2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Yaa teşekkür ederim ne biliyim benim 6 gün embriyosuydu ve ilk cikmayinca tereddutte kalmistim sonra ne zaman cikti hiç bilmiyorum

Kaset test yapmışsın ya canim ondan geç çıkmış. Dikkat et kendine şimdi
Hep ediyorum zaten bundan cok umutluydum hic modumu dusurmemistim boyle olup uyunca ruyalarima bile girdi ruyamda hickira gockira aglayip bayildim bile Test günüm pazartesi ama ise baslama ihtimalim var diye yarın 11 gun aksam kan veriyim demistim bugun mu versem acaba?

Benim 7. Gün silik çıkmıştı 8. Gün sabah kan da 55 çıkmıştı canım, varsa çıkar senin de için rahat eder inşallah istersen ver, idrarda çıkan kan da mutlaka çıkar. Tabi sonra günler geçmek bilmiyo artık katlıcak mı diye

Evet de benim ilk cikmadi bildigin negatifti 2 hadi 3 dk olsun baktim cikmayinca yattim sonra olusmus daha once bi kimyasal gecirdim ondan korkuyorum esime diyim erken gebelik testi alsın bari

Sizi çok iyi anlıyorum benimde 3.tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı eşim Suriye’de görev yapıyor ben memleketimizde eşimin ailesine etrafıma durumu izah ediyorum ve çok yoruldum 2 adet 5.gün embriyosu transfer olmuştum 4 şubatta ve doktorum kesin gebesin gözüyle bakıyorum sana demişti çünkü hersey çok iyi geçmişti ama nasip rabbim ol demeden hiç bişey olmuyo maalesef negatif olduğunu öğrendiğim gün çok yorulduğumu hissettim ve psikoloğa başladım toparlanmam lazım iki tane embriyom kaldı dondurulmuş 5.gün bekliyorlar bizi ama ben ruhen iyileşmeden transfer olmucam bu kez rabbim hepimizin yar ve yardmcısı olsun umudunuzu asla yitirmeyin rabbime inanın güvenin rabbim kulunu yarattıysa yalnız bırakmaz insallah anne olmak nasip olur bu kez dualarım sizinle

Canım senin şimdi kaçıncı gün? En son beta baktırmayı kaçta bıraktın? Benim 15. Gün en son 12. Gün baktırdım beta dr tekrar istemedi, dün akşam bugün sabah ara ara kasık ağrılarım oluyo tedirgin ediyo beni, sizin de oluyor mu?

Evet de benim ilk cikmadi bildigin negatifti 2 hadi 3 dk olsun baktim cikmayinca yattim sonra olusmus daha once bi kimyasal gecirdim ondan korkuyorum esime diyim erken gebelik testi alsın bari
Benim de daha önce kimyasalım var o insanı çok tedirgin ediyor ben de hala huzurlu değilim. Erken gebelikte predictor early iyi

Anlıyorum seni canim ama yarın ver istersen hcg hergun yükseliyor daha iyi bir rakam görürsün. Ben 11 günüm lekelenmem oldu diye gittim 87 çıktı düşük diye moralim bozuldu 13 gün 195 çıkınca sevindim. Lekelenme olmasaydi 5 gün sonra sonra yapip 2 günde kan verme stresine girmicektim. Yarın güzelce kahvaltını yap acile gidip kanını ver 1 saate çıkıyor sonuç.

Benim de daha önce kimyasalım var o insanı çok tedirgin ediyor ben de hala huzurlu değilim. Erken gebelikte predictor early iyi
Benim bu kaset testte ayni marka bu 7 deneme yani her turlu olumsuz durumu yasadim herhalde diyorum 1 dusuk 1 kimyasal hatta 27 embriyonun hepsi 5 güne gelemeden gelisimleri durdu bu sefer sadece 1 tanesi kaldi onda da yolda kaza gecirdik sonra transferde embriyo kataterde kaldi 2 kez transfer edildi hep dedim allahim insallah en guzeli olacagi icin bu felaketler geliyor başıma senin icin sabir dedim yuzum bu kez guler insallah 6 yillik evliyiz gercekten tükenmiş hissediyorum

Ben 13 gün verdim çarşamba günü 195 çıktı. Pazartesi aksami vericem birde ona göre keseye gidicem. Dün kaşık ağrılarım vardı tedirgin olma hatta adet agrisi gibide oluyor. Ama üşütme kendini çok farkediyor. Sıcak tut kendini.

Benimde ilk denememde herkes kesin gebesiniz dedi hatta o kadar bı ozguvenle gittim ki teste sonra kimyasal olduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı insan ister istemez ilk etapta öyle düşünüyor neden ben diye belki de ama bu da bir sınav evet zor evet belirsiz evet haketmedik ama sınav ben de bu sefer tutmazsa ( ki inşallah tutacak garip bir şekilde buna çok inanıyorum ) psikolojik tedavi almak istiyorum. Çok iyi yapmışsıniz o yüzden inşallah bundan sonra tez zamanda kavuşursunuz pamuk ellere dualarımiz birbirimizle olsun

Merhabalar Arkadaşlar, bu benim 2. Tüp bebek denemem. 2.sinin ilk transferini 23 Şubatta olacağım. 2 tüp bebek arası 1,5 sene ara verdik çünkü kafaya takıyor insan , deli gibi bebek konusuna kapılmak bana iyi gelmedi. Şimdi hazırım,pozitif hissediyorum. Kimsenin hikayesi aynı olmuyor, iyi veya kötü okuduklarınıza tutulmayın. Bu sizin yolculuğunuz … daha önce olmaması şimdi olmayacağı anlamınada gelmiyor. Zaman farklı, siz farklısınız.. ilaçlar psikolojiyi biraz altüst edebilir, nefes alın ,nefes verin.. eşinize hissettiklerinizi anlatmaya çalışın ,ilaçlardan dolayı böyleyim biraz deyin, destek alın..siz çok güçlü kadınlarsınız:)

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sorum olacaktı. Kabızlik yaşadınız mı . Ben ilk trabseferimde çok sıkıntılı geçirdim kabızlık konusunda. Eğer yasadiysaniz ne önerirsiniz. ? Bir de transfer günü akıntıniz oldu mu ? Teşekkür ederim.

Anladım.. Hayırlısı buymuş demek lazım o zaman
Ne kadar doğru şeyler yazmışsınız Ben 2018de evlendim ve altı ay olmayınca tedaviye başladık hiç ara vermeden önce ilaç tedavileri sonra iki aşılama üç tüp bebek sığdırdık dört buçuk yıllık evliliğimize ve bende artık yoruldum dedim o kadar sabırlıydım ki eşimin baba olmaya hakkı var diye diye tedavileri hi reddetmedim ama artık yoruldum bende anne olmak istiyorum ama olmuyorsa rabbime iman ettiysek bunu kabulleniyorum diyorum elbette umudumu kaybetmiyorum ama en azından altı ay ara vereceğim

Büyük sınavlardan geçmişsiniz rabbim bu kez nasip etsin sabrınızın selametini versin insallah

Merhaba hanımlar. Bir sorum olacaktı. Progestan fitili uzanarak alıyorum bi 20 dakika falan uzanıp öyle kalkıyorum. Ve bu akıntı şeklinde dökülüyor sonra. Bu normal.mi. ? Prolutex ignemi de ilk defa bugün vuruldum. Çok ağrisi var yerinde. Yaşayan var mı. Acaba yanlış mı uyguladik.

ben artik hamile olunca bile sevinmiyorum, uc denememin ucunde de hamile oldum birinde hatta kalbini de duyduk sonra kalbi durdu kurtaj oldum aslinda ben kismet oldugunu dusunmuyorum bence hala tip yetersiz, doktorlar iceride olanlari bu surede goremiyoruz diyorlar, aslinda bunyemizde, ya da embriyoda normalden farkli bir shey oluyor ki negativ sonuclaniyor. yani bilimde bunun cevabi var ama daha tip yetersiz, oyuzden mecburen devam ediyor her kes o sorunum ne oldugunu bulsalar da, bulmasalar da. insallah cocuk istemeyenlerin yerine isteyenlerin kucagi dolsun. size basarilar bu yolda insallah dilediginiz gibi sonuclanir saglikla

Normal canım. Fitil akıyor ister istemez. Hatta ben arayıp sormuştum normal demişti hemşire. İğne de ağrı yapıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…