internette fitil olanini gorunce yanlis verildi sandim herseyde bir sorun cikmasin diye ugrasiyoruz hepimiz Allah yardimcimiz olsun
Benim de pgt li 5. Gün embriyosu 14 şubat transferi ve 23 şubatta değerim 495 çok şükürBenim onuncu gün 770, doktorum çok güzel dedi. Beşinci gün embriyosu. Senin kaçıncı gün canım?
Bizim çocuklar fırlama galibaBenim de pgt li 5. Gün embriyosu 14 şubat transferi ve 23 şubatta değerim 495 çok şükür
İnşallah normal dir bagzilari hassas oluyor o konuda bir arkadaşim 6 ay yaşamıştı ve hep iğneler kullandiNasıl desem kırmızı renkte peçeteye sildikçe vardı ped koydum o an ilaçlarımı içtim şu an kesilmiş. Daha öncede olmuştu o zaman daha çok kanama olmuştu pedi dolduracak kadar transferin 8 günüydü birazdan doktorumu arayacağım 4+6 haftalık hamileyim keseyi de perşembe günü görmüştük
Kimyasal olmuş olabilir miİnşallah çok teşekkür ederimbende önce kana sonra idrara geciyo diye biliyorum o yüzden çok şaşırdım 1 tane test yapsam tamam hadi bozuktu diyelim ama her yaptığımda çift çizgi görüp kanda negatif çıkması çok şaşırdım anlam veremiyorum hala
Hiç bi fikrim yok 28inde kan vericem sürekli silik cikiyo test anlamadım hiç bişey kafayı yemek üzereyimKimyasal olmuş olabilir mi
Can sıkıcı bir durumHiç bi fikrim yok 28inde kan vericem sürekli silik cikiyo test anlamadım hiç bişey kafayı yemek üzereyim
Bende öyle düşündüm değişik markalarda test alıp yaptım ama hep silik çizgi hani hiç çıkmasa hazırlarım kendimi ama böyle çıkınca daha kötü ne olduğu belli değil bak hepsi değişik markalarla yaptığım testler pCan sıkıcı bir durumbelirsizlik olması daha da can sıkıyor. İnş testler hatalıdır diyelim.
Fitil ve ağızdan yutulan birbirinin aynısıKizlar gunaydin acil bir sorum olcakti progestan vaginal kapsul 200 mg yuvarlak sekildeler bunun fitil olani varmi? Yoksa yanlismi verildi
Bana doktorum 12 haftaya kadar kullanacaksın demişti. Arkadaşınız ne zamana kadar iğne kullanmıştıİnşallah normal dir bagzilari hassas oluyor o konuda bir arkadaşim 6 ay yaşamıştı ve hep iğneler kullandi
6aya kadar di ama farklıydı o baya kanamalı her aya kalkinca aktarmış baya hassas di ama şükür şimdi 2yasindaBana doktorum 12 haftaya kadar kullanacaksın demişti. Arkadaşınız ne zamana kadar iğne kullanmıştı
Ben gunde bir coraspin ve folik asit, günde iki doz da duphaston içiyorum sadece bana da benimkiler çok az geliyor uçurum var aradaTransfer olan arkadaşlarım günde
6 estroferm
4 progesteron fitil
Aspirin
Oksapar 4000
2 progestan dex iğne kullanıyorum
Sizlerde böyle misiniz? Midem çöplük oldu acaba doktorum abartıyor mu
İnşallah ben de sağlıkla kucağıma almak nasip olur6aya kadar di ama farklıydı o baya kanamalı her aya kalkinca aktarmış baya hassas di ama şükür şimdi 2yasinda
Transfer yapıldı mi size?Ben gunde bir coraspin ve folik asit, günde iki doz da duphaston içiyorum sadece bana da benimkiler çok az geliyor uçurum var arada