İnşallah sizindeİnşallah tutunuyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sizindeİnşallah tutunuyordur
Hayırlısı olsun benimde öyleEvet ilk transferim
İnşallah güzel sonuçlar alırız kaçıncı gününüzHayırlısı olsun benimde öyle
İnşallah Ben 16 sında transfer oldumİnşallah güzel sonuçlar alırız kaçıncı gününüz
Ne demek.Rica ederim.İnşallah tutunuyordur
Off nasıl rahatladım bilgilenmek ne güzel şey yahu . Dr un o düşmeyecek bir yerde derken ne diyor demiştim kendi kendime. Çok açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim
Sizde var mı belirtiler çok heyecanlı beklemek. Bana günler geçmiyorİnşallah Ben 16 sında transfer oldum
21 ocaktan itibaren sayacaksanız. 4 haftalık oluyor o zamanKızlar size bir sorum olacak.Ben en son 21 ocakta adet oldum.Bugün normalde adet günüm.5.gün embriyosu pozitif .Şimdi ben kaç haftalık oluyorum.
Tamam.Çok teşekkür ederim.21 ocaktan itibaren sayacaksanız. 4 haftalık oluyor o zaman
İnanın benimde öyle geçmiyor zaman, bende dün bugün beyaz krema gibi akıntı oluyor ama bu bende adet öncesi de oluyordu ara ara anlamadım, göğüsüm şiş acıyo aynı adete yakın belirtiler bendekiler bide ara ara kasıklarımda batma oluyor Test günü 28 Şubat ama ben dayanamıycam sanırım o güne kadar. Sizde nasıl belirtiler varSizde var mı belirtiler çok heyecanlı beklemek. Bana günler geçmiyor
Teşekkürler canım inşallahYa ay o zaman yeni başladın bu serüvene galibaSoğan kürü İbrahim Saraçoğlunun kürü adet bittikten iki gün sonra başlıyorsun.1.5 bardak suyu kaynatın. soğanı bölüp içine atın 5 dk kaynasın.sabah akşam içilecek .her defasında taze yapılıp içilir yemekten 10-15 dk önce veya yemekten 2 saat sonra içilir.Bende burdan görüp uyguladım.Netten iyice araştır kistlere çok iyi geliyor.Kızlarda biliyordur zaten.Varsa eksik yanlış verdiğim bilgi düzeltebilirsiniz kızlar.İçtikten sonra biraz ağrın olabilir kasıklarda endişe etme bana yaradı inşallah faydasını görürsün.
Fitil kullandığım için o geri akıyor bende. Kasıklarımda adet ağrısı var sanki her an adet olacakmışım gibi bir his var. Göğsümde falan henüz bi ağrı yok. 26sı da benim test günüm ama sanırım öncesinde idrar testi yapacağım.İnanın benimde öyle geçmiyor zaman, bende dün bugün beyaz krema gibi akıntı oluyor ama bu bende adet öncesi de oluyordu ara ara anlamadım, göğüsüm şiş acıyo aynı adete yakın belirtiler bendekiler bide ara ara kasıklarımda batma oluyor Test günü 28 Şubat ama ben dayanamıycam sanırım o güne kadar. Sizde nasıl belirtiler var
Ben fitil kullanmıyorum. Prolutex iğne bide estrofem kullanıyorumFitil kullandığım için o geri akıyor bende. Kasıklarımda adet ağrısı var sanki her an adet olacakmışım gibi bir his var. Göğsümde falan henüz bi ağrı yok. 26sı da benim test günüm ama sanırım öncesinde idrar testi yapacağım.
Prolutex iğne sonucu öğrenene kadar mı kullanılacak?Ben fitil kullanmıyorum. Prolutex iğne bide estrofem kullanıyorum
Ben fitil kullanmıyorum. Prolutex iğne bide estrofem kullanıyorum
Evet test gününe kadar kullanıcam aynı zamanda estrofemide bide kan sulandırıcı kullanıyorumProlutex iğne sonucu öğrenene kadar mı kullanılacak?
Bende prednol estrofem ecopirin prolotexEvet test gününe kadar kullanıcam aynı zamanda estrofemide bide kan sulandırıcı kullanıyorum
18 günü yapılıyor geneldekizlar merhaba, 12.-13. Gun kontrolden sonra(transfer icin) kac gun beklediniz transfer olmak icin ve kac muayene oldunuz? Yurt disinda oldugumuz icin hesaplamak istiyorum doktorum aciklama yapmadi henuz
Tesekkur ederim cnm peki kac kez gorundun doktora hatirliyomusun? Adetin ilk gununden mi 18? Ben ilaclara 2. Gun basladim18 günü yapılıyor genelde