2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Benim değerlerim,
9. gün:343
11 gün: 599
13. gün:830
14.gün: 860
16.gün: 1600 şeklinde arttı.

Değil %60, %30 küsür arttı 11'den 13'e geçerken. Ama dün yolk kesesini gördük, umarım haftaya da kalp atışını göreceğiz.
Ben bitti demişken umutlarım tekrar yeşerdi, umutsuz olmayın

ÇIKMAMIŞ CANDAN UMUT KESİLMEZ DERLER YA . BEND 5 KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM PAZARTESİ 11 GÜNÜMDÜ LEKELENME AMA BİRAZ FAZLASIYDI KESİN DEDİM BUDA KİMYASAL MORALİM ÇOK BOZULDU. 2 GÜN SONRA KAN VERDİM 87 OLAN 195 OLMUŞ DEĞERİM. KAYBEDİP YENİDEN BULMUŞ GİBİ OLDUM ŞUAN ÇOK ŞÜKÜR SIKINTI YOK. BOŞ GEBELİK HER ZAMAN OLACAK DİYE BİRŞEY DEĞİLKİ. SIKINTIYA SOKMA STRES YAPMA KENDİNE.

Maşallah sizin adınıza çok sevindim. Rabbim kucağına almayı da nasıp etsin. İnşallah bizlerinki de hayırla neticelenir

Tabi ki belkide böyle geriden gelip yükselecek Rabbim bilir böyle olup sonradan düzelen olanları okuyorum şu an forumlarda. İnsan bı ümit bekliyor zaten en zor olanda beklemek sabretmek..inşallah Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsun yavrularimizi sağlıkla nasıp etsin bizlere

Hayırlı olsun güzel haberleriniz gelsin inşallah Bende hormonlar vs normal görünüyor ama 10 kez hamilelik yaşadım daha sağlıklı bir sürecim olmadı hayırlısı
Ha
hayırlı kandiller herkese tekrardan tüm duaların kabul olması dileğiyle ben az önce transfer oldum bekliyorum hastanede bu güzel günde herkesin hayırlı haberler almasını diliyorum

benimde 8. gün 64 10. gün 120 12. gün 224 çıktı tam iki katı değil ama doktor dediki gayet güzel biz öğrencilerimize ders verirken en düşük %60 artması gerektiğini söylüyoruz, 1 iken 2 olmasına gerek yok 1.5 da olabilir normal dedi mesela bana sende kafanı bulandırma dua et güzel düşünelim rabbim sağlam tarafından versin inşallah. Bende salı günü gidicem kese için çağırmıştı canım inşallah görürüm

Merhaba arkadaşlar, pozitif olanlar arada kasık ağrısı yaşıyor musunuz regl olacakmış gibi? Arada bi öyle ağrı giriyo korkuyorum
ben yaşıyorum canım bide mesela afedersin gaz oluyor ilaçlardan mı ne, o gazı çıkartmasam kasıklarıma ağrı yapıyor bazı geceler böyle ağrıyla bile uyanıyorum

ben yaşıyorum canım bide mesela afedersin gaz oluyor ilaçlardan mı ne, o gazı çıkartmasam kasıklarıma ağrı yapıyor bazı geceler böyle ağrıyla bile uyanıyorum
Ben de en son çarşamba kan verdim tekrar istemedi doktor haftaya kese için çağırdı, ağrım olunca arada tedirgin oluyorum

Hadi inşallah canım güzel haberlerle gel hala umut var dediğin gibi, belkide bizimkisi de sonradan düzelir yoluna koyar Rabbim.. şu günde dualarım hepimiz için

Merhabalar kan sonucunuz çıktı mı acaba benimkide yarın İnsaAllah güzel haberler almissinizdir
Maalesef…6 çıktı; doktorum pazartesi yeniden vermemi istedi ama imkansız olduğunu biliyorum. Geride ne embriyo, ne de sperm kaldı…eşim azospermi…bu defter de böylece kapandı

oh maşallah canım umut oldun banada valla rabbim kucağımızı almayı nasip etsin amin

Ben de daha fazla stres olmamak için gitmedim doktor cuma gel dedi baya da zaman var inşallah dayanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…