Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 gün 23,46 pardonBenimde 3 gün dondurulmuş embriyo 9 gün 19,76 11 gün 23.08 12 gün ise 23.26 çıktı yarın test vericem ama umudum pek yok kimyasal gibi duruyor ( benim gibi olup değeri yükselen oldu mu acaba
İnşallahh çok teşekkür ederim ❤ hepimizin pozitif olur inşallahİnşallah pozitif olacak Allah'ın izniyle
Transfer öncesi şimdilik estrofem coraspin ve folibal . Bence ilaç etkisidir .Baska ilaç kullanmıyorsanız muhtemelen ondandır
Merhaba.Benim 3.günden sonra şiddetli adet ağrılarım oldu.Moralim çok bozuldu.Yine tutmadı dedim.Kan testim cuna günü ama idrar testim 6.gün pozitifti zor biliyorum ama sakın moralini bozma.Bu belirtiler çok normalKızlar transferden sonra 3. Günümün gecesinde çok şiddetli regl ağrısı yaşadım. Hatta vajinamda o kadar çok dolgunluk oldu ki regl olacağım diye ağladım resmen ağrıdan. Benim gibi olup pozitif alan var mı? Taze transfer oldum, ilaç olarak da sadece duphaston alıyorum.
Bencede umarım bu sürecide en kolay şekilde atlatırızTransfer öncesi şimdilik estrofem coraspin ve folibal . Bence ilaç etkisidir .
Moral oldun bana inşallah benim de öyle olur. 6. Deneme olunca artık insan yine olmaycak diye çok korkuyor. Senin tam nasıldı ağrıların ?Merhaba.Benim 3.günden sonra şiddetli adet ağrılarım oldu.Moralim çok bozuldu.Yine tutmadı dedim.Kan testim cuna günü ama idrar testim 6.gün pozitifti zor biliyorum ama sakın moralini bozma.Bu belirtiler çok normal
Benimde 5. denememadet ağrısı gibi hatta dahada şiddetli afedersin ama alt bölgem bile ağırıyordu.Bacaklarıma ve sağ kasığımada ağrılar giriyordu.Bugün 8.günüm ve çok hafifledi.Ayrıca herkeste olmayabilir.Çok minik kahverengi leke oldu dün ama yürüdüm bi yarım saat mecburen ondan mı bilmiyorum.Moral oldun bana inşallah benim de öyle olur. 6. Deneme olunca artık insan yine olmaycak diye çok korkuyor. Senin tam nasıldı ağrıların ?
Benim de bissürü sivilcem çıktı, su gibi akıntı geldi ayaktayken hatta regl oldum sandım. Dediğin gibi vajinamın biraz üstünde ağrı var dolgunluk gibi, regl ağrısı gibi gelip gidiyor. Göğüs karıncalanması ve sağ kasık batması arada sırada oluyor. Kirpiklerim bile karışmış gibi. İlaç kullanmadığım için ilaçtan değildir heralde. Duphastonun pek yan etkisi yokmuş diyorlar çünkü. 5. Gün embriyosu 2 aa early blast düşük kalite dediler o yüzden çok gergindim. 4aa olan pgtli embriyom bile tutmamıştı çünkü. Ben de 6. Gün yapmayı düşünüyorum evde 1 kaset testim varYüzümde sivilceler çıktı.Belimde çok ağrıdı.Yani bu ağrılarla kesin olmadı dedim.Hiç moralini bozma 5.gün ve sonrasında istersen idrar testi yap çıkmazsada sakın üzülme herkesin aynı olmuyor çünkü.Kaçıncı gün embiriyosu tek mi çift mi bunlarda etkiliyor çünkü.Umarım faydalı olabilmişimdir.istediğini sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum.Kalitelerine takılma Allah ol derse olur.Bol bol dua et.Meryem suresi dinle.Beslenmenede dikkat edersin gerisi Allahın takdiri.Yaparsan testi haber ver mutlakaBende cuma gününü bekliyorum.Her seferinde yeni bir tatlı telaş bekliyor bizi işteBenim de bissürü sivilcem çıktı, su gibi akıntı geldi ayaktayken hatta regl oldum sandım. Dediğin gibi vajinamın biraz üstünde ağrı var dolgunluk gibi, regl ağrısı gibi gelip gidiyor. Göğüs karıncalanması ve sağ kasık batması arada sırada oluyor. Kirpiklerim bile karışmış gibi. İlaç kullanmadığım için ilaçtan değildir heralde. Duphastonun pek yan etkisi yokmuş diyorlar çünkü. 5. Gün embriyosu 2 aa early blast düşük kalite dediler o yüzden çok gergindim. 4aa olan pgtli embriyom bile tutmamıştı çünkü. Ben de 6. Gün yapmayı düşünüyorum evde 1 kaset testim var
Cuma günü kan testi günün mü? İnşallah seninki de sağlıkla ilerler ben de bu cuma akşamı 6. Gün olacak yapmayı düşünüyorum haber veririmHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum.Kalitelerine takılma Allah ol derse olur.Bol bol dua et.Meryem suresi dinle.Beslenmenede dikkat edersin gerisi Allahın takdiri.Yaparsan testi haber ver mutlakaBende cuma gününü bekliyorum.Her seferinde yeni bir tatlı telaş bekliyor bizi işte
Evet 3 aylık olduk ikiz, çok şükürTeşekkür ederim paylaştığınız için , hamile kaldınız mı peki
Darısı bize inşallah canım maşallahEvet 3 aylık olduk ikiz, çok şükür
Ben oldum transferimi 13 şubattaKimse yokmuu
Allah korusun inşallah öyle bir şey olmaz da, 2 günde 1 baktırdığımız beta ile ortaya çıkar diye düşünüyorum başka ne olur bilmiyorumKızlar birsey merak ediyorum endişemden sanırım benim bugun transferin 10. Günü 7. Gün beta 47 9. Gün 129 çıkmıştı ya şimdi beta düşmeye başlasa sağlıksız herhangi bir durum olmuş olsa ben bunu nasıl anlarım kanamam mi olur bilen var sa yardımcı olabilir mi