2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kızlar size bir sorum olacak.Ben en son 21 ocakta adet oldum.Bugün normalde adet günüm.5.gün embriyosu pozitif .Şimdi ben kaç haftalık oluyorum.

Sizde var mı belirtiler çok heyecanlı beklemek. Bana günler geçmiyor
İnanın benimde öyle geçmiyor zaman, bende dün bugün beyaz krema gibi akıntı oluyor ama bu bende adet öncesi de oluyordu ara ara anlamadım, göğüsüm şiş acıyo aynı adete yakın belirtiler bendekiler bide ara ara kasıklarımda batma oluyor Test günü 28 Şubat ama ben dayanamıycam sanırım o güne kadar. Sizde nasıl belirtiler var

Teşekkürler canım inşallah

Fitil kullandığım için o geri akıyor bende. Kasıklarımda adet ağrısı var sanki her an adet olacakmışım gibi bir his var. Göğsümde falan henüz bi ağrı yok. 26sı da benim test günüm ama sanırım öncesinde idrar testi yapacağım.

Ben fitil kullanmıyorum. Prolutex iğne bide estrofem kullanıyorum

kizlar merhaba, 12.-13. Gun kontrolden sonra(transfer icin) kac gun beklediniz transfer olmak icin ve kac muayene oldunuz? Yurt disinda oldugumuz icin hesaplamak istiyorum doktorum aciklama yapmadi henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…