- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
İçimizi rahatlatıp oh dedirtecek bir değer değil. Hep bir muallaktayiz ona canım sıkıldı2 KATINA ÇIKMIŞ YA CANIM TAM RAKAM OLMASI GEREKMİYORKİ. HATTA BAZI DOKTORLAR YÜZDE 60 YTERLİ DİYORLAR. LÜTFEN ÜZÜLME. BENİMDE 87 Dİ PAZARTESİ BUGÜN BENDE VERİCEM KAN AKŞAMA 160 17 CİVARI BİŞEY ÇIKAR.
YÜKSEK DEĞER GÖRMEMİZ İÇİN BİKAÇ GÜN GEÇ TEST YAPARSAK GÜZEL RAKAM GÖRÜRÜZ. BEN LEKELENME OLUNCA TESTEN BİR GÜN ÖNCE YAPTIM. YOKSA 7 GÜN SONRA GİDİP ONA GÖRE KESE RANDEVUSU ALICAKTIM. HEMDE STRES YAŞAMAMIŞ OLUCAKTIM. ZOR SÜREÇ EVET AMA SAKİN KALMAMIZ GEREKİYOR.İçimizi rahatlatıp oh dedirtecek bir değer değil. Hep bir muallaktayiz ona canım sıkıldıherşeyin hayırlısı Tabiki belkide artacak bilemiyorum
Yok 5 canımİNŞALLAH CANIM SENİN 3 GÜN EMBİRYOSUYDU DİMİ
Keyif kaçırmayalım ya canım iyi düşünelim iyi olsun bol bol dua edelimBenimki de %75 artmış. 67 idi bugün 117 oldu moralim çok bozuk. Gerçekten hamile olduguma inanmıştım şu an keyfim kaçtı.
Evet haklısın canım bende transfer günü ile beraber 10. Günü test yapmıştım. Şimdi birde cuma yapacağım eğer yeterli bir artış yoksa doktorumla görüşeceğim ilaçları keseceğim. Günde 10 çeşit ilaç alıyorum çöplüğe döndü midem. Benim daha önce birde boş gebeliğim var böyle dengesiz artışı orda da yaşamıştım ve kürtaj olmuştum amaaann. Zor işlerYÜKSEK DEĞER GÖRMEMİZ İÇİN BİKAÇ GÜN GEÇ TEST YAPARSAK GÜZEL RAKAM GÖRÜRÜZ. BEN LEKELENME OLUNCA TESTEN BİR GÜN ÖNCE YAPTIM. YOKSA 7 GÜN SONRA GİDİP ONA GÖRE KESE RANDEVUSU ALICAKTIM. HEMDE STRES YAŞAMAMIŞ OLUCAKTIM. ZOR SÜREÇ EVET AMA SAKİN KALMAMIZ GEREKİYOR.
Benide haftaya çağırdı canım hadi hayırlsı olsun güzelce görürüz inşallahCanım işte bizim pimpirikliğimizden ya ben de açıkçası daha yüksek olsa daha rahat edecektim ama doktor iyi dedi haftaya muayeneye çağırdı. Dediğin gibi %60 yetiyormuş
Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin inşallahKeyif kaçırmayalım ya canım iyi düşünelim iyi olsun bol bol dua edelim
Merhaba canim benim iğne sürem bı 10 gün felan sürdü sürekli muayne ediyorlar kaç tane büyümüş boyutu ne ona göre dozu arttırıp yada azaltiyorlar kişiye göre değişiyor süresi yani benim doktorum yeterli gördü yumurta toplamaya gün veriyor hemen zaten. Benimde toplandıktan sonra ilk adet hemen gelir dedi ve öyle oldu ikinci adette transfer yapicam dedi dondurulmuş daha iyi dedi tabiki kısmet herşey.Merhaba arkadaşlar. Ben martın başında ilk defa tüp bebeğe başlayacağım. Bana tavsiyeleriniz önerileriniz var mı? Martta adetimin ikinci günü iğnelere başlayacakmışım. Bi kaç sorum olacak sizlere. İğneler ne kadar süre kullanılıyor? Benim doktorum yumurta toplandıktan sonra rahimi dinlendiricez 1 ay kadar dedi. Yani benim transferim Nisan sonu gibi mi olur? Çok merak ediyorum
Canım bilgiler için çok teşekkür ediyorum.Son bir şey daha kan sulandırıcılara transfer günümü başladın yoksa önceden mi?Evet kullaniyrum. İki tane hemde sabah coraspirin akşamda oksapar iğne kullanıyorum. Estrofem duphaston folbiol progestan da kullaniyrum tek Bi ilacım yok benim
Bulantı değil ama baş ağrım var benim de canımEstrofem kullanan arkadaşlar ilaç sizde baş agrisi bulantı kusma yapmismiydi
Transfer ne zaman canım ?Merhaba canim benim iğne sürem bı 10 gün felan sürdü sürekli muayne ediyorlar kaç tane büyümüş boyutu ne ona göre dozu arttırıp yada azaltiyorlar kişiye göre değişiyor süresi yani benim doktorum yeterli gördü yumurta toplamaya gün veriyor hemen zaten. Benimde toplandıktan sonra ilk adet hemen gelir dedi ve öyle oldu ikinci adette transfer yapicam dedi dondurulmuş daha iyi dedi tabiki kısmet herşey.
Baş agrisida çok şiddetli dimi canımBulantı değil ama baş ağrım var benim de canım
Evet kuzum hatta ağrı kesici içsem m diye düşünüp vazgeçtim bugün.Açıkcası ilaçtan mı bilemedim ama sen söyleyince estrofemden dolayı olabilir bencede.Şuan başka ilaç kullanmıyorum çünküBaş agrisida çok şiddetli dimi canım
Bende dün başladım ondan sonra oldu çok şiddetli basım kalkmıyor resmen bende düşündüm ağrı kesici ama içmedim tedavi aşamasında olduğumuz için direniyorum bende başka ilaç kullanmiyorumEvet kuzum hatta ağrı kesici içsem m diye düşünüp vazgeçtim bugün.Açıkcası ilaçtan mı bilemedim ama sen söyleyince estrofemden dolayı olabilir bencede.Şuan başka ilaç kullanmıyorum çünkü
Benim de 4. Gün bugün estrofemin Aşağı yukarı aynı zamana denk gelecek transferimiz sanırımBende dün başladım ondan sonra oldu çok şiddetli basım kalkmıyor resmen bende düşündüm ağrı kesici ama içmedim tedavi aşamasında olduğumuz için direniyorum bende başka ilaç kullanmiyorum
Aynen canım inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde sen günde kaç kere kullanıyorsunBenim de 4. Gün bugün estrofemin Aşağı yukarı aynı zamana denk gelecek transferimiz sanırım
BENİMDE 5 KİMYASAL VAR AMA MÜCADELEYE DEVAM. BENDE BİRÇOK İLAÇ İĞNE KULLANIYORUM ÇOK ZOR GERÇEKTEN. EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI BU GEBELİĞİMİZDE KUCAĞIMIZA ALACAĞIZ İNŞALLAH.Evet haklısın canım bende transfer günü ile beraber 10. Günü test yapmıştım. Şimdi birde cuma yapacağım eğer yeterli bir artış yoksa doktorumla görüşeceğim ilaçları keseceğim. Günde 10 çeşit ilaç alıyorum çöplüğe döndü midem. Benim daha önce birde boş gebeliğim var böyle dengesiz artışı orda da yaşamıştım ve kürtaj olmuştum amaaann. Zor işler
Amin kuzum inşallahAynen canım inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde sen günde kaç kere kullanıyorsun
Merhabalar , kimyasallar için bağışıklı baskılayıcı serum ya da ilaç kullanıldı mı kuzum ?BENİMDE 5 KİMYASAL VAR AMA MÜCADELEYE DEVAM. BENDE BİRÇOK İLAÇ İĞNE KULLANIYORUM ÇOK ZOR GERÇEKTEN. EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI BU GEBELİĞİMİZDE KUCAĞIMIZA ALACAĞIZ İNŞALLAH.