- 10 Aralık 2021
- 1.910
- 1.739
Tesekkur ederim cnm peki kac kez gorundun doktora hatirliyomusun? Adetin ilk gununden mi 18? Ben ilaclara 2. Gun basladim
Ben adetin ilk gününden sayarsam 19. Gün transfer oldu. 5. Gün embriyosuydu.kizlar merhaba, 12.-13. Gun kontrolden sonra(transfer icin) kac gun beklediniz transfer olmak icin ve kac muayene oldunuz? Yurt disinda oldugumuz icin hesaplamak istiyorum doktorum aciklama yapmadi henuz
Prednol transfer öncesi kullanmıstım bende. Sizin kaçıncı gününüzBende prednol estrofem ecopirin prolotex
Oksapar ve fitil kullanıyorum
Ardışık transferi ilk defa duydum 2si birden tutma ihtimali de var demiBen ardışık transfer oldum 13 şubatta 3. Gün emb. /15 şubatta 5.gün emb. Transferi oldu. Bugun 6.günüm
Ben cuma günü son kontorle gittim carsamba da inşallah transfer var hayirlisylakizlar merhaba, 12.-13. Gun kontrolden sonra(transfer icin) kac gun beklediniz transfer olmak icin ve kac muayene oldunuz? Yurt disinda oldugumuz icin hesaplamak istiyorum doktorum aciklama yapmadi henuz
Ben cuma günü son kontorle gittim carsamba da inşallah transfer var hayirlisylve
Bir de transfer öncesi 3 defa kontrole gittimBen cuma günü son kontorle gittim carsamba da inşallah transfer var hayirlisyla
Biri tutsun da ikiye de razıyımArdışık transferi ilk defa duydum 2si birden tutma ihtimali de var demi
İnşallah tutunurlar sağlıklaBen ardışık transfer oldum 13 şubatta 3. Gün emb. /15 şubatta 5.gün emb. Transferi oldu. Bugun 6.günüm
İlk mi transferinizBen ardışık transfer oldum 13 şubatta 3. Gün emb. /15 şubatta 5.gün emb. Transferi oldu. Bugun 6.günüm
Evet ilk tüp bebek denememİlk mi transferiniz
4.günden itibaren sol kasık ta agrı sadece ara ara birde kalp çarpıntısı gibi başka bişey yok ben normal adet zamanında hiç belirti yada agrı hissetmiyorumİnşallah tutunurlar sağlıklaBende adet belirtileri var sizde nasıl
İçinizi ferah tutun inşallah olmaz öyle şey iyi düşünelim iyi olsunKızlar merhaba bende 16 sında 4aa 2 tane transfer oldum bu 2. Transferim 3.günüm dünden beri kasıklarımda bi agrı var adete 3 gün kaldı acaba adet mi ilk transferimde 8.günde kanama olmuştu oda tam adet günümle aynı gundeydı tutmamıstı acaba Buda mı aynısı olcak acaba
Wala bendeki şans ya kesin öyle olur umarım olmaz da tabi aynı durumu yaşayan oldu mu acaba beklemek çok zor ciddenİçinizi ferah tutun inşallah olmaz öyle şey iyi düşünelim iyi olsun
Benim de sizinle aynı, bugün transferin 8. Günü kahverengi leke geldi peçeteye. Adet ağrılarım var idrar testi negatif, 5. Gün embriyosuydu yarın kan testim var pozitif olma ihtimali yok sanırımKizlar benim bugun tarnsfer sonrasi 10. Günüm. 3.gün 2 tane taze transfer olmustum. Kasik batmalarim cok oldu ama 7. Gunden sonra gecti. Bugun 2 kere günlük orkidime kahverengi leke akinti geldi peceteyle silince gelmiyo ama. Karin agrim var hafif hafif yokluyo gibi adet olacakmis hissi olustu surekli bakmaktan yoruldum. Evde test yaptim ama negatif cikti. Moral sıfır. Korkmaya basladim negatif gormekten korkuyorum sanirim. Testlere guvenebilirmiyiz olsa cikardi dimi? Cesaret edip kan veremedim bekliyorum 2 gun sonra kan testim var. Kismetimizde varsa bizde evlatlarimiza kavusuruz. Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah.
Doktor size 9. Gün mü kan testi verdi. İnşallah tutar belki idrarda çıkmamıştır iyi düşününBenim de sizinle aynı, bugün transferin 8. Günü kahverengi leke geldi peçeteye. Adet ağrılarım var idrar testi negatif, 5. Gün embriyosuydu yarın kan testim var pozitif olma ihtimali yok sanırım