Bu arada bazen ayaklarım yanıyor ama bazen de buz gibi oluyor, hiçbir şey anlamadım.Umarım tutunma belirtisidir benim sol kasıgımdan bacağıma gece bi ateş basması ayaklarım yanıyor bilemedim bu 2.transferim umarım tutunmadır kaçıncı gün embriyosu sizin
2 gün oldu bacaklarım gece yatarken ateş basıyor vücudum yanıyor bu 2.benim 5.gün 4aa işte 16sı transferim işte bakalım ne olcak ben adet olucam dıye tedirginimO ateş basması bana bu gece oldu, uyandığımda çok terlemiştim ve benim de sürekli ayaklarım yanıyor. Benim ilk transferim, 5. gün embriyosu transfer edildi. Belirtilerimiz birbirine çok benziyorSizin embriyonuz kaçıncı gün embriyosu?
Aynen aynen benim de aynı durumdayızBu arada bazen ayaklarım yanıyor ama bazen de buz gibi oluyor, hiçbir şey anlamadım.
Bazısı hiç belirti olmadan pozitif oluyormuşYa benim bugün 7.günüm ama hiçbirşey hissetmiyorum transferden sonraki gün bel agrım oldu 4/5.gün kasık agrısı sonra bişeyim olmadı.
İnşallah öyledir ya var gibi yok gibi kasık agrım psikolojik mi bilmiyorumBazısı hiç belirti olmadan pozitif oluyormuinşallah
Benim çok şiddetli bel ağrım varİnşallah öyledir ya var gibi yok gibi kasık agrım psikolojik mi bilmiyorum
Benim belim ilk gün agrıdı onu da kasmaktan diye düşünüyorumBenim çok şiddetli bel ağrım var
Sizin kaçıncı gününüzBenim belim ilk gün agrıdı onu da kasmaktan diye düşünüyorum
Transferin 1 haftası bugun. Cumartesi test günüSizin kaçıncı gününüz
Ama şöyle ben ardışık oldum ilk transfer 13 şubat 2.transfer 15 şubatTransferin 1 haftası bugun. Cumartesi test günü
Aynı gün sonuç alacağız, hayırlı haberlerle gelelim inşallahTransferin 1 haftası bugun. Cumartesi test günü
Olumsuz düşünme, gebelik belirtileri ile adet belirtilerinin aynı olduğunu söylüyorlar2 gün oldu bacaklarım gece yatarken ateş basıyor vücudum yanıyor bu 2.benim 5.gün 4aa işte 16sı transferim işte bakalım ne olcak ben adet olucam dıye tedirginim
İnşallah pozitif sonuç alırızAynen aynen benim de aynı durumdayız
Benim de çok şiddetli bel ağrım varBenim çok şiddetli bel ağrım var
Umarım öyledir de adet degıldır umarım bebiştir şu 2 günüm geçse gerisi Allah’ın takdiriOlumsuz düşünme, gebelik belirtileri ile adet belirtilerinin aynı olduğunu söylüyorlar
İnşallah burdan yazın mutlaka ben akşam üstü vereceğim kanıAynı gün sonuç alacağız, hayırlı haberlerle gelelim inşallah
Hiç içmedim çay bile 1 bardak içtim transferden bu güneKızlar size bir sorum var. Benim gibi Türk kahvesi bağımlısı olanlara soruyorum. Transferden sonra Türk kahvesi içiyor musunuz? Eğer içiyorsanız kaç fincan içiyorsunuz?
KAHVE KESİNLİKLE YASAK. ÇAY SADECE GÜNDE 1 BARDAK ODA ÇOK ACIK OLACAK. KAFEİN TUTUNMAYI ZORLAŞTIRIR.Kızlar size bir sorum var. Benim gibi Türk kahvesi bağımlısı olanlara soruyorum. Transferden sonra Türk kahvesi içiyor musunuz? Eğer içiyorsanız kaç fincan içiyorsunuz?