Tebrikler Hayırlı olsun inşallahTransfer oldum pozitif suan şükür. Hafta içi ise gelirken sağlık ocağında kalcadan yaptırıyorum. Hafta sonu prolutexi kendim yapıyorum. Çok pahalı gercekten
Progestan dex veya prolutexi ödemiyor. Onun yerine kalcadan olan progestan 50 mg iğne var onu oduyorBen ancak 2 kutu yazıdıp aldım 4 u hiç duymamıştım. Progesteron dex karından iğne var nasıl devlet ödüyor onu anlamadım
Amin inşallah dualarım sizinleTebrikler Hayırlı olsun inşallahdarısı biz bekleyen herkese inşallah
Haa tamam o zaman ben doktoruma söyleyin birdahakine öyle yazsın toptanEvet karşılıyor bir dahaki yazdirma zamaninizda 3.5 ay sonrasına denk geliyor. Günde 1 tane ödüyor
Yok aslında embriyonun rahme tutunmasi için kullanıliyo. Bide ben iki hafta öncesinden başladım. Rahim hazırlığı yapıldı. Adet olmayı engelliyo demişti bana doktorum. Peki kullandıktan sonra adet oldun muCanım duphastonu ne için kullanıyorsun? Benim transfere 1 gün kala depremden dolayı transferimi iptal ettik adet olmam icin verdiler bana duphastonu şimdi transferden sonra kullandığını okuyunca şaşırdım
Çok sağolun, sıkışık girdim ama dayandım baya zaten çok kısa sürdü, işlem sonrası yarım saat yatırdılar, 1 saatlik yolla evime geldim suan uzanıyorum, çok heyecanlı Allah yardımcımız olsunHayirli olsun . Sağlıkla Güzel haberlerinizi bekliyoruznasıl geçti . ? Çok sıkışık girdiniz mi transfere. Ne kadar yatırdılar
Bende günde bir tane kullanıyorum oksapar iğne ile birlikte karnım çok mor oldu sizde de var mı böyle bir durumBen de 14 gündür kullanıyorum, günde 2 tane yani 3 günde bir 450 tl, ne kadar daha kullancam bilmiyorum, göbeğimin bir kısmıda kızardı alerji yaptı sanırım, kaşınıyor
Amin inşallahÇok sağolun, sıkışık girdim ama dayandım baya zaten çok kısa sürdü, işlem sonrası yarım saat yatırdılar, 1 saatlik yolla evime geldim suan uzanıyorum, çok heyecanlı Allah yardımcımız olsun
Evet öncesinde başladık, fitil kullanamadığımdan sanırım +1 verdi doktorNeden bu kadar uzun kullandınız ki acaba. Transferi oldunuz mu. Sanırım transfer öncesi ve sonrası toplamda 14 gün kullanıyorsunuz
Mor oldu evet bir tarafı ama morluğa razıydım şimdi kırmızı isilik gb şeyler oldu ve inanılmaz kaşınıyor inşallah geçerBende günde bir tane kullanıyorum oksapar iğne ile birlikte karnım çok mor oldu sizde de var mı böyle bir durum
Bacağınızada yapabilirsiniz. Ben önceki gebeligimde bacağım ve koluma da yaptım oksapariBende günde bir tane kullanıyorum oksapar iğne ile birlikte karnım çok mor oldu sizde de var mı böyle bir durum
Öyle yapmaya çalışıyorum sizin içinde hayırlısı olsun inşallah pozitif alırsınızAmin inşallahdua edin ve stres yapmayın hayırlısı inşallah
Amin inşallahdua edin ve stres yapmayın hayırlısı
Sağolun inşallahÖyle yapmaya çalışıyorum sizin içinde hayırlısı olsun inşallah pozitif alırsınız
Yumurta toplandıktan sonra ilk adet geçince neden transfer yapmadı? İki kere mi adet geçmesi gerekliMerhaba canim benim iğne sürem bı 10 gün felan sürdü sürekli muayne ediyorlar kaç tane büyümüş boyutu ne ona göre dozu arttırıp yada azaltiyorlar kişiye göre değişiyor süresi yani benim doktorum yeterli gördü yumurta toplamaya gün veriyor hemen zaten. Benimde toplandıktan sonra ilk adet hemen gelir dedi ve öyle oldu ikinci adette transfer yapicam dedi dondurulmuş daha iyi dedi tabiki kısmet herşey.
Bende ben progestan dex kullandım ve pahalı kalçadan olduğunu söylemedi hiç doktorum bilseydim alırdım bana bir fitil al demişti kutusu 450 TL vitaminlerim zaten heo çok pahalıydı o kadar para harcadık 3.tüp bebek tedavimde tutmadı sanırm bir ev parası gitmiştir para yerine gelir ama anne olma isteğimin yerini hiç bi şey dolduramayacakProgestan dex veya prolutexi ödemiyor. Onun yerine kalcadan olan progestan 50 mg iğne var onu oduyor
Benim doktorum öyle uygun gördü bende çok yumurta toplandığı için E2im yükselmişti doğal yollarla düşmesini ve rahminin dinlenmesini önerdi hemen transfer yaparsak büyük ihtimalle tutmayacagini söyledi kisiye göre yapıyorlar yaniYumurta toplandıktan sonra ilk adet geçince neden transfer yapmadı? İki kere mi adet geçmesi gerekli
Bende öyle 200 bin lira harcadım. Son noktadaydim maddi olarak. Devlette bir rapor hakkım vardida 20 bin liraya kapattık masrafı. Ozellere yaklaşımıyor artık. Nasip birde zamanı geldiğinde olacaktır. Üzme kendini tutmuş olabilirde kaçıncı günün bugünBende ben progestan dex kullandım ve pahalı kalçadan olduğunu söylemedi hiç doktorum bilseydim alırdım bana bir fitil al demişti kutusu 450 TL vitaminlerim zaten heo çok pahalıydı o kadar para harcadık 3.tüp bebek tedavimde tutmadı sanırm bir ev parası gitmiştir para yerine gelir ama anne olma isteğimin yerini hiç bi şey dolduramayacak