2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Canım benim Rabbim yardımcınız olsun hep dua ediyoruz sizlere Öyle mucizelere görüyoruz ki asla umutsuz olma Allah'ın izniyle pozitif olacak

Canım benim Rabbim yardımcınız olsun hep dua ediyoruz sizlere Öyle mucizelere görüyoruz ki asla umutsuz olma Allah'ın izniyle pozitif olacak
Rabbim yardımcınız olsun inşallahDualarımdasınız hepiniz.İnşallah buda senin mükafatın olacak bebek haberiyle sevineceksin.Moralini yüksek tutmaya çalış bebişin için.

Teşekkür ederim cevabın için .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Dün transfer sonrası 7.günümdü kan verdim negatif sonucum bebeklerim tutunmamışlar bile bana çok üzüldüm ama rabbim neylerse güzel eyler ne diyeyim
Çok üzgünüm Rabbim sabrını artırsın sana kolaylıklar versin en kısa sürede Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana

Merhaba arkadaşlar transferin 5.günündeyiz dün sabaha karşı aşırı bulantıyla uyandım kahvaltıya kadar devam etti ilaçlardan die düşündüm şimdi tekrar başladı sizlerde yasiyormusunuz bu şekil belirti

Merhaba arkadaşlar, dün transferim oldu. 5.gün embriyosu iki tane. Grade 2 yazıyor. Acaba kalitesi nasıl. Ne demek oluyor bilgisi olan var mı

Bencede oldu ama ilaçtan düşündüm geçti şimdi. 10 gundeyim idrar testim pozitif.

Kızlar dün transfer olan gün ile beraber 8. Gündü test yaptım çok ince bir çizgi çıktı ama bana çok silik geldi. Sizler kacinci günde yaptınız testinizi?

Canım çok üzüldüm rabbim dayanma gücü versin çok zor

Teşekkürler ederim şişe demişsiniz nerde nerde bulabilirim jeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…