2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Canım duphastonu ne için kullanıyorsun? Benim transfere 1 gün kala depremden dolayı transferimi iptal ettik adet olmam icin verdiler bana duphastonu şimdi transferden sonra kullandığını okuyunca şaşırdım
Yok aslında embriyonun rahme tutunmasi için kullanıliyo. Bide ben iki hafta öncesinden başladım. Rahim hazırlığı yapıldı. Adet olmayı engelliyo demişti bana doktorum. Peki kullandıktan sonra adet oldun mu

Hayirli olsun . Sağlıkla Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤲 nasıl geçti . ? Çok sıkışık girdiniz mi transfere. Ne kadar yatırdılar
Çok sağolun, sıkışık girdim ama dayandım baya zaten çok kısa sürdü, işlem sonrası yarım saat yatırdılar, 1 saatlik yolla evime geldim suan uzanıyorum, çok heyecanlı Allah yardımcımız olsun

Ben de 14 gündür kullanıyorum, günde 2 tane yani 3 günde bir 450 tl, ne kadar daha kullancam bilmiyorum, göbeğimin bir kısmıda kızardı alerji yaptı sanırım, kaşınıyor 🥺
Bende günde bir tane kullanıyorum oksapar iğne ile birlikte karnım çok mor oldu sizde de var mı böyle bir durum😧

Çok sağolun, sıkışık girdim ama dayandım baya zaten çok kısa sürdü, işlem sonrası yarım saat yatırdılar, 1 saatlik yolla evime geldim suan uzanıyorum, çok heyecanlı Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah 🤲 dua edin ve stres yapmayın hayırlısı inşallah

Merhaba ben dondurulmus embriyo transferi olcam , lutinus progesteron fitilini akşam almayı unuttum.benim gibi unutan var mı acaba

Merhaba canim benim iğne sürem bı 10 gün felan sürdü sürekli muayne ediyorlar kaç tane büyümüş boyutu ne ona göre dozu arttırıp yada azaltiyorlar kişiye göre değişiyor süresi yani benim doktorum yeterli gördü yumurta toplamaya gün veriyor hemen zaten. Benimde toplandıktan sonra ilk adet hemen gelir dedi ve öyle oldu ikinci adette transfer yapicam dedi dondurulmuş daha iyi dedi tabiki kısmet herşey.
Yumurta toplandıktan sonra ilk adet geçince neden transfer yapmadı? İki kere mi adet geçmesi gerekli

Progestan dex veya prolutexi ödemiyor. Onun yerine kalcadan olan progestan 50 mg iğne var onu oduyor
Bende ben progestan dex kullandım ve pahalı kalçadan olduğunu söylemedi hiç doktorum bilseydim alırdım bana bir fitil al demişti kutusu 450 TL vitaminlerim zaten heo çok pahalıydı o kadar para harcadık 3.tüp bebek tedavimde tutmadı sanırm bir ev parası gitmiştir para yerine gelir ama anne olma isteğimin yerini hiç bi şey dolduramayacak 🥹😔

Yumurta toplandıktan sonra ilk adet geçince neden transfer yapmadı? İki kere mi adet geçmesi gerekli
Benim doktorum öyle uygun gördü bende çok yumurta toplandığı için E2im yükselmişti doğal yollarla düşmesini ve rahminin dinlenmesini önerdi hemen transfer yaparsak büyük ihtimalle tutmayacagini söyledi kisiye göre yapıyorlar yani🙏

Kızlar bişe soracağım transferden önce progesteron hormonunun düşük olması isteniyor Benim transfer işleminden bir saat önce 9,1 çıkmıştı ama 2 tane 5.gün dondurulmuş embriyo transferi yaptı doktorum ben sormayı unuttum yüksek mi diye oda bişe demedi

Bende ben progestan dex kullandım ve pahalı kalçadan olduğunu söylemedi hiç doktorum bilseydim alırdım bana bir fitil al demişti kutusu 450 TL vitaminlerim zaten heo çok pahalıydı o kadar para harcadık 3.tüp bebek tedavimde tutmadı sanırm bir ev parası gitmiştir para yerine gelir ama anne olma isteğimin yerini hiç bi şey dolduramayacak 🥹😔
Bende öyle 200 bin lira harcadım. Son noktadaydim maddi olarak. Devlette bir rapor hakkım vardida 20 bin liraya kapattık masrafı. Ozellere yaklaşımıyor artık. Nasip birde zamanı geldiğinde olacaktır. Üzme kendini tutmuş olabilirde kaçıncı günün bugün

X