2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kizlar adetinize kaç gün kala transfer oldunuz.
Benim adet döngüm 26.27 gün olduğu için transfer olduğumda 8.9 gün vardı. Ama bence transfer yaparken yumurta toplanan gün ve embriyonun kaçıncı gün embriyosu olduğuna bakıyorlar. Benim adetin 13. Günü yumurta toplanmışlardı. Sonra embriyoları da 6. Gün dondurdular ve 2 ay sonra tam 19. Gün transfer yapıldı.

Adetinizden başlayarak mi 19.gun.? Benimki 5.gun embriyosu yarın inşallah transfer olucam. 3 Mart adet tarihim gösteriyor . Acaba geç mi oldum diye düşünmedim

Adetinizden başlayarak mi 19.gun.? Benimki 5.gun embriyosu yarın inşallah transfer olucam. 3 Mart adet tarihim gösteriyor . Acaba geç mi oldum diye düşünmedim
Canım adetine kaç gün akldığına takılma.Genelde adet başlangıcından itibaren 19-22.gün yapılıyor.Benim de 20. Günde olacak nasip olursa.Yani tahmini adetimden 8-9 gün önce

Benim de şuan tam olarak 7 8 gün kaldı adetime . Ruhsal olarak değişiyim hem gergin hem duygusal hem hem ... Allah'ım yardım etsin inşallah
sakin ol canım dua et bol bol zikret..
Herkesin vücudu hormonları farklı kimseyle kıyaslama ne zaman hazır ise doktor ozaman yapıcak zaten güzel düşün herzaman rabbim nasip etsin inşallah sağlıklı yerinden versin amin

Kızlar birşey sormak istiyorum 5.gün embriyo transfer sonrası 7.günde 19.7 çıktı beta hcg iyimi sizde düşük mü değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…