- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Benimde 1 asilamam tutmadı bu da ilk tüp Bebek tedavisi. Sonuç ne olur bilmiyorum böyle belirsiz olacağına keşke hiç tutmasaydi kafam rahat olurdu diyorum ama nasıp herşey. Vardır bunda da bir hikmetAllah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin çok zor süreçler ancak yaşayan bilirbende iki aşılama üç tane tüp bebek tedavisi oldum beş gün önce iki tane 5.gün embriyomun negatif olduğunu öğrendim gittim doktoruma garanti gebelik bekliyorduk senden herseyin çok güzeldi dedi ama nasip rabbim yazmayınca olmuyor demek ki rabbim içimize ferahlık versin
Merhabalar transferiniz oldumu benimde bugün oldu işlaah güzel sonuçlar alırızBu gün tranfer yapılacak dualarınızı bekliyorum arkadaşlar Rabbim bu mübarek günde hepimizin duasını kabul etsin hayırlı kandiller
Merhaba benimde 13 subat transfer 24 şubat test günü kaçıncı gün embiryosu benim 3.gun bugün başdonmem çöktü ve bulantı ve jasik ağrım iki gün önce vardı siz nasilsinizHerkeze hayırlı cumalar hayırlı kandiler allahım tum tedavi gören kularini görsün ve emeğini boşa çıkarmasın benimde 2 tüp bebek transferim 14 şubata oldu 24 şubat tahlil sonucum nolursunuz lütfen banada dua edin dualariniza ihtiyaçım var
Elbette vardır bunda da bi Hikmet rabbim imtihan ediyor sabrınızı artırsın rabbim güç versin bu süreci yaşayan herkeseBenimde 1 asilamam tutmadı bu da ilk tüp Bebek tedavisi. Sonuç ne olur bilmiyorum böyle belirsiz olacağına keşke hiç tutmasaydi kafam rahat olurdu diyorum ama nasıp herşey. Vardır bunda da bir hikmet
Doktorunuz kimdi acabaBana sormak istediğiniz bir şey olursa lütfen elinden geldiğince yardımcı olurum.Ben bu sayfaya girip çok belirti aradım.Bir umut bekledim.İnşallah sağlıkla ilerler benim ve tüm bekleyenlerin
Teşekkür ederim bilgilendim . Hayırlı güzel sonuclara insallahProgesteron hormonu hamileliğin devam etmesini sağlıyor. Tüp bebek ile bebek sahibi olduğumuz için o hormon bizde en başında doğal olarak salgılanmaya başlamıyor bunu destekliyor. Eğer sonucunuz pozitif çıkarsa 12.haftaya kadar kullanacaksınız buna göre şimdiden bütçenizi ayarlayın derimben her gün 2 tane yapıyorum
Amin canım cümlemize inşallah bu sabırlarin sonu selamet olsun yüzümüz gülsün inşallahElbette vardır bunda da bi Hikmet rabbim imtihan ediyor sabrınızı artırsın rabbim güç versin bu süreci yaşayan herkese
Olsun herkeste aynı olmuyorki belki sizde hiç olmayacak içinizi ferah tutun inşallah güzel haberler alacaksınızBenimde bu gün 4. Günüm ama hiç bir belirti yok
Ben Yurt dışında yaşıyorum.Çok teşekkür ederimDoktorunuz kimdi acabahayırlı uğurlu olsun inşallah
Anladım. Nelere dikkat ettiniz transfer sonrası oradaki doktorlar neler öneriyor ? Belki bizler için bir faydası olurBen Yurt dışında yaşıyorum.Çok teşekkür ederim
Transferden hemen sonra ayağa kaldırdılar.Dinlenme yatış kesinlikle önerilmiyor.Normal rutinininize dönün diyorlar.Hemen tuvalete gittim.Merdiven indim yürüdüm.Bunların tutunmada olumsuz etki yapmayacağını söyledi sürekli doktorum.Evde sürekli hareketliydim ama ağır iş yapmadım kesinlikle.Ananas kabak çekirdeği ve avakado yemeğe özellikle dikkat ettim.Ve tabiki bol su.Bol bol dua ettim.Meryem suresini dinlemeye çalıştım.Fitil vermişti doktorum onu zamanında kullandım.Nasip etti Rabbim en önemlisi bu bence galiba en doğru zaman buymuş.İnşalllah sizlerede en kısa zamanda en güzeliyle nasip edecekAnladım. Nelere dikkat ettiniz transfer sonrası oradaki doktorlar neler öneriyor ? Belki bizler için bir faydası olur
Sizi üzmek istemem ama 10.günde bile kanda negatif çıktıysa pozitife dönmez sanırım 5.gün embriyosuymuş bideKızlar merhaba. 5.gün embriyosu 8.gün kan negatif. 10.gün (bugün) kan negatif. Böyle olup pozitif gören duyan var mı acaba?
Anladım.. Hayırlısı buymuş demek lazım o zamanSizi üzmek istemem ama 10.günde bile kanda negatif çıktıysa pozitife dönmez sanırım 5.gün embriyosuymuş bide
Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahTransferden hemen sonra ayağa kaldırdılar.Dinlenme yatış kesinlikle önerilmiyor.Normal rutinininize dönün diyorlar.Hemen tuvalete gittim.Merdiven indim yürüdüm.Bunların tutunmada olumsuz etki yapmayacağını söyledi sürekli doktorum.Evde sürekli hareketliydim ama ağır iş yapmadım kesinlikle.Ananas kabak çekirdeği ve avakado yemeğe özellikle dikkat ettim.Ve tabiki bol su.Bol bol dua ettim.Meryem suresini dinlemeye çalıştım.Fitil vermişti doktorum onu zamanında kullandım.Nasip etti Rabbim en önemlisi bu bence galiba en doğru zaman buymuş.İnşalllah sizlerede en kısa zamanda en güzeliyle nasip edecekBazen ne yapsanda olmuyor.Bu benim 5.denememdi bende şaşkınım hala
psikolojik olarak bosluk icindeyim ve tup bebege guvenim yok artik uc kere yaptim ucunde de pozitif oldu, hele sonuncu da genetik acidan da saglikli embriyo yine de olmadiAnladım bazen fiziken hiç bir sıkıntı olmasa da psikolojik sıkıntı yetiyor sanırım yani ruhen nasılsınız Buda çok önemli
Allah kucana almayı nasip etsin sende bir belirti oldumuTransferden hemen sonra ayağa kaldırdılar.Dinlenme yatış kesinlikle önerilmiyor.Normal rutinininize dönün diyorlar.Hemen tuvalete gittim.Merdiven indim yürüdüm.Bunların tutunmada olumsuz etki yapmayacağını söyledi sürekli doktorum.Evde sürekli hareketliydim ama ağır iş yapmadım kesinlikle.Ananas kabak çekirdeği ve avakado yemeğe özellikle dikkat ettim.Ve tabiki bol su.Bol bol dua ettim.Meryem suresini dinlemeye çalıştım.Fitil vermişti doktorum onu zamanında kullandım.Nasip etti Rabbim en önemlisi bu bence galiba en doğru zaman buymuş.İnşalllah sizlerede en kısa zamanda en güzeliyle nasip edecekBazen ne yapsanda olmuyor.Bu benim 5.denememdi bende şaşkınım hala
Kaset testte olsa çıkmış. Erken gebelik testi olsaydı daha koyu olurdu. Pozitif sonucun. Benim 3 gün embiryosu 7 günde yaptım ilk çıkmadı sandım 5 dk beklemek lazım. 1 saat sonra baktım silik çizgi çıktı. 10 gün tekrar yaptım koyu olmuştu. Erken gebelik testinde daha Erken ve varsa daha çıkıyor. Hayırlı olsunKızlar merhaba; benim 5.gün embriyosu 3bc kalite embriyom vardı. Transfer günü kaza yapınca hastaneye yetisemedigimiz icin ertesi gün sabah yapıldı. Embriyomuz cozulmustu ama 1 gun boyunca gelisimine devam etmis yani 6 gun emriyosu olmus oldu. Bugün transfer günü hariç 10 gün. Sabah 6 gibi tuvalete kalkinca dayanamyip test yaptım fakat 1-2 dakika bakıp silikte olsa 2.cizgiyi goremeyince moralim bozuldu ve yattım sabah kalkica hafif silik bi çizgi çıkmış. Ama ne zaman çıktı kuruma cizgisi mi emin olamadım. Bir de ilk test yaparken idrarı damlatinca ortasindan resimde cizdigim gibi kirmizi cizgi olup test cizgisi belirince kaybolmustu. Bi fikir verirseniz sevinirim cok arara kaldım.