2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Yok aslında embriyonun rahme tutunmasi için kullanıliyo. Bide ben iki hafta öncesinden başladım. Rahim hazırlığı yapıldı. Adet olmayı engelliyo demişti bana doktorum. Peki kullandıktan sonra adet oldun mu
Evet 4. günde lekelenme şeklinde 7. günde kanamaya döndü ama damla damla ona da adet oldun gözüyle bakmıyorlar ilaca devam sokecek dedi hemşire devam ediyorum 11. gün bugün

Hayırlı olsun güzel haberleriniz gelsin inşallah Bende hormonlar vs normal görünüyor ama 10 kez hamilelik yaşadım daha sağlıklı bir sürecim olmadı hayırlısı
Canım hepsi kimyasal mı oldu ? Genetik testlerin temiz mi bağışıklıkla ilgili birşey mi acaba ?

Selam benim beta hcg sonucum pazartesi 95,11di kızlar bugün test verdim 892,50. 4 katı artması gerekirdi bu çok fazla olmamış mı sizce ters bir durum olabilir mi? Doktorum gün içinde arar ama arayana kadar sizden fikir almak istedim

TRANSFERİN 14 16 GÜNLERİNDE ÇİFT KATLIYORMUŞ. NORMAL YANİ.

AYNIYIZ GÜN OLARAK BENİMDE PAZARTESİ 87 ÇARŞAMBA 195 ÇIKTI PAZAR YAPICAM SENİNKİ GİBİ YÜKSELMİŞTİR İNŞALLAH KESEYİ BİR AN ÖNCE GÖRÜRÜM :)

İnşallah canım inşallah her şey sağlıkla ilerler ikiz olma şansı var mıdır acaba diye de düşündüm bu kadar artınca
BENİM BİR ARKADAŞIMINDA SENİN GİBİYDİ DEĞERLERİ AMA TEKTİ TUTAN. HAFTAYA KESEYİ GÖREBİLİRSİN O ZAMAN GÜZEL HABERİ VERİRSİN İNŞALLAH.

BENİM BİR ARKADAŞIMINDA SENİN GİBİYDİ DEĞERLERİ AMA TEKTİ TUTAN. HAFTAYA KESEYİ GÖREBİLİRSİN O ZAMAN GÜZEL HABERİ VERİRSİN İNŞALLAH.
İnşallah Bugün sabah bulantım da başladı hatta kahvaltımı zorla yaptım ilaçlarımı içmek için yarım saat sonra çıkardım çok afedersiniz. Acaba ilaçları tekrar içmeme gerek var mıdır?

İLACI TEKRAR İÇİLMEZ YARIM SAATTE DE VUCUT ALMIŞTIR ALACAĞINI İLAÇTAN. BETA 500 Ü GEÇİNCE BENİMDE BULANTIM BAŞLIYOR. BU DÖNEM YAĞLI YİYECEKLERDEN UZAK DUR. ÇAYIN ÇORBAN ILIK OLMASIN YA SOĞUK YADA SICAK OLSUN MİDE BULANTIN ARTMASIN. ARKADAŞIMA DOKTOR DEMİŞ BU ŞEKİLDE ONUNDA BULANTISI VAR.

Tamam canım çok teşekkür ederim

Merhabalar ve hayırlı kandiller. Transferin 14. Günü bugün kan sonucum belli oldu.
10. Gün 67
12.gun 117
14.gun 200 sağlıksız ilerliyor diye düşünüyorum. Daha da artması gerekiyordu ama olmadi. Nasipten öteye yol yok napalm

Merhaba arkadaşlar Hayırlı Kandiller bugün transferin 10. Günü test yaptırdım malesef sonuç negatif 5.gün embriyosu taze transfer yapılmıştı çok üzgünüm nasip değilmiş diyorum. O kadar zahmetli sabır ve emek verilen bir süreç ki rabbim kimsenin emeğini başa çıkarmasın hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen rabbim nasip etmeyince olmuyormuş.
Pozitif sonuç alan arkadaşlar tekrar hepinizin gözü aydın inşallah güzel bir hamilelik geçirir bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alirsiniz çok yorumları okudum sizinle üzüldüm sizinle sevindim herşeyde bir hayır varmış diyorum

Doktor ne dedi canım en az %60 artması yeterkiymiş

Merhaba, ben 11 Şubat ta 5 . gün embriyosu transfer oldu. 21 de kan tahlili yapılacak. ilk denemem bahçelievler medica nada yaptırdım. doktorum çok iyidi Allah ın izniyle inşallah olur.

Doktor ne dedi canım en az %60 artması yeterkiymiş
Doktorum Kayseri'de ben Ağrı'da çalışıyorum. Bugün öğleden sonra hemşiresi ile goruscem. Ona kalsa herşey Yolunda harika falan en son arayıp 117 yi söylediğimde gayet iyi dedi. Bilmiyorum ben mi karamsarim veya insanlar mı boş yere vaad veriyor bilemiyorum gerçekten. Salı günü burda bir doktordan kadın doğumdan randevu alip konuşmayı düşünüyorum. Ama modum düştü artık yani kendimi gebe gibi hissetmiyorum. İnşallah dış gebelik falan değildir

KİŞİYE GÖREDE DEĞİŞİYOR HER ZAMAN 2 KAT ARTMIYOR. AMA HEMEN OLUMSUZ OLARAK DÜŞÜNME. DOKTORA GİDİNCE %60 DİYORLAR VARSA SORUN YOK. 2 GÜN SONRA YİNE BAKTIR. İLAÇLARINI BIRAKMA SAKIN. DOKTORUNA SOR İSTERSEN İÇİN RAHATLASIN.

İlaçlara devam edeceğim canım bana kalsa kesinlikle kullanmam ama eşim baskı yapıyor salı günü yani 4 gün sonra tekrar kan vermeyi düşünüyorum ama nasıl anlatsam size içimde birşeyler sekteye uğradı kırıldı yani o hevesim kalmadı ben daha öncede boş gebelik geçirdim kürtaj oldum falan bu süreçler çok yabancı değil bana. Forumlarda okuyorum böyle olup sağlıklı gebelik yaşayan da var veya kürtaj olanda herşey muallakta desteğin için çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar, pozitif olanlar arada kasık ağrısı yaşıyor musunuz regl olacakmış gibi? Arada bi öyle ağrı giriyo korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…