2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Umarım tutunma belirtisidir benim sol kasıgımdan bacağıma gece bi ateş basması ayaklarım yanıyor bilemedim bu 2.transferim umarım tutunmadır kaçıncı gün embriyosu sizin
Bu arada bazen ayaklarım yanıyor ama bazen de buz gibi oluyor, hiçbir şey anlamadım.

2 gün oldu bacaklarım gece yatarken ateş basıyor vücudum yanıyor bu 2.benim 5.gün 4aa işte 16sı transferim işte bakalım ne olcak ben adet olucam dıye tedirginim

Ya benim bugün 7.günüm ama hiçbirşey hissetmiyorum transferden sonraki gün bel agrım oldu 4/5.gün kasık agrısı sonra bişeyim olmadı.

2 gün oldu bacaklarım gece yatarken ateş basıyor vücudum yanıyor bu 2.benim 5.gün 4aa işte 16sı transferim işte bakalım ne olcak ben adet olucam dıye tedirginim
Olumsuz düşünme, gebelik belirtileri ile adet belirtilerinin aynı olduğunu söylüyorlar

Kızlar size bir sorum var. Benim gibi Türk kahvesi bağımlısı olanlara soruyorum. Transferden sonra Türk kahvesi içiyor musunuz? Eğer içiyorsanız kaç fincan içiyorsunuz?

Kızlar size bir sorum var. Benim gibi Türk kahvesi bağımlısı olanlara soruyorum. Transferden sonra Türk kahvesi içiyor musunuz? Eğer içiyorsanız kaç fincan içiyorsunuz?
KAHVE KESİNLİKLE YASAK. ÇAY SADECE GÜNDE 1 BARDAK ODA ÇOK ACIK OLACAK. KAFEİN TUTUNMAYI ZORLAŞTIRIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…