- 15 Haziran 2016
- 266
- 251
Evet 4. günde lekelenme şeklinde 7. günde kanamaya döndü ama damla damla ona da adet oldun gözüyle bakmıyorlar ilaca devam sokecek dedi hemşire devam ediyorum 11. gün bugünYok aslında embriyonun rahme tutunmasi için kullanıliyo. Bide ben iki hafta öncesinden başladım. Rahim hazırlığı yapıldı. Adet olmayı engelliyo demişti bana doktorum. Peki kullandıktan sonra adet oldun mu
Canım hepsi kimyasal mı oldu ? Genetik testlerin temiz mi bağışıklıkla ilgili birşey mi acaba ?Hayırlı olsun güzel haberleriniz gelsin inşallahBende hormonlar vs normal görünüyor ama 10 kez hamilelik yaşadım daha sağlıklı bir sürecim olmadı hayırlısı
TRANSFERİN 14 16 GÜNLERİNDE ÇİFT KATLIYORMUŞ. NORMAL YANİ.Selam benim beta hcg sonucum pazartesi 95,11di kızlar bugün test verdim 892,50. 4 katı artması gerekirdi bu çok fazla olmamış mı sizce ters bir durum olabilir mi? Doktorum gün içinde arar ama arayana kadar sizden fikir almak istedim
AYNIYIZ GÜN OLARAK BENİMDE PAZARTESİ 87 ÇARŞAMBA 195 ÇIKTI PAZAR YAPICAM SENİNKİ GİBİ YÜKSELMİŞTİR İNŞALLAH KESEYİ BİR AN ÖNCE GÖRÜRÜM :)Selam benim beta hcg sonucum pazartesi 95,11di kızlar bugün test verdim 892,50. 4 katı artması gerekirdi bu çok fazla olmamış mı sizce ters bir durum olabilir mi? Doktorum gün içinde arar ama arayana kadar sizden fikir almak istedim
İnşallah canım inşallah her şey sağlıkla ilerler ikiz olma şansı var mıdır acaba diye de düşündüm bu kadar artıncaAYNIYIZ GÜN OLARAK BENİMDE PAZARTESİ 87 ÇARŞAMBA 195 ÇIKTI PAZAR YAPICAM SENİNKİ GİBİ YÜKSELMİŞTİR İNŞALLAH KESEYİ BİR AN ÖNCE GÖRÜRÜM :)
BENİM BİR ARKADAŞIMINDA SENİN GİBİYDİ DEĞERLERİ AMA TEKTİ TUTAN. HAFTAYA KESEYİ GÖREBİLİRSİN O ZAMAN GÜZEL HABERİ VERİRSİN İNŞALLAH.İnşallah canım inşallah her şey sağlıkla ilerler ikiz olma şansı var mıdır acaba diye de düşündüm bu kadar artınca
İnşallahBENİM BİR ARKADAŞIMINDA SENİN GİBİYDİ DEĞERLERİ AMA TEKTİ TUTAN. HAFTAYA KESEYİ GÖREBİLİRSİN O ZAMAN GÜZEL HABERİ VERİRSİN İNŞALLAH.
İLACI TEKRAR İÇİLMEZ YARIM SAATTE DE VUCUT ALMIŞTIR ALACAĞINI İLAÇTAN. BETA 500 Ü GEÇİNCE BENİMDE BULANTIM BAŞLIYOR. BU DÖNEM YAĞLI YİYECEKLERDEN UZAK DUR. ÇAYIN ÇORBAN ILIK OLMASIN YA SOĞUK YADA SICAK OLSUN MİDE BULANTIN ARTMASIN. ARKADAŞIMA DOKTOR DEMİŞ BU ŞEKİLDE ONUNDA BULANTISI VAR.İnşallahBugün sabah bulantım da başladı hatta kahvaltımı zorla yaptım ilaçlarımı içmek için yarım saat sonra çıkardım çok afedersiniz. Acaba ilaçları tekrar içmeme gerek var mıdır?
Tamam canım çok teşekkür ederimİLACI TEKRAR İÇİLMEZ YARIM SAATTE DE VUCUT ALMIŞTIR ALACAĞINI İLAÇTAN. BETA 500 Ü GEÇİNCE BENİMDE BULANTIM BAŞLIYOR. BU DÖNEM YAĞLI YİYECEKLERDEN UZAK DUR. ÇAYIN ÇORBAN ILIK OLMASIN YA SOĞUK YADA SICAK OLSUN MİDE BULANTIN ARTMASIN. ARKADAŞIMA DOKTOR DEMİŞ BU ŞEKİLDE ONUNDA BULANTISI VAR.
Doktor ne dedi canım en az %60 artması yeterkiymişMerhabalar ve hayırlı kandiller. Transferin 14. Günü bugün kan sonucum belli oldu.
10. Gün 67
12.gun 117
14.gun 200 sağlıksız ilerliyor diye düşünüyorum. Daha da artması gerekiyordu ama olmadi. Nasipten öteye yol yok napalm
Doktorum Kayseri'de ben Ağrı'da çalışıyorum. Bugün öğleden sonra hemşiresi ile goruscem. Ona kalsa herşey Yolunda harika falanDoktor ne dedi canım en az %60 artması yeterkiymiş
KİŞİYE GÖREDE DEĞİŞİYOR HER ZAMAN 2 KAT ARTMIYOR. AMA HEMEN OLUMSUZ OLARAK DÜŞÜNME. DOKTORA GİDİNCE %60 DİYORLAR VARSA SORUN YOK. 2 GÜN SONRA YİNE BAKTIR. İLAÇLARINI BIRAKMA SAKIN. DOKTORUNA SOR İSTERSEN İÇİN RAHATLASIN.Merhabalar ve hayırlı kandiller. Transferin 14. Günü bugün kan sonucum belli oldu.
10. Gün 67
12.gun 117
14.gun 200 sağlıksız ilerliyor diye düşünüyorum. Daha da artması gerekiyordu ama olmadi. Nasipten öteye yol yok napalm
BU GÜZEL VE HAYIRLI GÜNDE İNŞALLAH POZİTİF SONUÇ ALACAKSINIZ ALLAHIN İZNİYLE.Bu gün tranfer yapılacak dualarınızı bekliyorum arkadaşlar Rabbim bu mübarek günde hepimizin duasını kabul etsin hayırlı kandiller
İlaçlara devam edeceğim canım bana kalsa kesinlikle kullanmam ama eşim baskı yapıyorKİŞİYE GÖREDE DEĞİŞİYOR HER ZAMAN 2 KAT ARTMIYOR. AMA HEMEN OLUMSUZ OLARAK DÜŞÜNME. DOKTORA GİDİNCE %60 DİYORLAR VARSA SORUN YOK. 2 GÜN SONRA YİNE BAKTIR. İLAÇLARINI BIRAKMA SAKIN. DOKTORUNA SOR İSTERSEN İÇİN RAHATLASIN.