2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Benimde 3 gün dondurulmuş embriyo 9 gün 19,76 11 gün 23.08 12 gün ise 23.26 çıktı yarın test vericem ama umudum pek yok kimyasal gibi duruyor ( benim gibi olup değeri yükselen oldu mu acaba

Merhaba arkadaşlar transferin 8.gunu bugün kasıklarımda ağrılar başladı normalmi ilaçlardan mi ayakta fazla durmuyorum üşüyorum sürekli

Merhaba.Benim 3.günden sonra şiddetli adet ağrılarım oldu.Moralim çok bozuldu.Yine tutmadı dedim.Kan testim cuna günü ama idrar testim 6.gün pozitifti zor biliyorum ama sakın moralini bozma.Bu belirtiler çok normal

Merhaba.Benim 3.günden sonra şiddetli adet ağrılarım oldu.Moralim çok bozuldu.Yine tutmadı dedim.Kan testim cuna günü ama idrar testim 6.gün pozitifti zor biliyorum ama sakın moralini bozma.Bu belirtiler çok normal
Moral oldun bana inşallah benim de öyle olur. 6. Deneme olunca artık insan yine olmaycak diye çok korkuyor. Senin tam nasıldı ağrıların ?

Moral oldun bana inşallah benim de öyle olur. 6. Deneme olunca artık insan yine olmaycak diye çok korkuyor. Senin tam nasıldı ağrıların ?
Benimde 5. denememadet ağrısı gibi hatta dahada şiddetli afedersin ama alt bölgem bile ağırıyordu.Bacaklarıma ve sağ kasığımada ağrılar giriyordu.Bugün 8.günüm ve çok hafifledi.Ayrıca herkeste olmayabilir.Çok minik kahverengi leke oldu dün ama yürüdüm bi yarım saat mecburen ondan mı bilmiyorum.

Yüzümde sivilceler çıktı.Belimde çok ağrıdı.Yani bu ağrılarla kesin olmadı dedim.Hiç moralini bozma 5.gün ve sonrasında istersen idrar testi yap çıkmazsada sakın üzülme herkesin aynı olmuyor çünkü.Kaçıncı gün embiriyosu tek mi çift mi bunlarda etkiliyor çünkü.Umarım faydalı olabilmişimdir.istediğini sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Benim de bissürü sivilcem çıktı, su gibi akıntı geldi ayaktayken hatta regl oldum sandım. Dediğin gibi vajinamın biraz üstünde ağrı var dolgunluk gibi, regl ağrısı gibi gelip gidiyor. Göğüs karıncalanması ve sağ kasık batması arada sırada oluyor. Kirpiklerim bile karışmış gibi. İlaç kullanmadığım için ilaçtan değildir heralde. Duphastonun pek yan etkisi yokmuş diyorlar çünkü. 5. Gün embriyosu 2 aa early blast düşük kalite dediler o yüzden çok gergindim. 4aa olan pgtli embriyom bile tutmamıştı çünkü. Ben de 6. Gün yapmayı düşünüyorum evde 1 kaset testim var

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum.Kalitelerine takılma Allah ol derse olur.Bol bol dua et.Meryem suresi dinle.Beslenmenede dikkat edersin gerisi Allahın takdiri.Yaparsan testi haber ver mutlakaBende cuma gününü bekliyorum.Her seferinde yeni bir tatlı telaş bekliyor bizi işte

Cuma günü kan testi günün mü? İnşallah seninki de sağlıkla ilerler ben de bu cuma akşamı 6. Gün olacak yapmayı düşünüyorum haber veririm

Kızlar birsey merak ediyorum endişemden sanırım benim bugun transferin 10. Günü 7. Gün beta 47 9. Gün 129 çıkmıştı ya şimdi beta düşmeye başlasa sağlıksız herhangi bir durum olmuş olsa ben bunu nasıl anlarım kanamam mi olur bilen var sa yardımcı olabilir mi

Allah korusun inşallah öyle bir şey olmaz da, 2 günde 1 baktırdığımız beta ile ortaya çıkar diye düşünüyorum başka ne olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…