2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Bende ardışık transfer oldum 13 şubat 3.gün embriyosu 15 şubat 5. Gün embriyosu transfer edildi.transferden den sonra 4. Gün sol kasık agrısı oldu sadece.. 25 i test günüm

Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Allah razı olsun duam belli duyan belli inşallah
Amin inşallahAyrıca bunu unutmuşum ekleyeyim.Transferden önce soğan kürü yaptım 2 hafta.Rahimi hazırlamak için.Kist vs olmasın diye.Bir ay boyunca sabah akşam testere dişli aslan pençesi içtim hormonlarımı düzene sokmak için.Çünkü 39 yaşındayım değerlerim düzelsin diye.Doktorum demir vitamini vermişti onu kullandım.Ayrıca kendim folik asit ve d vitamini kullandım.Bunlarda belki etkili olmuştur.Çünkü bi önceki transferimde de doktorum embriyolar çok iyi demişti ama olmadı.Bunlar benim netten kendi vücudumdaki eksikliklere göre araştırıp yaptığım şeyler.Umarım faydası olur

Allah kucana almayı nasip etsin sende bir belirti oldumu
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.3. günden sonra adet ağrısı kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadım.Çok ağrıdı ama umutsuzdum.6.gün hafifleyince idrar testi yaptım çıktı çok şükürBunun dışında aslında hepsi adet belirtilerine benziyordu.Sivilcelerim çıktı.Aklıma gelenler bunlar.Herkeste farklı oluyor.Moralini bozma neden bende yok diye.Sanada yansıması farklı olur yaniHayırlı haberlerini bekliyorum.

Çok teşekkür ederim.Amin inşallahKabızlık hiç yaşamadım.Aksine çok fazla ihtiyacım oluyordu sık sık gidiyordum yani.Karnım hep hareketliydi neden böyle olduğunu anlayamıyordum.Ama adet öncesi böyle oluyorum zaten ona bağladım.Transfer günü olarak değilde fitil vermişti doktorum o geliyordu sadece akıntı olmadı.

Anladım akıntıyı sorma sebebim acaba tarnsferde aktarılan dökülür mü hemen diye kafamı en çok bu kurcalıyor .

Anladım akıntıyı sorma sebebim acaba tarnsferde aktarılan dökülür mü hemen diye kafamı en çok bu kurcalıyor .
Cnm ben 16 sında transfer oldum, bende de dün beyaz sarımsı akıntı geldi yoğun Bi şekilde ama arastırdım olabiliyormuş sanırım ilaçlardan dolayıda oluyor bence. Bide bugün kasıkta batma falan oluyor göğüslerimde aynı adet olcakmısım gibi adet öncesi olan belirtileri yasıyorum

İlk defa duyuyorum soğan kürü nedir acaba

Merhabalar. Ben de 14 şubatta transfer oldum. 25 Şubat test günüm. Adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı oldu 3. Ve 4. Gün. İnşallah yerleşme olmuştur

İnşallah tutunuyordur

İlk defa duyuyorum soğan kürü nedir acaba
Ya ay o zaman yeni başladın bu serüvene galibaSoğan kürü İbrahim Saraçoğlunun kürü adet bittikten iki gün sonra başlıyorsun.1.5 bardak suyu kaynatın. soğanı bölüp içine atın 5 dk kaynasın.sabah akşam içilecek .her defasında taze yapılıp içilir yemekten 10-15 dk önce veya yemekten 2 saat sonra içilir.Bende burdan görüp uyguladım.Netten iyice araştır kistlere çok iyi geliyor.Kızlarda biliyordur zaten.Varsa eksik yanlış verdiğim bilgi düzeltebilirsiniz kızlar.İçtikten sonra biraz ağrın olabilir kasıklarda endişe etme bana yaradı inşallah faydasını görürsün.

Progestan normal canımmmm kapsül olduğu için çözülüyor gitmesi gereken gidiyor gerisi akıntı gibi dökülüyor

İnşallah tutunuyordur
Yok o rahim içine yerleştirdikleri şeyi çıkardıktan sonra zaten orası kapanıyormuş yani biz ayağa kalksakta düşmeyecek embriyorlar bi yerde okumuştum içini ferah tut
Off nasıl rahatladım bilgilenmek ne güzel şey yahu . Dr un o düşmeyecek bir yerde derken ne diyor demiştim kendi kendime. Çok açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…