Canım benim transfer sonrası 3 gün bel ağrısı sol kasık ağrısı vardı bacağıma vuruyordu ara sol kasığım da batmalar oldu onun dışında bazı günler hiç bir belirti yoktuBelirtileriniz neydi
Oluyor canım arada böyle sol kasığım da batmalar oluyorMerhaba arkadaşlar, pozitif olanlar arada kasık ağrısı yaşıyor musunuz regl olacakmış gibi? Arada bi öyle ağrı giriyo korkuyorum
Amin inşallahNe güzel Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahAllah razı olsun duam belli duyan belli inşallah
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.3. günden sonra adet ağrısı kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadım.Çok ağrıdı ama umutsuzdum.6.gün hafifleyince idrar testi yaptım çıktı çok şükürAllah kucana almayı nasip etsin sende bir belirti oldumu
Çok teşekkür ederim.Amin inşallahÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahsorum olacaktı. Kabızlik yaşadınız mı . Ben ilk trabseferimde çok sıkıntılı geçirdim kabızlık konusunda. Eğer yasadiysaniz ne önerirsiniz. ? Bir de transfer günü akıntıniz oldu mu ? Teşekkür ederim.
Anladım akıntıyı sorma sebebim acaba tarnsferde aktarılan dökülür mü hemen diye kafamı en çok bu kurcalıyor .Çok teşekkür ederim.Amin inşallahKabızlık hiç yaşamadım.Aksine çok fazla ihtiyacım oluyordu sık sık gidiyordum yani.Karnım hep hareketliydi neden böyle olduğunu anlayamıyordum.Ama adet öncesi böyle oluyorum zaten ona bağladım.Transfer günü olarak değilde fitil vermişti doktorum o geliyordu sadece akıntı olmadı.
TeşekkürlerNormal canım. Fitil akıyor ister istemez. Hatta ben arayıp sormuştum normal demişti hemşire. İğne de ağrı yapıyor malesef
Cnm ben 16 sında transfer oldum, bende de dün beyaz sarımsı akıntı geldi yoğun Bi şekilde ama arastırdım olabiliyormuş sanırım ilaçlardan dolayıda oluyor bence. Bide bugün kasıkta batma falan oluyor göğüslerimde aynı adet olcakmısım gibi adet öncesi olan belirtileri yasıyorumAnladım akıntıyı sorma sebebim acaba tarnsferde aktarılan dökülür mü hemen diye kafamı en çok bu kurcalıyor .
İlk defa duyuyorum soğan kürü nedir acabaAmin inşallahAyrıca bunu unutmuşum ekleyeyim.Transferden önce soğan kürü yaptım 2 hafta.Rahimi hazırlamak için.Kist vs olmasın diye.Bir ay boyunca sabah akşam testere dişli aslan pençesi içtim hormonlarımı düzene sokmak için.Çünkü 39 yaşındayım değerlerim düzelsin diye.Doktorum demir vitamini vermişti onu kullandım.Ayrıca kendim folik asit ve d vitamini kullandım.Bunlarda belki etkili olmuştur.Çünkü bi önceki transferimde de doktorum embriyolar çok iyi demişti ama olmadı.Bunlar benim netten kendi vücudumdaki eksikliklere göre araştırıp yaptığım şeyler.Umarım faydası olur
İlk transferiniz mi acaba ?Merhabalar. Ben de 14 şubatta transfer oldum. 25 Şubat test günüm. Adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı oldu 3. Ve 4. Gün. İnşallah yerleşme olmuştur
İnşallah tutunuyordurCnm ben 16 sında transfer oldum, bende de dün beyaz sarımsı akıntı geldi yoğun Bi şekilde ama arastırdım olabiliyormuş sanırım ilaçlardan dolayıda oluyor bence. Bide bugün kasıkta batma falan oluyor göğüslerimde aynı adet olcakmısım gibi adet öncesi olan belirtileri yasıyorum
Yok o rahim içine yerleştirdikleri şeyi çıkardıktan sonra zaten orası kapanıyormuş yani biz ayağa kalksakta düşmeyecek embriyorlar bi yerde okumuştum içini ferah tutAnladım akıntıyı sorma sebebim acaba tarnsferde aktarılan dökülür mü hemen diye kafamı en çok bu kurcalıyor .
Evet ilk transferimİlk transferiniz mi acaba ?
Yaİlk defa duyuyorum soğan kürü nedir acaba
Merhaba.Evet şu an sol kasığım çok ağırıyor.Normal yerleşiyordur bebiş ondandır.Kırmızı leke olmayıncaya kadar endişelenme.Merhaba arkadaşlar, pozitif olanlar arada kasık ağrısı yaşıyor musunuz regl olacakmış gibi? Arada bi öyle ağrı giriyo korkuyorum
Progestan normal canımmmm kapsül olduğu için çözülüyor gitmesi gereken gidiyor gerisi akıntı gibi dökülüyorMerhaba hanımlar. Bir sorum olacaktı. Progestan fitili uzanarak alıyorum bi 20 dakika falan uzanıp öyle kalkıyorum. Ve bu akıntı şeklinde dökülüyor sonra. Bu normal.mi. ? Prolutex ignemi de ilk defa bugün vuruldum. Çok ağrisi var yerinde. Yaşayan var mı. Acaba yanlış mı uyguladik.
İnşallah tutunuyordurCnm ben 16 sında transfer oldum, bende de dün beyaz sarımsı akıntı geldi yoğun Bi şekilde ama arastırdım olabiliyormuş sanırım ilaçlardan dolayıda oluyor bence. Bide bugün kasıkta batma falan oluyor göğüslerimde aynı adet olcakmısım gibi adet öncesi olan belirtileri yasıyorum
Off nasıl rahatladım bilgilenmek ne güzel şey yahuYok o rahim içine yerleştirdikleri şeyi çıkardıktan sonra zaten orası kapanıyormuş yani biz ayağa kalksakta düşmeyecek embriyorlar bi yerde okumuştum içini ferah tut