Amin canım benim Allah razı olsunHadi inşallah bakalım benimde 2. Transferimde pozitif oldu. Seninde bu sefer tutunur bebeğin
HAYIRLI OLSUN. PROGESTAN 50 MG İĞNE KALÇADAN OLANI DEVLET KARŞILIYOR. HERGÜN TABİ SAĞLIK OCAĞINA GİDİYORUM.Hanımlar merhaba. Yarın transfer öncesi son kontrolüm var. Sanırım kullandıklarıma bir ilaç daha eklendi. O da prolutex igne. Devlet karşılamıyor ve pahalı bir ilaç. Tecrübeli olanlar aydınlatabilir mi tam olarak ne işe yariyor bu iğne. Faydasını gören oldu mu. Teşekkür ederim
Sağolun . Progestan da verdi vajinal olarak ayniz zamanda prolutex igne verdi. İçinde 7 kapsül 450 TL şaşkınımHAYIRLI OLSUN. PROGESTAN 50 MG İĞNE KALÇADAN OLANI DEVLET KARŞILIYOR. HERGÜN TABİ SAĞLIK OCAĞINA GİDİYORUM.
12 gündür kullanıyorum ve iflahimiz kesildi. Maddi anlamda çok zorluyor bu iğne. Devler hiç bir şekilde karşılamıyorSağolun . Progestan da verdi vajinal olarak ayniz zamanda prolutex igne verdi. İçinde 7 kapsül 450 TL şaşkınım
İnşallah faydasını görürsünüz.. Yarından itibaren günde 7 ayrı ilaç kullanıcam. Bu ilacın fiyatını öğrenince şok oldum . Allah yardımcımız olsun . Muadili yok mu çok gerekli bir ilaç mi bu. İlk transferim de vermemişti doktor.12 gündür kullanıyorum ve iflahimiz kesildi. Maddi anlamda çok zorluyor bu iğne. Devler hiç bir şekilde karşılamıyor
Benim ikinci transferim olacak hayirlisyla inşallah son gidisimiz olur
FİTİLİNİ BENDE KULLANIYORUM. AMA DOKTORUN TERCİHİNE GÖRE KALÇADAN OLANI KULLANDIRABİLİYORLAR. TABİ PROLUTEX 25 MG GÜNDE 1 İSE ONU KULLANMAK LAZIM AMA SABAH AKŞAM OLDUĞU İÇİN BENİM KALÇADAN OLANI ALIYORUM. HAFTA SONU SADECE PROLTEX GÖBEKTEN YAPIYORUM ÖNCEDEN ALMIŞTIM KALMIŞTI ELİMDE.Sağolun . Progestan da verdi vajinal olarak ayniz zamanda prolutex igne verdi. İçinde 7 kapsül 450 TL şaşkınım
Benim ikinci transferim olacak hayirlisyla inşallah son gidisimiz olur
Ben de 14 gündür kullanıyorum, günde 2 tane yani 3 günde bir 450 tl, ne kadar daha kullancam bilmiyorum, göbeğimin bir kısmıda kızardı alerji yaptı sanırım, kaşınıyorSağolun . Progestan da verdi vajinal olarak ayniz zamanda prolutex igne verdi. İçinde 7 kapsül 450 TL şaşkınım
Benim ilaçlarımı devlet karşıladı hepsini bir tek estrofem hariç ayda bir kutu karşılıyor devlet dün parayla aldım.FİTİLİNİ BENDE KULLANIYORUM. AMA DOKTORUN TERCİHİNE GÖRE KALÇADAN OLANI KULLANDIRABİLİYORLAR. TABİ PROLUTEX 25 MG GÜNDE 1 İSE ONU KULLANMAK LAZIM AMA SABAH AKŞAM OLDUĞU İÇİN BENİM KALÇADAN OLANI ALIYORUM. HAFTA SONU SADECE PROLTEX GÖBEKTEN YAPIYORUM ÖNCEDEN ALMIŞTIM KALMIŞTI ELİMDE.
Benimde ilk transfer. Bende ilk defa kullanıyorumİnşallah faydasını görürsünüz.. Yarından itibaren günde 7 ayrı ilaç kullanıcam. Bu ilacın fiyatını öğrenince şok oldum . Allah yardımcımız olsun . Muadili yok mu çok gerekli bir ilaç mi bu. İlk transferim de vermemişti doktor.
estrofemi 4 kutu yazdırp alabilirsin tek seferdeBenim ilaçlarımı devlet karşıladı hepsini bir tek estrofem hariç ayda bir kutu karşılıyor devlet dün parayla aldım.
Benim ikinci transferim olacak. İlk transferde vermemişti. İnşallah bizlere faydası olurBenimde ilk transfer. Bende ilk defa kullanıyorum
Neden bu kadar uzun kullandınız ki acaba. Transferi oldunuz mu. Sanırım transfer öncesi ve sonrası toplamda 14 gün kullanıyorsunuzBen de 14 gündür kullanıyorum, günde 2 tane yani 3 günde bir 450 tl, ne kadar daha kullancam bilmiyorum, göbeğimin bir kısmıda kızardı alerji yaptı sanırım, kaşınıyor
Transferiniizi oldunuz mu. İlk defa mi verildi prolutex size de ? İnşallah faydalı olur . Bu kadar pahalı olmasa keşkeFİTİLİNİ BENDE KULLANIYORUM. AMA DOKTORUN TERCİHİNE GÖRE KALÇADAN OLANI KULLANDIRABİLİYORLAR. TABİ PROLUTEX 25 MG GÜNDE 1 İSE ONU KULLANMAK LAZIM AMA SABAH AKŞAM OLDUĞU İÇİN BENİM KALÇADAN OLANI ALIYORUM. HAFTA SONU SADECE PROLTEX GÖBEKTEN YAPIYORUM ÖNCEDEN ALMIŞTIM KALMIŞTI ELİMDE.
Hayirli olsun . Sağlıkla Güzel haberlerinizi bekliyoruzAmin inşallahbende oldum transferimi bakalım
Tek sefer de 4 kutu devlet karşılar mıestrofemi 4 kutu yazdırp alabilirsin tek seferde
Evet karşılıyor bir dahaki yazdirma zamaninizda 3.5 ay sonrasına denk geliyor. Günde 1 tane ödüyorTek sefer de 4 kutu devlet karşılar mı
Transfer oldum pozitif suan şükür. Hafta içi ise gelirken sağlık ocağında kalcadan yaptırıyorum. Hafta sonu prolutexi kendim yapıyorum. Çok pahalı gercektenTransferiniizi oldunuz mu. İlk defa mi verildi prolutex size de ? İnşallah faydalı olur . Bu kadar pahalı olmasa keşke
Ben ancak 2 kutu yazıdıp aldım 4 u hiç duymamıştım. Progesteron dex karından iğne var nasıl devlet ödüyor onu anlamadımestrofemi 4 kutu yazdırp alabilirsin tek seferde