2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Teşekkür ederim paylaştığınız için , hamile kaldınız mı peki

Merhaba, nasıl gidiyor beta sonuçlarınız? Benim 10. Gün 112 di bugün 12. Gün için kan verdim 230 geldi
Benim 12. Gün 224 geldi korktum biraz düşük mü sence? Doktor güzel artıyor illa tam 2 katı olmasına gerek yok en az %60 artmalı dedi ama ben korktum açıkcası inşallah sağlıklıca artar ya

Merhaba . Acaba bu serum pıhtılaşmayla mi alakalı. Ben ilk defa duyuyorum. Ben de ikinci transferimi olacağım inşallah. Değerlerim normal ben de istesem mi diye düşündüm şuan.
Yok hayır pıhtılaşma için iğne veya hap veriyolar kan sulandırıcı şeklinde. Bu serum tamamen vücut bağışıklık kazansın ve bebegin kolay tutunmasi olsun diye. Gebeliğe hazırlıyo vücudu.

Çok teşekkür ederim canım benim Kan sonucunu öğrendin mi peki ne zaman test yapacaksın ?
Cuma günü tekrar dan gitcem 2.kez gebelik serumu takılacak dün kaset ters yaptım pozitif gördüm kullandığımız ilaçlar kaynaklı olabilir mi diyede düşünüyorum. Çok fazla umutlanmakts istemiyorum açıkçası korkuyorum.

Benim 12. Gün 224 geldi korktum biraz düşük mü sence? Doktor güzel artıyor illa tam 2 katı olmasına gerek yok en az %60 artmalı dedi ama ben korktum açıkcası inşallah sağlıklıca artar ya
Yüzde yuzseksen artmış gayet iyi 16 puan için düşük olarak değerlendirme

SENİN KASIK AĞRISI VARMI BENİM 2 GÜNDÜR YOKTU YİNE BAŞLADI YERİNİ EŞELİYOR GALİBA :)

SENİN KASIK AĞRISI VARMI BENİM 2 GÜNDÜR YOKTU YİNE BAŞLADI YERİNİ EŞELİYOR GALİBA :)
Benim de binara azaldı gibi ama oluyor gün içerisinde canım farkettiriyor yani inşallah iyice sımsıkı tutunurlar doğarlarda ağrısını çekmeye razıyız senin kaçıncı günün değerlerin nasıl kuzum

KESİNLİKLE AĞRI HİÇ UMRUMDA DEĞİL BİZİMLE OLSUNLARDA KUCAĞIMIZA ALALIM YETER. BENİM 11 GÜN 87 ÇIKMIŞTI BUGÜN AKŞAM YİNE YAPICAM BAKALIM 200 E YAKIN BİRŞEY OLMASI LAZIM.

Canım işte bizim pimpirikliğimizden ya ben de açıkçası daha yüksek olsa daha rahat edecektim ama doktor iyi dedi haftaya muayeneye çağırdı. Dediğin gibi %60 yetiyormuş

Allah'ın izniyle pozitiftir canım inşallah

Yok hayır pıhtılaşma için iğne veya hap veriyolar kan sulandırıcı şeklinde. Bu serum tamamen vücut bağışıklık kazansın ve bebegin kolay tutunmasi olsun diye. Gebeliğe hazırlıyo vücudu.
Canım sen ekstradan kan sulandırıcı kullandın mı peki ?

Merhaba arkadaşlar pazartesi kan vermiştim 67 çıkmıştı bugün verdim 118 çıkmış yani 2 ye katlamadi. 130 civarı olması gerekiyordu. Umudumu kaybettim şu an. Benim gibi olup yükselen var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar pazartesi kan vermiştim 67 çıkmıştı bugün verdim 118 çıkmış yani 2 ye katlamadi. 130 civarı olması gerekiyordu. Umudumu kaybettim şu an. Benim gibi olup yükselen var mı acaba?
2 KATINA ÇIKMIŞ YA CANIM TAM RAKAM OLMASI GEREKMİYORKİ. HATTA BAZI DOKTORLAR YÜZDE 60 YTERLİ DİYORLAR. LÜTFEN ÜZÜLME. BENİMDE 87 Dİ PAZARTESİ BUGÜN BENDE VERİCEM KAN AKŞAMA 160 17 CİVARI BİŞEY ÇIKAR.

Benimki de %75 artmış. 67 idi bugün 117 oldu moralim çok bozuk. Gerçekten hamile olduguma inanmıştım şu an keyfim kaçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…