Sen doktoruna sordun mu ne zamana kadar kullanacağım diye? Kanaman oluyor mu18 gün canım
Merhabalar bende de öyle oluyor hamileliktenmiMerhaba aynısı bende oldu tek belirti diyebilirim bazen avuç içi sıcak basması yüzümde sıcak basması bezende üşüme sıtma
Hiç bilmiyorum canım doktoruma gidince soracağımArkadaşlar bu estrofemi ve fitilleri ne zamana kadar kullanacağız
Hamilelerde olurmuş böyle arkadaşlarım söylerdi anneme de aynısı olurmuş ama tabi sağlıkçı değilimMerhabalar bende de öyle oluyor hamileliktenmi
Bana arkadaşım sana göre değişiyor ben bazı ilaç iğneleri doğuma kadar kullandım dediArkadaşlar bu estrofemi ve fitilleri ne zamana kadar kullanacağız
Benim transfer Çarşamba. Bana da 4 ilaç verecek. Progesteron estrofem prolex iğne coraspinKizlar merhaba bugun transfer oldum ama sadece coraspin duphaston ve folik asit verdi doktorum böyle az ilaç kullanıp pozitif gören oldu mu
Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırız .. sorum vardı. Oksapar iğne ne için ? Omegaven serum ne için alıyorsunuz ? Kaçıncı denemzniz oldu ? Çok sordum kusura bakmayin. Ben de progestan igne kullanıyorum sadece göbekten ve karnım asla egilemiyorum ağrıdan.Benim her gün aldığım ilaçlar şunlar
3 x estrofem
1 x corasprin
3 x lutinus fitil
1 x oksapar göbekten iğne
1 x progestan dex iğne
1 tane fenomom toz vitamin
Haftada bir her perşembe yarım ampül pruluton iğne.
Benim de göbeğim kalçam kollarım mosmor.
bir hafta içinde 4 kere serum yoluyla OMEGAVEN aldım bir de.
AA çok iyi ben burdayım diyor gözünüz aydın maasallah devamı gelsin inşallah.. darısı hepimizin başınaBöyle çıktı
Eki Görüntüle 3208246
Bildiğim kadariyla transfer sonrası sonuç alana kadar.Arkadaşlar bu estrofemi ve fitilleri ne zamana kadar kullanacağız
Omegaven içeriğine baktım balık yağı diyor sanırım destek amaçlı. Oksapar da kan sulandırma amaçlıymış pıhtılaşmayı engellemek için. Benim ilk denememGeçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırız .. sorum vardı. Oksapar iğne ne için ? Omegaven serum ne için alıyorsunuz ? Kaçıncı denemzniz oldu ? Çok sordum kusura bakmayin. Ben de progestan igne kullanıyorum sadece göbekten ve karnım asla egilemiyorum ağrıdan.
İnanamıyorum hala kan sonucunu görmeden, inşallah isteyen herkese nasip olsunAA çok iyi ben burdayım diyor gözünüz aydın maasallah devamı gelsin inşallah.. darısı hepimizin başına
Sanırım kan sonuçlarına göre takviye değişiyor. Ben şuan gün içinde 7 ayrı ilaç kullanıyorum. Transfer sonrası 4 e inecek. Allah'ın izniyleOmegaven içeriğine baktım balık yağı diyor sanırım destek amaçlı. Oksapar da kan sulandırma amaçlıymış pıhtılaşmayı engellemek için. Benim ilk denemembenim karnım morardı ağrı da eğilince oluyor ama çok değil. Valla oksapar daha fena o yine iyi.
Pıhtılaşma var miydi sizde. Yani genel olarak temiz miydi sonuclariniz.Omegaven içeriğine baktım balık yağı diyor sanırım destek amaçlı. Oksapar da kan sulandırma amaçlıymış pıhtılaşmayı engellemek için. Benim ilk denemembenim karnım morardı ağrı da eğilince oluyor ama çok değil. Valla oksapar daha fena o yine iyi.
Benimde sizin gibi transferi öncesi doğal ilerlediği için ilaç kullanmıyoruzNormal o zaman bazılarında fazla ilaç görünce tedirgin oldum
O erken testlerden yap canım pahalı olandan onda hemen net çıkıyorBen de yarın sabah tekrar yapacağım bakalım koyulaşıyor mu
Sonuçlarımda bişey yoktu ama kilom var biraz sanırım doktorum o yüzden tedbir amaçlı verdi.Pıhtılaşma var miydi sizde. Yani genel olarak temiz miydi sonuclariniz.
Evet aldım yapacağım bakalım sabah erkendenO erken testlerden yap canım pahalı olandan onda hemen net çıkıyor
Yaptın mı canımEvet aldım yapacağım bakalım sabah erkenden