2 GÜNDE BİR KATLAMIŞ GÖZÜN AYDINKızlar ben 6 şubatta transfer oldum. Bugun 14 günüm beta 711 çıkmış nasıl sizce. 8 gün 109 çıkmıştı
Ayy gerçekten mi ya bir içim değişik oldu 109 dan sonra 711 düşük geldi2 GÜNDE BİR KATLAMIŞ GÖZÜN AYDIN
Tabiki sürekli diken üstünde olucaz.Yazması kolay bende azıcık kahverengi leke oldu çok korktum.İnşallah sağlıcakla alalım bebeklerimiziKahverengi leke normalmiş ama o bile korkutucu
Maşallah güzel katlamış görünüyor. Lekelenme devam ediyor muKızlar selam dün lekelenme tarzı kanamam olunca bugün betaya tekrar baktırdım 10.809 çıktı 19 gün bugün yeterli dimi artıs en son ayin 16 baktırdım 2.555 çıkmıştı
Merhaba aynısı bende oldu tek belirti diyebilirim bazen avuç içi sıcak basması yüzümde sıcak basması bezende üşüme sıtmaBu arada bazen ayaklarım yanıyor ama bazen de buz gibi oluyor, hiçbir şey anlamadım.
Yok canım bir tek dün gece geldi ama bugünlük yok daha insAllah tekrarlamazMaşallah güzel katlamış görünüyor. Lekelenme devam ediyor mu
İnşallah tekrarlamaz, benim hafif bir kahverengi devam ediyor az azYok canım bir tek dün gece geldi ama bugünlük yok daha insAllah tekrarlamaz
Çok güzel kuzum gözünaydınKızlar ben 6 şubatta transfer oldum. Bugun 14 günüm beta 711 çıkmış nasıl sizce. 8 gün 109 çıkmıştı
Ama benim transfer edileli 19 gün oldu ilk zamanlar olsa yerleşme kanaması diye düşünürdümİnşallah tekrarlamaz, benim hafif bir kahverengi devam ediyor az az
Maşallah çok güzel canım stres yapmaKızlar selam dün lekelenme tarzı kanamam olunca bugün betaya tekrar baktırdım 10.809 çıktı 19 gün bugün yeterli dimi artıs en son ayin 16 baktırdım 2.555 çıkmıştı
bunu ben de ilk defa duydum, heyecanla sonucunuzu bekleyeceğim. inş güzel haberler verirsinizBen ardışık transfer oldum 13 şubatta 3. Gün emb. /15 şubatta 5.gün emb. Transferi oldu. Bugun 6.günüm
Benim de 17. Gün ve ilk zamanlarda hiç olmamıştı 2 gündür varAma benim transfer edileli 19 gün oldu ilk zamanlar olsa yerleşme kanaması diye düşünürdüm
Amin inşallahbunu ben de ilk defa duydum, heyecanla sonucunuzu bekleyeceğim. inş güzel haberler verirsiniz
Mide bulantısı karın ağrısı varmış veya başka bir belirti. Bende bu akşam testi tekrar vericemAyy gerçekten mi ya bir içim değişik oldu 109 dan sonra 711 düşük geldi
BU PROGESTAN İĞNE VE PROLUTAN İĞNE KALÇAM MOSMOR OLDU 3 AYA KADAR BİDE KULLANICAM SEN NE ZAMANA KADAR KULLANICAN ?Ayy gerçekten mi ya bir içim değişik oldu 109 dan sonra 711 düşük geldi