2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Adetin ilk gününden hesaplanıyor. 3 defa gittim. Rahim kalinligin uygunsa transfer yapılıyor.ilaclara adetin 2 veya 3 günü gidiyorsun kontrole o zaman başlatılıyor.
Tesekkur ederim cnm peki kac kez gorundun doktora hatirliyomusun? Adetin ilk gununden mi 18? Ben ilaclara 2. Gun basladim

kizlar merhaba, 12.-13. Gun kontrolden sonra(transfer icin) kac gun beklediniz transfer olmak icin ve kac muayene oldunuz? Yurt disinda oldugumuz icin hesaplamak istiyorum doktorum aciklama yapmadi henuz
Ben adetin ilk gününden sayarsam 19. Gün transfer oldu. 5. Gün embriyosuydu.

Tamam cok tesekkur ederim ilk kontrolu burda olup gidecegiz insallah Allah izin verirse yani 13 gun kontrolum

Ben ardışık transfer oldum 13 şubatta 3. Gün emb. /15 şubatta 5.gün emb. Transferi oldu. Bugun 6.günüm

Kızlar merhaba bende 16 sında 4aa 2 tane transfer oldum bu 2. Transferim 3.günüm dünden beri kasıklarımda bi agrı var adete 3 gün kaldı acaba adet mi ilk transferimde 8.günde kanama olmuştu oda tam adet günümle aynı gundeydı tutmamıstı acaba Buda mı aynısı olcak acaba

İçinizi ferah tutun inşallah olmaz öyle şey iyi düşünelim iyi olsun

Benim de sizinle aynı, bugün transferin 8. Günü kahverengi leke geldi peçeteye. Adet ağrılarım var idrar testi negatif, 5. Gün embriyosuydu yarın kan testim var pozitif olma ihtimali yok sanırım

Benim de sizinle aynı, bugün transferin 8. Günü kahverengi leke geldi peçeteye. Adet ağrılarım var idrar testi negatif, 5. Gün embriyosuydu yarın kan testim var pozitif olma ihtimali yok sanırım
Doktor size 9. Gün mü kan testi verdi. İnşallah tutar belki idrarda çıkmamıştır iyi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…