Çok üzüldüm canım inşallah bu olur sağlıkla ilerler. Ben günde 3 tane kullaniyorum kuzum banada kontrolden sonra progestana başlayacak dedi galiba fitil yada ilaç olarakAmin kuzum inşallahBenim 2. Transfer olacak ilki tazeydi Eylül'de oldu.Kimyasal oldu malesef .Ara verdim bir kaç ay.Şimdi dondurulmuş olacak hayırlısıyla.Şuan günde 2 tane sabah akşam canım Pazartesi kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak ve ek fitil iğne falan verilecek sanırım.Sen kaç tane kullanıyorsun ?
LENFOSİT AŞISI VE INTRALİPİD SERUM 3 ER DEFA KULLANDIM FAYDA ETMEDİ. BU TRANSFERDE PROGRAF VE PREDNOL 16 MG KULLANIYORUM TUTUNDU.Merhabalar , kimyasallar için bağışıklı baskılayıcı serum ya da ilaç kullanıldı mı kuzum ?
Amin canım benim hepimiz için inşallahÇok üzüldüm canım inşallah bu olur sağlıkla ilerler. Ben günde 3 tane kullaniyorum kuzum banada kontrolden sonra progestana başlayacak dedi galiba fitil yada ilaç olarak
Çok şükür çok sevindim canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahLENFOSİT AŞISI VE INTRALİPİD SERUM 3 ER DEFA KULLANDIM FAYDA ETMEDİ. BU TRANSFERDE PROGRAF VE PREDNOL 16 MG KULLANIYORUM TUTUNDU.
Amin canım inşallahAmin canım benim hepimiz için inşallahHepimizi hayırlı bir şekilde pozitif sonuçlar alalım sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı Buradan takipleşelim öyleyse
İnşallah canım Allah büyük bende inanıyorum Rabbim karşılığını versinBENİMDE 5 KİMYASAL VAR AMA MÜCADELEYE DEVAM. BENDE BİRÇOK İLAÇ İĞNE KULLANIYORUM ÇOK ZOR GERÇEKTEN. EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI BU GEBELİĞİMİZDE KUCAĞIMIZA ALACAĞIZ İNŞALLAH.
BAŞKA İŞLERLE MEŞGUL ET KAFANI CANIM ÇALIŞMIYORSUN SANIRIM EVDE KİTAP OKU MİSAFİRLİĞE GİT SEVDİKLERİNİN YANINA ZAMAN GEÇER.İnşallah canım Allah büyük bende inanıyorum Rabbim karşılığını versinşimdi cuma günü gelmez bana
Doktorum hiç soylemedi aslında almak lazım. Teşekkür ederimYok hayır pıhtılaşma için iğne veya hap veriyolar kan sulandırıcı şeklinde. Bu serum tamamen vücut bağışıklık kazansın ve bebegin kolay tutunmasi olsun diye. Gebeliğe hazırlıyo vücudu.
Bulantım var estrofemden dolayı mı bilmiyorum.Estrofem kullanan arkadaşlar ilaç sizde baş agrisi bulantı kusma yapmismiydi
Çalışıyorum ama okul daha açılmadı canım. Artık öyle yapacağım mecbur sağolasın desteğin içinBAŞKA İŞLERLE MEŞGUL ET KAFANI CANIM ÇALIŞMIYORSUN SANIRIM EVDE KİTAP OKU MİSAFİRLİĞE GİT SEVDİKLERİNİN YANINA ZAMAN GEÇER.
Biraz bulantım oluyor ama sürekli değil.Estrofem kullanan arkadaşlar ilaç sizde baş agrisi bulantı kusma yapmismiydi
Değişiyor bu. Fazlada ve Düşükte tutani çok okudum burda. Benim ilkinde 5aa taze ama olmamıştı. İnşallah hayirlsiyla bu sefer tutunurArkadaşlar embriyo kalitesi önemli mi acaba? Cumartesi günü transfer oldum. 5.gün embriyosu ama orta kalitede dedi doktorum. O yüzden biraz korkuyorum.
Baska ilaç kullanmıyorsanız muhtemelen ondandırBulantım var estrofemden dolayı mı bilmiyorum.
Umarım geçer yaBiraz bulantım oluyor ama sürekli değil.
Canım iyi kalite olup tutmayan var kötü kalite olup tutan da var.Hiç takılma bunlaraArkadaşlar embriyo kalitesi önemli mi acaba? Cumartesi günü transfer oldum. 5.gün embriyosu ama orta kalitede dedi doktorum. O yüzden biraz korkuyorum.
Doğru söylüyosun, nasip kısmet tabi. Ama işte insan stres yapıyor ister istemez maalesef. Bi de 4.transferim olduğu için. ❤Canım iyi kalite olup tutmayan var kötü kalite olup tutan da var.Hiç takılma bunlara
Tranfesr günü başladım ama diğerlerine 2 hafta önceden balsdimCanım bilgiler için çok teşekkür ediyorum.Son bir şey daha kan sulandırıcılara transfer günümü başladın yoksa önceden mi?
İnşallah pozitif olacak Allah'ın izniyleDoğru söylüyosun, nasip kısmet tabi. Ama işte insan stres yapıyor ister istemez maalesef. Bi de 4.transferim olduğu için. ❤