- 18 Ağustos 2021
- 424
- 219
- 34
7.gün kan testinde negatifi öğrendim ilaçları bıraktm dün adet oldum eşim Suriye’de görevdeBende öyle 200 bin lira harcadım. Son noktadaydim maddi olarak. Devlette bir rapor hakkım vardida 20 bin liraya kapattık masrafı. Ozellere yaklaşımıyor artık. Nasip birde zamanı geldiğinde olacaktır. Üzme kendini tutmuş olabilirde kaçıncı günün bugün
Bu işlemi duymuştum ben ama uygulanmadı bana size de yapacak doktorunuzembryoglue yapistirici kullanip sonuc alan varmi? varsa sonuc ne oldu? lutfenn
Çok yorucu bir süreç haklısın bende çok enerjisi bir yüksek insandım ama tüp bebek çok yordu. Eski halimden eser kalmadı. Görünen bir sorun var mı neden tutmuyor. Troitlerin antikorlarina kromozom testlerine pıhtılaşma testlerine rahim filmi histereskopi bunlar yapıldimi? Bir dahaki transferinde prednol ve prografi transfer sonrada kullanmayi konuş doktorunla bu kez ise yaradı Bende. Birde hergun 50 mg progestan kalcadan 3 günde bir de prolutan iğne yaptırıyorum. Güçlü olmak zorundasın esinde suriyede asker o evinden uzak sana uzak üzülüyordur. Yeniden başlayacaksın pes etmek yok. Bebis için herseye değer. 6 ay kendine zaman tanı. Vücuduna iyi bak stresini at. Enerjin yuksekken başla. Devlette hakkın varsa tüp bebek orda yaptır.7.gün kan testinde negatifi öğrendim ilaçları bıraktm dün adet oldum eşim Suriye’de görevdeiki aşılama tedavim oldu 3 tane de tüp bebek tedavim artık yoruldum galiba normalde hep çok pozitif bi insandım ama bu kez zorlandım uzun süre ara vereceğim sanırım toparlanmam lazım
Polikistik over var bende eşimde hiç ni sıkıntı yok beş yıllık evliyiz rahim filmi çekildi tüplerim açık hormonlarıma sürekli bakılıyor hersey normal ve bu 2 embriyomun çok iyi olduğu söylenmişti pıhtılaşma testi yapılmadı bana sanırım İstanbul bahçeciye gittiğimizde genetik test falan istedik biz gerek yok dedi doktorum bi sıkıntı yok sizde kolay bi hastasın diyorlar o bebeğim tutmuştu zaten ama iki aylıkken kalp atışı duyulmayınca hala kürtaj oldum bu iki embriyo hiç tutunmamış bilmiyorm yaa rabbim göğsümüze genişlik versin histereskopi de yapılmadıÇok yorucu bir süreç haklısın bende çok enerjisi bir yüksek insandım ama tüp bebek çok yordu. Eski halimden eser kalmadı. Görünen bir sorun var mı neden tutmuyor. Troitlerin antikorlarina kromozom testlerine pıhtılaşma testlerine rahim filmi histereskopi bunlar yapıldimi? Bir dahaki transferinde prednol ve prografi transfer sonrada kullanmayi konuş doktorunla bu kez ise yaradı Bende. Birde hergun 50 mg progestan kalcadan 3 günde bir de prolutan iğne yaptırıyorum. Güçlü olmak zorundasın esinde suriyede asker o evinden uzak sana uzak üzülüyordur. Yeniden başlayacaksın pes etmek yok. Bebis için herseye değer. 6 ay kendine zaman tanı. Vücuduna iyi bak stresini at. Enerjin yuksekken başla. Devlette hakkın varsa tüp bebek orda yaptır.
Yaaa bana doktor onu hiç söylemedi bu nedenle çok fena oldumBacağınızada yapabilirsiniz. Ben önceki gebeligimde bacağım ve koluma da yaptım oksapari
Sanki içinde bir şey varmış gibi hissediyorumMor oldu evet bir tarafı ama morluğa razıydım şimdi kırmızı isilik gb şeyler oldu ve inanılmaz kaşınıyor inşallah geçer
Belirtileriniz neydiHadi inşallah bakalım benimde 2. Transferimde pozitif oldu. Seninde bu sefer tutunur bebeğin
bende bagisiklikta problem yok,pkos degilim, rahmimde problem yok, ngsli saglikli embriyo ve uc kez tup bebek denedik ikisi kimyasal biri kalp durma kurtaj. doktor bana yapacak test ve islem kalmadi hadi bu sefer de embryoglueyla deneyelim dediBu işlemi duymuştum ben ama uygulanmadı bana size de yapacak doktorunuz
B serum ne için canım bir teşhis almış mıydın bağışıklıkla ilgili yoksa tedbir amaçlı mı ? Eşimde bende gözlenen bir problem yok bağışıklık sonuçlarımda iyi fakat bir serum vardı eşten alınan kanın ayrışmasıyla oluşan araştırıyorum bu da öyle bir şey mi ?Kızlar benim de adetin 3. Günü bugün nasip olursa ay sonuna doğru transfer olacağım.2. transferim bu.İlki kimyasal olmuştu.Bu kez intralipid serum uygulanacak.Bu serum takviyesini alan var mı aranızda ?
Bu problem benimde aynı sanırım be Zaman çocuk istesek şükür hcg arıyor ama sonra artmıyo düzensiz oluyor ve kendi kendine düşüyo sağlıksız olduğu için sizinde tam olarak böyle miydiKimyasala dönüyor tutmuyor bende dusuklerim var.
Pkos hastalar daha kolay hastalar olduğunu söylüyor doktorlar. Ama genetik testte kromozonlara ve pıhtılaşma ya özellikle bakılması lazım. Hastahanede nasılsın bir bayanla tanıştım 2 tane bebeği tutmuş ama kalbi durmuş. Pıhtılaşma test yapmamışlar daha önce bu kez yapmışlar ileri derece pıhtılaşma olduğu çıktı ve hibor diye bir ilaç yazdı doktor transferden önce başladı bayan. Hem kromozom hem genetiği baktırmak gerekli diye düşünüyorum. Devlet hastanesi yapıyor.Polikistik over var bende eşimde hiç ni sıkıntı yok beş yıllık evliyiz rahim filmi çekildi tüplerim açık hormonlarıma sürekli bakılıyor hersey normal ve bu 2 embriyomun çok iyi olduğu söylenmişti pıhtılaşma testi yapılmadı bana sanırım İstanbul bahçeciye gittiğimizde genetik test falan istedik biz gerek yok dedi doktorum bi sıkıntı yok sizde kolay bi hastasın diyorlar o bebeğim tutmuştu zaten ama iki aylıkken kalp atışı duyulmayınca hala kürtaj oldum bu iki embriyo hiç tutunmamış bilmiyorm yaa rabbim göğsümüze genişlik versin histereskopi de yapılmadı
Aynen bencede tam olarak durum bu. Bu kez prednol 16 mg ve prografi kullanıyorum. Transferden beri. Bagisikligimiz güçlü olduğu için kabulde etmiyor atıyor vücut. Bakalım bu kez nasıl olacak. Tiroit antikorlar yüksek benim baskilamak için bu ilaçları kullandım.Bu problem benimde aynı sanırım be Zaman çocuk istesek şükür hcg arıyor ama sonra artmıyo düzensiz oluyor ve kendi kendine düşüyo sağlıksız olduğu için sizinde tam olarak böyle miydi
Benim ANA testim pozitif kuzum.Ama adı konulmuş bir hastalığım yok bağışıklıkla ilgili tüm testler temiz çıktı.Sadece lupus hastalığı sınırda çıktığı için Doktorum tedbir amaçlı yapacak umarım bana da vesile olur.Senin dediğin lenfosit aşısı.Mantık olarak benzer şeyler.İntralipid serum bağışıklığı dengeleyip embryoyu kabul etmesine destek veriyor.Lenfosit ise annenin , babanın genini reddetmeden kabul etmesini sağlıyor.Özetle İkisi de annenin embriyoyu kabul etmesini sağlıyor.B serum ne için canım bir teşhis almış mıydın bağışıklıkla ilgili yoksa tedbir amaçlı mı ? Eşimde bende gözlenen bir problem yok bağışıklık sonuçlarımda iyi fakat bir serum vardı eşten alınan kanın ayrışmasıyla oluşan araştırıyorum bu da öyle bir şey mi ?
Kan civitici bacağa kola göbeğe yapılabilir. 300 tane kullanmış biri olarak söylüyorumYaaa bana doktor onu hiç söylemedi bu nedenle çok fena oldum
Merhabalar bende bugün transfer olucam heyecanla bekliyorum 2.denememAynen bencede tam olarak durum bu. Bu kez prednol 16 mg ve prografi kullanıyorum. Transferden beri. Bagisikligimiz güçlü olduğu için kabulde etmiyor atıyor vücut. Bakalım bu kez nasıl olacak. Tiroit antikorlar yüksek benim baskilamak için bu ilaçları kullandım.
Hayırlı olsun güzel haberleriniz gelsin inşallahAynen bencede tam olarak durum bu. Bu kez prednol 16 mg ve prografi kullanıyorum. Transferden beri. Bagisikligimiz güçlü olduğu için kabulde etmiyor atıyor vücut. Bakalım bu kez nasıl olacak. Tiroit antikorlar yüksek benim baskilamak için bu ilaçları kullandım.
Bana hiç bu lenfosit önerilmedi ama umarım ne şekilde olacaksa olsun hayırla olsunBenim ANA testim pozitif kuzum.Ama adı konulmuş bir hastalığım yok bağışıklıkla ilgili tüm testler temiz çıktı.Sadece lupus hastalığı sınırda çıktığı için Doktorum tedbir amaçlı yapacak umarım bana da vesile olur.Senin dediğin lenfosit aşısı.Mantık olarak benzer şeyler.İntralipid serum bağışıklığı dengeleyip embryoyu kabul etmesine destek veriyor.Lenfosit ise annenin , babanın genini reddetmeden kabul etmesini sağlıyor.Özetle İkisi de annenin embriyoyu kabul etmesini sağlıyor.
MERHABA HAYIRLI OLSUN. SUYUNU BOL İÇ İYİCE GÖZÜKSÜN RAHMİN. TRANSFERDEN SONRA DAYANAMASSAN LAVABOYA GİDİP HEMN UZANABİLİRSİN YARIM SAAT. RAHAT OL 2 SAATTE BİR NORMAL EVDE YÜRÜ 5 DK KAN AKIŞI OLSUN İLK GÜN TUTUNSUN. SÜREKLİ YATMA.Merhabalar bende bugün transfer olucam heyecanla bekliyorum 2.denemem
AMİN SAĞLIKLA İNŞALLAH. İNŞALLAH BU SON OLURDA SİZİNDE BEBİŞİNİZE KAVUŞURSUNUZ.Hayırlı olsun güzel haberleriniz gelsin inşallahBende hormonlar vs normal görünüyor ama 10 kez hamilelik yaşadım daha sağlıklı bir sürecim olmadı hayırlısı
Progesteron hormonu hamileliğin devam etmesini sağlıyor. Tüp bebek ile bebek sahibi olduğumuz için o hormon bizde en başında doğal olarak salgılanmaya başlamıyor bunu destekliyor. Eğer sonucunuz pozitif çıkarsa 12.haftaya kadar kullanacaksınız buna göre şimdiden bütçenizi ayarlayın derimHanımlar merhaba. Yarın transfer öncesi son kontrolüm var. Sanırım kullandıklarıma bir ilaç daha eklendi. O da prolutex igne. Devlet karşılamıyor ve pahalı bir ilaç. Tecrübeli olanlar aydınlatabilir mi tam olarak ne işe yariyor bu iğne. Faydasını gören oldu mu. Teşekkür ederim