2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Bgn 8. Günüm canım yarın kan testi vereceğim ama senin testten öyle senin gibi öyle test de yaptım dün daha silik çıktı sana testin resmini atayım istersen o daha iyi sonuç

Merhaba canlar nasılsınız bugün transferin 18. Günü...
10. Gün 67
12. Gün 117
14. Gün 200
18. Gün 843... Yine ucu ucuna gidiyoruz sizce nasıl değerler? Hemşire kese görülmesi için çok erken dedi. Cuma bakalım dedi . P Papatya321f E L B A

Cok iyi canım darısı bizlere benimde bugün 843 değerim ama görünmeyebilir diye doktora gitmedim. Canım sen transferin kaçıncı günü 1043 değerini gördün?
AMİN CANIM. 18 GÜNÜ GÖRDÜĞÜM DEĞER. BEN BETA İÇİN GİTTİM 200 DEN SONRA GİTMEMİŞTİM DURUM NEDİR DİYE GİTTİM. BAKALIM DEDİ DOKTOR BİR DORUN VARMI DİYE GÖRDÜ ŞÜKÜR. SENİN KAÇINCI GÜN ? BENİM 3 GÜN EMBİRYOSU OLDUĞU İÇİN BİRAZ DAHA A ÇIKABİLİR DİĞER ARKADAŞLARA GÖRE

maşallah kuzum katlanarak artıyor işte gayet güzel içini ferah tut keseyide görücen inşallah Bende bugün gördüm çok duygulandım

canım öyle düşünm lütfen bide çok erken yapmışsın ben 7. günde gördüm acele etme

Canım adetine kaç gün akldığına takılma.Genelde adet başlangıcından itibaren 19-22.gün yapılıyor.Benim de 20. Günde olacak nasip olursa.Yani tahmini adetimden 8-9 gün önce
Adetinizden başlayarak mi 19.gun.? Benimki 5.gun embriyosu yarın inşallah transfer olucam. 3 Mart adet tarihim gösteriyor . Acaba geç mi oldum diye düşünmedim
Ben döngümün 31.günü transfer oldum. Normalde 25.26. Gün adet olurum. İlaç kullandığınız için adet olmuyorsunuz zaten gününe çok takılmayın :)

Kızlar merhaba Allah nasip ederse pazartesi transferim var bugün iğnelere başladım. Aranızda transfer sonrası arabayla yolculuk yapan var mı

canım öyle düşünm lütfen bide çok erken yapmışsın ben 7. günde gördüm acele etme
Ya burda hep görüyordum erkenden belli olanları dedim denemek istedim işte birde adet günüm yarın acaba yine mi aynı şeyi yasıcam bu arada hayırlı uğurlu olsun umarım sorunsuz kucağınıza almayı nasip eder Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…