2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

14 GÜNÜM BUGÜN BEN 50 MG OLANINI VURULUYORUM. 3 GÜNDE 1 DE PROLUTAN OLUYORUM. 2 GÜN ÖNCE LEKELENME YAŞADIM ŞÜKÜR DEVAMI GELMEDİ.
Şükür canım ben 7 gün kanama yaşadım direk o yüzden doktor progestan fitili 2 sabah 2 akşam 2 öğlene çıkardı birde öğlen de eğızdan alıyorum. Estrofem de 2 2 2 içiyorum birde iğne verdi progestan hergün proluton haftalık verdi bide

DONDURULMUŞMU SENİN EMBİRYO ESTROFEM KULLANIYORSUN. FİTİLİ BENDE 2 2 2 ALIYORUM. PEKİ OKSAPAR CORASPİN KULLANIYORMUSUN ?

Hanımlar merhaba. Yarın transfer öncesi son kontrolüm var. Sanırım kullandıklarıma bir ilaç daha eklendi. O da prolutex igne. Devlet karşılamıyor ve pahalı bir ilaç. Tecrübeli olanlar aydınlatabilir mi tam olarak ne işe yariyor bu iğne. Faydasını gören oldu mu. Teşekkür ederim

DONDURULMUŞMU SENİN EMBİRYO ESTROFEM KULLANIYORSUN. FİTİLİ BENDE 2 2 2 ALIYORUM. PEKİ OKSAPAR CORASPİN KULLANIYORMUSUN ?
Coraspin kullanıyordum transfer günü vermişti 7 günüm kanama olunca coraspini bıraktırdı. Dondurulmuş embriyo bugun 10 günüm. Estrofem sabah2 öğlen2 akşam defa içiyorum. Oksapar kullanmıyorum. Sadece estrofem progestan fitil hemde ağızdan birde iğnesi bu kadar haftalık proluton

Allah razı olsun bugün 10. Günüm test verdim akşam idrarda çıkmadı dediğiniz gibi olmaz diyorum ama Allah bilir tabi ki

Evet bu progesteron içerikli bi iğne bende kullandım ve bin küsür lira tuttu bugün transferim var ve bu iğneye devam edecekmişim sanırım tekrardan alınacak

Kızlar bisey sorucam.Benim sol yumurtalıkta da cm çikolata kisti var sağda hafif pcos ama verdiği gonalf iğneye rağmen soldaki yumurtalarım gelişmiyor.Yumurta dayısı konusunda sıkıntı yok ama sağ güzel ilerlerken sol yumurtaya rağmen büyüme tepkisi vermiyor.Doktor da şaşırdı.Buna benzer bisey yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…