2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Amin kuzum inşallah ❤️ Benim 2. Transfer olacak ilki tazeydi Eylül'de oldu.Kimyasal oldu malesef .Ara verdim bir kaç ay.Şimdi dondurulmuş olacak hayırlısıyla.Şuan günde 2 tane sabah akşam canım Pazartesi kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak ve ek fitil iğne falan verilecek sanırım.Sen kaç tane kullanıyorsun ?
Çok üzüldüm canım inşallah bu olur sağlıkla ilerler. Ben günde 3 tane kullaniyorum kuzum banada kontrolden sonra progestana başlayacak dedi galiba fitil yada ilaç olarak

Çok üzüldüm canım inşallah bu olur sağlıkla ilerler. Ben günde 3 tane kullaniyorum kuzum banada kontrolden sonra progestana başlayacak dedi galiba fitil yada ilaç olarak
Amin canım benim hepimiz için inşallah ❤️ Hepimizi hayırlı bir şekilde pozitif sonuçlar alalım sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı ❤️☺️ Buradan takipleşelim öyleyse ☺️

BENİMDE 5 KİMYASAL VAR AMA MÜCADELEYE DEVAM. BENDE BİRÇOK İLAÇ İĞNE KULLANIYORUM ÇOK ZOR GERÇEKTEN. EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI BU GEBELİĞİMİZDE KUCAĞIMIZA ALACAĞIZ İNŞALLAH.
İnşallah canım Allah büyük bende inanıyorum Rabbim karşılığını versin 🤲🤲🤲 şimdi cuma günü gelmez bana 😐😐😐

Arkadaşlar embriyo kalitesi önemli mi acaba? Cumartesi günü transfer oldum. 5.gün embriyosu ama orta kalitede dedi doktorum. O yüzden biraz korkuyorum.

Yok hayır pıhtılaşma için iğne veya hap veriyolar kan sulandırıcı şeklinde. Bu serum tamamen vücut bağışıklık kazansın ve bebegin kolay tutunmasi olsun diye. Gebeliğe hazırlıyo vücudu.
Doktorum hiç soylemedi aslında almak lazım. Teşekkür ederim

Arkadaşlar embriyo kalitesi önemli mi acaba? Cumartesi günü transfer oldum. 5.gün embriyosu ama orta kalitede dedi doktorum. O yüzden biraz korkuyorum.
Değişiyor bu. Fazlada ve Düşükte tutani çok okudum burda. Benim ilkinde 5aa taze ama olmamıştı. İnşallah hayirlsiyla bu sefer tutunur 🤲

X