2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

HAYIRLI OLSUN. PROGESTAN 50 MG İĞNE KALÇADAN OLANI DEVLET KARŞILIYOR. HERGÜN TABİ SAĞLIK OCAĞINA GİDİYORUM.

12 gündür kullanıyorum ve iflahimiz kesildi. Maddi anlamda çok zorluyor bu iğne. Devler hiç bir şekilde karşılamıyor
İnşallah faydasını görürsünüz.. Yarından itibaren günde 7 ayrı ilaç kullanıcam. Bu ilacın fiyatını öğrenince şok oldum . Allah yardımcımız olsun . Muadili yok mu çok gerekli bir ilaç mi bu. İlk transferim de vermemişti doktor.

Sağolun . Progestan da verdi vajinal olarak ayniz zamanda prolutex igne verdi. İçinde 7 kapsül 450 TL şaşkınım
FİTİLİNİ BENDE KULLANIYORUM. AMA DOKTORUN TERCİHİNE GÖRE KALÇADAN OLANI KULLANDIRABİLİYORLAR. TABİ PROLUTEX 25 MG GÜNDE 1 İSE ONU KULLANMAK LAZIM AMA SABAH AKŞAM OLDUĞU İÇİN BENİM KALÇADAN OLANI ALIYORUM. HAFTA SONU SADECE PROLTEX GÖBEKTEN YAPIYORUM ÖNCEDEN ALMIŞTIM KALMIŞTI ELİMDE.

Sağolun . Progestan da verdi vajinal olarak ayniz zamanda prolutex igne verdi. İçinde 7 kapsül 450 TL şaşkınım
Ben de 14 gündür kullanıyorum, günde 2 tane yani 3 günde bir 450 tl, ne kadar daha kullancam bilmiyorum, göbeğimin bir kısmıda kızardı alerji yaptı sanırım, kaşınıyor

Benim ilaçlarımı devlet karşıladı hepsini bir tek estrofem hariç ayda bir kutu karşılıyor devlet dün parayla aldım.

Ben de 14 gündür kullanıyorum, günde 2 tane yani 3 günde bir 450 tl, ne kadar daha kullancam bilmiyorum, göbeğimin bir kısmıda kızardı alerji yaptı sanırım, kaşınıyor
Neden bu kadar uzun kullandınız ki acaba. Transferi oldunuz mu. Sanırım transfer öncesi ve sonrası toplamda 14 gün kullanıyorsunuz

Transferiniizi oldunuz mu. İlk defa mi verildi prolutex size de ? İnşallah faydalı olur . Bu kadar pahalı olmasa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…