- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
Benim de 17. Gün ve ilk zamanlarda hiç olmamıştı 2 gündür var
Bana sadece pregesteron fitil verdiKizlar merhaba bugun transfer oldum ama sadece coraspin duphaston ve folik asit verdi doktorum böyle az ilaç kullanıp pozitif gören oldu mu
Normal o zaman bazılarında fazla ilaç görünce tedirgin oldumBana sadece pregesteron fitil verdi
Sizin ilaçlar nasıl acaba? Hastanın değerlerine göre mi ilaç veriyorlardir bilemedim. Benim transfer öncesi de doğal ilerlediFazla ilaç kullanan bi tek ben miyim acaba
benim de progestan iğnem var, her gün yaptırıyorum. 3 aya kadar kullanılıyormus galiba, benim daha sonucum belli değil ama hamile kalırsam 3 ay demişti hemşire. bir de her gün göbekten olduğum 2 iğne var kan sulandırıcı işte onlar korkulu rüyam oldu :) progestan onun yanında hiçbirşeymiş dedim. en korktuğum iğne bu oldu. bir de hamilelik olrsa doğuma kadar kullanacakmısım şu an karnım mosmor, kalçalar da öyleBU PROGESTAN İĞNE VE PROLUTAN İĞNE KALÇAM MOSMOR OLDU 3 AYA KADAR BİDE KULLANICAM SEN NE ZAMANA KADAR KULLANICAN ?
Progesteron iğnesi tutunmaya ve rahmi kalinlastiriyor çok faydası var. Ama daha 18 günde mosmor oldu. Pozitif benim seninde inşallah pozitif olacak. Kan sulandirici göbekten yapınca biraz açıyor evet ama ben ilk koldan yapiyordum kolumu kesiyorlar sanki öyle acı gobektenkine dua ettim. Hayırlı sağlıklı pozitif sonucun olsun inşallahbenim de progestan iğnem var, her gün yaptırıyorum. 3 aya kadar kullanılıyormus galiba, benim daha sonucum belli değil ama hamile kalırsam 3 ay demişti hemşire. bir de her gün göbekten olduğum 2 iğne var kan sulandırıcı işte onlar korkulu rüyam oldu :) progestan onun yanında hiçbirşeymiş dedim. en korktuğum iğne bu oldu. bir de hamilelik olrsa doğuma kadar kullanacakmısım şu an karnım mosmor, kalçalar da öyleama napalım yeter ki sonu güzel olsun. alışıcaz sanırım bir yerden sonra.
Benim her gün aldığım ilaçlar şunlarSizin ilaçlar nasıl acaba? Hastanın değerlerine göre mi ilaç veriyorlardir bilemedim. Benim transfer öncesi de doğal ilerledi
Cokmus gercekten doktorunuz böyle uygun görmüş demek ki sizin bu şekilde pozitif olacak inşallahBenim her gün aldığım ilaçlar şunlar
3 x estrofem
1 x corasprin
3 x lutinus fitil
1 x oksapar göbekten iğne
1 x progestan dex iğne
1 tane fenomom toz vitamin
Haftada bir her perşembe yarım ampül pruluton iğne.
Benim de göbeğim kalçam kollarım mosmor.
bir hafta içinde 4 kere serum yoluyla OMEGAVEN aldım bir de.
İnşallah sağlıklı bir şekilde pozitif olsun da morluğa razıyımCokmus gercekten doktorunuz böyle uygun görmüş demek ki sizin bu şekilde pozitif olacak inşallah
Bende bu sabah yaptım erken testte daha koyu çıktı canımBöyle çıktı
Eki Görüntüle 3208246
Hayırlı olsunnn gözün aydın o zaman aynen görünüyor testte tutmuşBende bu sabah yaptım erken testte daha koyu çıktı canım
Benimde moraradı canım bilmiyorum napıcam perşembe günü doktora gittiğimde soracağım ne zamana kadar kullanacağım diyeBU PROGESTAN İĞNE VE PROLUTAN İĞNE KALÇAM MOSMOR OLDU 3 AYA KADAR BİDE KULLANICAM SEN NE ZAMANA KADAR KULLANICAN ?
Karın ağrısı oluyor canım arada. Sen kaçıncı gündesin canımMide bulantısı karın ağrısı varmış veya başka bir belirti. Bende bu akşam testi tekrar vericem
18 gün canımKarın ağrısı oluyor canım arada. Sen kaçıncı gündesin canım