Merhaba 8. Gün negatifti dediğiniz deger kacti ve kaçıncı gun embriyosu idi acaba? Ben de 8.gün negatif aldimBenim 8. Gün negatifti 10. Gün kanda 26 çıktı kuzum.Hatta benimle aynı gün değeri 7 çıkıp sağlıklı gebelik elde eden var ama benimki kimyasal oldu.10 günden önce test yapmayın diyorlar bende bu transferde erken test yapmayı düşünmüyorum.
Evet kullaniyrum. İki tane hemde sabah coraspirin akşamda oksapar iğne kullanıyorum. Estrofem duphaston folbiol progestan da kullaniyrum tek Bi ilacım yok benim
Canım duphastonu ne için kullanıyorsun? Benim transfere 1 gün kala depremden dolayı transferimi iptal ettik adet olmam icin verdiler bana duphastonu şimdi transferden sonra kullandığını okuyunca şaşırdımEvet kullaniyrum. İki tane hemde sabah coraspirin akşamda oksapar iğne kullanıyorum. Estrofem duphaston folbiol progestan da kullaniyrum tek Bi ilacım yok benim
Ben de 8 şubatta transfer oldum, bugün 8.gününüz…transfer günü sayılmıyor.Merhaba hanımlar sayfa açıldığından beri takip ediyorum bende 8 subatta dondurulmuş tek embriyo transferi oldum bu sabah 9, gün erken gebelik testim negatifböyle olup kanda pozitif gören var mı?
Ben oluyorum hergun yavaş yapılırsa hiç acımıyor. Sonra biraz agri oluyor ama dokununca hissediyorum. Sertlesiyor yapılan yerler. Keseyi beta 1500 üstü gözükebiliyor ben 3 binlerde gidicem.Merhaba kızlar şu an progestan iğne vurulan var mı? Kalçam da çok ağrı oldu normal mi sizce birde keseyi kaçıncı gün görebiliriz
Dün adet oldum canım zaten kan testinde sonucum çok net negatifti aslında ben bir ihtimal pozitife döner mi diye düşündüm ama olmadıNormalde doktorlar 10 gün öncesinden iğneleri bıraktırmıyor canım doktorun niye böyle yaptı acaba açıkcası anlayamadım.Yerinde olsam yaptırırdım ama hayal kırıklığına uğramanı da asla istemem.Tedavilerinde bağışıklık baskılayıcı vs kullanıldı mı acaba ? 3. Transferin çünkü araştırılması lazım neden tutunmadığı
Merhaba canım , 8. Gün star testi negatifti 10. Gün test günümdü negatif olacağına o kadar emindim ki 26 çıktı beta. 2 gün sonra tekrar test verdim 13 e düştü. Kimyasal oldu.Ben kesinlikle erken test yapılmaması taraftarıyım artık.Çünkü 8. Gün negatif çıkınca çok üzüldüm ağladım ilaçlarımı aksattım normal hayatıma döndüm.Sana tavsiyem kan testine kadar ilaçlarını kullanmaya devam et. Hemen negatif diye üzülme.Benimle beraber test yapan arkadaşın 7 çıktı mesela daha sonra arttı o şuan hamile .Benim kimyasal oldu.Tüp bebekte de geç döllenme olabiliyormuş doktoru öyle söylemiş ona. 10. Günden önce test yapmayınMerhaba 8. Gün negatifti dediğiniz deger kacti ve kaçıncı gun embriyosu idi acaba? Ben de 8.gün negatif aldim
Canım benim çok üzüldüm ama vakti değilmiş.Benim de 2. Tedavim bu Rabbim maddi manevi yardımcımız olsun hepimizinDün adet oldum canım zaten kan testinde sonucum çok net negatifti aslında ben bir ihtimal pozitife döner mi diye düşündüm ama olmadıgidip doktorumla konuşacağım tutunmaya ne sebeb olduğunu
2.tüp bebek tedavimi bahçeci tüp bebekte yaptırmıştım onu 2,5 aylıkken düşük yaptım şuan elimizde 2 tane dondurulmuş embriyomuz var belki onları alır istanbula götürür bahçeci de yaptırırım transfer işlemimi
Progestan kalçadan ağrı yapıyor canım benim ilk tedavide 1 hafta ağrımıştıMerhaba kızlar şu an progestan iğne vurulan var mı? Kalçam da çok ağrı oldu normal mi sizce birde keseyi kaçıncı gün görebiliriz
Maşallah çok güzel değerler canım .Çift transfer miydi ?Kızlar selam
10.02 : 196 9.gün
14.02 : 690 13. Gün
16.02 : 2555 15.gün sizce çok artmamis mı sorun oluyor böyle yüksek artışta
Yok canım tek transfer yüksek değerler de sorun olmuyor değil mi ilk transferim bugün test günüm değildi kafama göre öyle kan verdim meraktanMaşallah çok güzel değerler canım .Çift transfer miydi ?
Yakın zamanda bir arkadaşımın değeri yüksek çıktı embryo kaliteli olduğu için olabilir dediler ona geçen günlerde kalp atışını duydu hattaYok canım tek transfer yüksek değerler de sorun olmuyor değil mi ilk transferim bugün test günüm değildi kafama göre öyle kan verdim meraktan
Teşekkür ederim sanırım öyle içimi rahatlattınizYakın zamanda bir arkadaşımın değeri yüksek çıktı embryo kaliteli olduğu için olabilir dediler ona geçen günlerde kalp atışını duydu hattaGayet güzel değerlerin stres olma
Gayet güzel artmış daha nasıl artacak hayırlı olsun gebeliğinin tadını çıkarKızlar selam
10.02 : 196 9.gün
14.02 : 690 13. Gün
16.02 : 2555 15.gün sizce çok artmamis mı sorun oluyor böyle yüksek artışta
Senin kaçıncıı günün canım transfer sonrası progestan dan 100 mg vuruluyorum sen canımBen oluyorum hergun yavaş yapılırsa hiç acımıyor. Sonra biraz agri oluyor ama dokununca hissediyorum. Sertlesiyor yapılan yerler. Keseyi beta 1500 üstü gözükebiliyor ben 3 binlerde gidicem.
14 GÜNÜM BUGÜN BEN 50 MG OLANINI VURULUYORUM. 3 GÜNDE 1 DE PROLUTAN OLUYORUM. 2 GÜN ÖNCE LEKELENME YAŞADIM ŞÜKÜR DEVAMI GELMEDİ.Senin kaçıncıı günün canım transfer sonrası progestan dan 100 mg vuruluyorum sen canım
Sonra geçmiş miydi ağrısıProgestan kalçadan ağrı yapıyor canım benim ilk tedavide 1 hafta ağrımıştı