2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Benimde 1 asilamam tutmadı bu da ilk tüp Bebek tedavisi. Sonuç ne olur bilmiyorum böyle belirsiz olacağına keşke hiç tutmasaydi kafam rahat olurdu diyorum ama nasıp herşey. Vardır bunda da bir hikmet

Merhaba benimde 13 subat transfer 24 şubat test günü kaçıncı gün embiryosu benim 3.gun bugün başdonmem çöktü ve bulantı ve jasik ağrım iki gün önce vardı siz nasilsiniz

Benimde 1 asilamam tutmadı bu da ilk tüp Bebek tedavisi. Sonuç ne olur bilmiyorum böyle belirsiz olacağına keşke hiç tutmasaydi kafam rahat olurdu diyorum ama nasıp herşey. Vardır bunda da bir hikmet
Elbette vardır bunda da bi Hikmet rabbim imtihan ediyor sabrınızı artırsın rabbim güç versin bu süreci yaşayan herkese

Teşekkür ederim bilgilendim . Hayırlı güzel sonuclara insallah

Merhaba kızlar. 7 Şubat 5.gün embriyosu. 8.gün kan negatif. 10.gün (bugün) kan negatif. Ümit var diyen var mı acep ?

Kızlar merhaba. 5.gün embriyosu 8.gün kan negatif. 10.gün (bugün) kan negatif. Böyle olup pozitif gören duyan var mı acaba?

Anladım. Nelere dikkat ettiniz transfer sonrası oradaki doktorlar neler öneriyor ? Belki bizler için bir faydası olur
Transferden hemen sonra ayağa kaldırdılar.Dinlenme yatış kesinlikle önerilmiyor.Normal rutinininize dönün diyorlar.Hemen tuvalete gittim.Merdiven indim yürüdüm.Bunların tutunmada olumsuz etki yapmayacağını söyledi sürekli doktorum.Evde sürekli hareketliydim ama ağır iş yapmadım kesinlikle.Ananas kabak çekirdeği ve avakado yemeğe özellikle dikkat ettim.Ve tabiki bol su.Bol bol dua ettim.Meryem suresini dinlemeye çalıştım.Fitil vermişti doktorum onu zamanında kullandım.Nasip etti Rabbim en önemlisi bu bence galiba en doğru zaman buymuş.İnşalllah sizlerede en kısa zamanda en güzeliyle nasip edecekBazen ne yapsanda olmuyor.Bu benim 5.denememdi bende şaşkınım hala

Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Allah razı olsun duam belli duyan belli inşallah

Anladım bazen fiziken hiç bir sıkıntı olmasa da psikolojik sıkıntı yetiyor sanırım yani ruhen nasılsınız Buda çok önemli
psikolojik olarak bosluk icindeyim ve tup bebege guvenim yok artik uc kere yaptim ucunde de pozitif oldu, hele sonuncu da genetik acidan da saglikli embriyo yine de olmadi simdi yeniden tedaviye hazirlaniyoruz ve ekstra olarak sadece embryoglue yapcaz, ben ama gebelik asisi da istiyorum dr gerek yok diyor buyuzden umutsuzum, oglesine dondurulmus saglikli embriyo var diye yapiyorum sordugunuz icin tesekkur ederim

Kızlar merhaba; benim 5.gün embriyosu 3bc kalite embriyom vardı. Transfer günü kaza yapınca hastaneye yetisemedigimiz icin ertesi gün sabah yapıldı. Embriyomuz cozulmustu ama 1 gun boyunca gelisimine devam etmis yani 6 gun emriyosu olmus oldu. Bugün transfer günü hariç 10 gün. Sabah 6 gibi tuvalete kalkinca dayanamyip test yaptım fakat 1-2 dakika bakıp silikte olsa 2.cizgiyi goremeyince moralim bozuldu ve yattım sabah kalkica hafif silik bi çizgi çıkmış. Ama ne zaman çıktı kuruma cizgisi mi emin olamadım. Bir de ilk test yaparken idrarı damlatinca ortasindan resimde cizdigim gibi kirmizi cizgi olup test cizgisi belirince kaybolmustu. Bi fikir verirseniz sevinirim cok arara kaldım.

Eklentiler

• 20230218_090755.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 20230218_090800.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 50
Allah kucana almayı nasip etsin sende bir belirti oldumu

Kaset testte olsa çıkmış. Erken gebelik testi olsaydı daha koyu olurdu. Pozitif sonucun. Benim 3 gün embiryosu 7 günde yaptım ilk çıkmadı sandım 5 dk beklemek lazım. 1 saat sonra baktım silik çizgi çıktı. 10 gün tekrar yaptım koyu olmuştu. Erken gebelik testinde daha Erken ve varsa daha çıkıyor. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…