2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Benim her gün aldığım ilaçlar şunlar
3 x estrofem
1 x corasprin
3 x lutinus fitil
1 x oksapar göbekten iğne
1 x progestan dex iğne
1 tane fenomom toz vitamin
Haftada bir her perşembe yarım ampül pruluton iğne.
Benim de göbeğim kalçam kollarım mosmor. 😔
bir hafta içinde 4 kere serum yoluyla OMEGAVEN aldım bir de.
Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırız .. sorum vardı. Oksapar iğne ne için ? Omegaven serum ne için alıyorsunuz ? Kaçıncı denemzniz oldu ? Çok sordum kusura bakmayin. Ben de progestan igne kullanıyorum sadece göbekten ve karnım asla egilemiyorum ağrıdan.

Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırız .. sorum vardı. Oksapar iğne ne için ? Omegaven serum ne için alıyorsunuz ? Kaçıncı denemzniz oldu ? Çok sordum kusura bakmayin. Ben de progestan igne kullanıyorum sadece göbekten ve karnım asla egilemiyorum ağrıdan.
Omegaven içeriğine baktım balık yağı diyor sanırım destek amaçlı. Oksapar da kan sulandırma amaçlıymış pıhtılaşmayı engellemek için. Benim ilk denemem 😊 benim karnım morardı ağrı da eğilince oluyor ama çok değil. Valla oksapar daha fena o yine iyi.

Omegaven içeriğine baktım balık yağı diyor sanırım destek amaçlı. Oksapar da kan sulandırma amaçlıymış pıhtılaşmayı engellemek için. Benim ilk denemem 😊 benim karnım morardı ağrı da eğilince oluyor ama çok değil. Valla oksapar daha fena o yine iyi.
Sanırım kan sonuçlarına göre takviye değişiyor. Ben şuan gün içinde 7 ayrı ilaç kullanıyorum. Transfer sonrası 4 e inecek. Allah'ın izniyle 🤲 ama testiniz pozitif görünüyor 5.gun embriyosu ise. Yerinizde olsam ilaçlara devam aynı dikkatle günümü bekler tam kan testi yapar böylece stressiz bir şekilde ilerletirim . İnşallah devamı gelir. 🤲

Pıhtılaşma var miydi sizde. Yani genel olarak temiz miydi sonuclariniz.

X