2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Evet canım keseyi gördüm çok şükür 🥹🤲🏻 Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin kızlar hepimiz için dua ediyorum çok duygulandım 🥺
BENDE DÜN AKŞAM GÖRDÜM BETA VERMEYE GİTTİM. BAKALIM DEDİ DOKTOR GÖRDÜ ŞÜKÜRLER OLSUN. AMİN SAĞLIKLA GELSİNLER. İSTEYEN BÜTÜN KADINLARA NASİP OLSUN İNŞALLAH

Bende hiç belirti yoktu hatta transfer olmuş gibi hissetmiyordum ama herkeste aynı değil belirti yoktu pozitifi gördüm
Yaa Çoook sevindim sağlıkla kucağınıza alin inşallah 🥰Bana umut oldunuz ben de şuan öyleyim belki transferden önce daha çok kasık ağrısı ve belirti vardı 😂 şimdi hiç yok insan sürekli kendini dinliyor, bize de dua edin 🙏

BENDE DÜN AKŞAM GÖRDÜM BETA VERMEYE GİTTİM. BAKALIM DEDİ DOKTOR GÖRDÜ ŞÜKÜRLER OLSUN. AMİN SAĞLIKLA GELSİNLER. İSTEYEN BÜTÜN KADINLARA NASİP OLSUN İNŞALLAH
kaçıncı günündü dün canım sen nazaman transfer olmuştun? çok şükür canım aminn :KK200:

Kızlar bu duygu durum değişiklikleri sizde varmı acaba ilaçlardanmı diyorum böyle oldu her şeye ağlayasım geliyor çok alınganlık ve duygusallık var anlayamadım

Kızlar bu duygu durum değişiklikleri sizde varmı acaba ilaçlardanmı diyorum böyle oldu her şeye ağlayasım geliyor çok alınganlık ve duygusallık var anlayamadım
VALLA BENDEDE VAR TV Yİ AÇTIĞIMDA AĞLIYORUM DİREK AMA TABİ OLAĞANÜSTÜ BİR DURUM DİYE DİYE HORMONLARA BAĞLAMADIM AMA OLABİLİR TABİ

Birde bugun transferimin 8 günü bugune kadar sol kasıkta agrı vardı sabahtan beri bişey yok. Umudum var gibi yok gibi.. Çok garip Bi duygu.

Birde bugun transferimin 8 günü bugune kadar sol kasıkta agrı vardı sabahtan beri bişey yok. Umudum var gibi yok gibi.. Çok garip Bi duygu.
aynı şekilde duygu karmaşası yaşıyorum şu an
benim 12. günüm yarın , test vereceğim. bir tarafım aşırı umutlu ama bir tarafımda çok korkuyor. hiç idrar testi vs yapmadım, tam gününde kan testi vereceğim dedim ve öyle yapacağım. bu 11 gün içinde hafif kasık batmaları, ayakta biraz durunca da bel ağrısı oldu. bir de gece ateş basıyor resmen :) ama bunlar belirti mi yoksa ilaç etkisi mi bilmiyorum. gerçi zaten öyle ahım şahım bir belirti de yaşamadım o yüzden çok üstünde durmuyorum.
inşallah güzel haberler alırız.
bu belirsizlik insanı yoruyor en çok :)

benim 12. günüm yarın , test vereceğim. bir tarafım aşırı umutlu ama bir tarafımda çok korkuyor. hiç idrar testi vs yapmadım, tam gününde kan testi vereceğim dedim ve öyle yapacağım. bu 11 gün içinde hafif kasık batmaları, ayakta biraz durunca da bel ağrısı oldu. bir de gece ateş basıyor resmen :) ama bunlar belirti mi yoksa ilaç etkisi mi bilmiyorum. gerçi zaten öyle ahım şahım bir belirti de yaşamadım o yüzden çok üstünde durmuyorum.
Aynen işte bende yapmadım test yapmayı da düşünmüyorum ilk tüp bebek denemem ne hissedeceğim bilmiyorum agrı var mı psikolojik mi onu da bilmiyorum gece ve sabah midemde yanma hissi oluyor neden neden diye diye kafayı yicem

Aynen işte bende yapmadım test yapmayı da düşünmüyorum ilk tüp bebek denemem ne hissedeceğim bilmiyorum agrı var mı psikolojik mi onu da bilmiyorum gece ve sabah midemde yanma hissi oluyor neden neden diye diye kafayı yicem
Bugun vermeniz gerekmiyor mu?

Bugun vermeniz gerekmiyor mu?

ben adetin 24. günü transfer oldum canım :) yani bir dahaki adete 1 hafta kala diyelim
Ya bende adetime 7 gun kala oldum yarın da adet günüm 2.transferim kasık ağrım başladı ilk tedavımde adet günü kanamam olmuştu bunda da mı aynısı olacak 😞bugün 5.gunum erken gebelık testi yaptım negatif çıktı zaten

Bende de çok fazla var. Ağlama krizlerine giriyorum özellikle 2 gündür. Durduk yere ağliyorum fln. Çok tuhaf duygular içindeyim 😔

Kızlar lucrin sonrası adet olunca doktor kontrolüne gittim yumurtalığımda kist göründü yarın estrofem başlıyoruz artık dayanacak gücüm kalmadı iki ameliyat oldum şimdi de kist benimle aynı durumu yaşayanlar var mı kist olduğu halde transfer olan var mı 🙏

Ben deprem olmadan önce çok heyecanlıydım sabırsızlanıyordum kafama çok takıyordum neden olmuyor acaba tüp bebek tutacak mı diye. Ama depremde doğan bebeği, 5 gün aç duran bebeği, 9 aylık hamile olup balkondan atlayan kadının yaşayan bebeğini, 13 gün sonra çıkan insanları görünce kendime dedim ki bir canlının bu dünyada ömrü varsa Allah bir şekilde onu yaşatıyor. O yüzden transfer olduğum günden beri asla olumsuz düşünmüyorum elimden geleni yaptım gerisini Allah’a bıraktım kısmetimizde varsa olacak. Depremdeki bebekleri, çocukları, insanları düşününce kendime ağlayasım da gelmiyor sanırım. O yüzden lütfen moralinizi bozmamaya çalışın kendi kendinizi bi şekilde motive etmeye çalışın. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Ben deprem olmadan önce çok heyecanlıydım sabırsızlanıyordum kafama çok takıyordum neden olmuyor acaba tüp bebek tutacak mı diye. Ama depremde doğan bebeği, 5 gün aç duran bebeği, 9 aylık hamile olup balkondan atlayan kadının yaşayan bebeğini, 13 gün sonra çıkan insanları görünce kendime dedim ki bir canlının bu dünyada ömrü varsa Allah bir şekilde onu yaşatıyor. O yüzden transfer olduğum günden beri asla olumsuz düşünmüyorum elimden geleni yaptım gerisini Allah’a bıraktım kısmetimizde varsa olacak. Depremdeki bebekleri, çocukları, insanları düşününce kendime ağlayasım da gelmiyor sanırım. O yüzden lütfen moralinizi bozmamaya çalışın kendi kendinizi bi şekilde motive etmeye çalışın. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Yemin ederim ki ben de böyle düşündüm insanlar 10 gün 12 gün aç susuz yaşadı canı veren rabbim alan da o ondan olacaksa olur

Eklentiler

• 3D003021-F9EE-41F2-96A9-15A892354C0D.jpeg
    3D003021-F9EE-41F2-96A9-15A892354C0D.jpeg
    180,6 KB · Görüntüleme: 37
X