2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Salı günü kan günüm ama pazar günü yapacağım. İyi bir rakam görüp haftaya keseye gidicem. Salı gidersem 2 günde bir kan verip o strese girmek istemiyorum. 5 tüp bebek 4 dünkü transfer benim daha sakinim şimdi.
Benimde salı günü tahlil günüm ben vereceğim kan ne zaman kese görünüyor ki pozitif olunca

Teşekkürler kimyasal olma ihtimali olur mu sizce ever 6. Gün ve 7. Gün sabah idrarda pozitif i görünce kan testine gittim o da 47 kusurlerde geldi sali tekrar vermeyi düşünüyorum

Bende test yapmak istiyorum yarın ama eşim karşı doktor kesinlikle yapmamamizi stres yaratır dedi. Benimde 2 embriyo dua ediyorum 🤲🏻
İnşallah tutunmuslardir Allahın izniyle. Bazen testte çıkmıyor ve stres oluyorsun. Bende daha önce ki transferinde test negatif çıktı ve taksiye atlayıp hastahaneye gidip kan verdim pozitif çıkmıştı ve kendimi boşuna üzmüştüm. Yapılacaksa da erken gebelik testleri müthiş çıkıyor onları denemek lazım. Bekle sabrıyla biraz daha mükafatını alacaksın insallah

3 şubatta transfer olan kızlar ne durumdasınız? Test yaptınız mı? Baya vardık aynı gün transfer olan

Teşekkürler kimyasal olma ihtimali olur mu sizce ever 6. Gün ve 7. Gün sabah idrarda pozitif i görünce kan testine gittim o da 47 kusurlerde geldi sali tekrar vermeyi düşünüyorum
Olmaz inşallah ya iyi düşünelim, benm de 8. Gün 55 geldi

Ben varım artık sabırsızım hiç test falan yapmadım yarın sabah erkenden acilden kan vericem
Yaa iyi dayanmışsınız ilkinde ben de yapmamıştım ama dayanamadım bunda 7. Günden beri yapıyorum yine de stres bitmiyo ki artcak mı diye bakıp durum

İnşallah tutunmuslardir Allahın izniyle. Bazen testte çıkmıyor ve stres oluyorsun. Bende daha önce ki transferinde test negatif çıktı ve taksiye atlayıp hastahaneye gidip kan verdim pozitif çıkmıştı ve kendimi boşuna üzmüştüm. Yapılacaksa da erken gebelik testleri müthiş çıkıyor onları denemek lazım. Bekle sabrıyla biraz daha mükafatını alacaksın insallah
Aynen predictor early çok iyi

X