- 10 Aralık 2021
- 1.910
- 1.739
Salı günü kan günüm ama pazar günü yapacağım. İyi bir rakam görüp haftaya keseye gidicem. Salı gidersem 2 günde bir kan verip o strese girmek istemiyorum. 5 tüp bebek 4 dünkü transfer benim daha sakinim şimdi.Kan tahlilini ne zaman yapacaksın canım
Sagolun inşallah burda sonuç bekleyen herkes pozitif görür. 2 embiryo benim. 7 gün ve 10 gün erken gebelik testinde gördüm. 3 gün embiryosuydu.Maşallah tebrik ederim inşallah benimde pozitif ile sonuçlanır sizin çift embriyo mu tek mi transferiniz
Benimde salı günü tahlil günüm ben vereceğim kan ne zaman kese görünüyor ki pozitif oluncaSalı günü kan günüm ama pazar günü yapacağım. İyi bir rakam görüp haftaya keseye gidicem. Salı gidersem 2 günde bir kan verip o strese girmek istemiyorum. 5 tüp bebek 4 dünkü transfer benim daha sakinim şimdi.
Betanin 1500 civarında olması gerekiyor.Benimde salı günü tahlil günüm ben vereceğim kan ne zaman kese görünüyor ki pozitif olunca
Bende test yapmak istiyorum yarın ama eşim karşı doktor kesinlikle yapmamamizi stres yaratır dedi. Benimde 2 embriyo dua ediyorumSagolun inşallah burda sonuç bekleyen herkes pozitif görür. 2 embiryo benim. 7 gün ve 10 gün erken gebelik testinde gördüm. 3 gün embiryosuydu.
Çok iyi bnce hayırlı olsun kat kat artsın inşallah ben sabah erken kan testi vericem inşallah bende güzwl sonucu alırımKızlar evet kanka testi yaptırdım 7.gun transferin kan sonucum 47,21 sizce nasıl
Çok iyi masallhKızlar evet kanka testi yaptırdım 7.gun transferin kan sonucum 47,21 sizce nasıl
İnşallah tutunmuslardir Allahın izniyle. Bazen testte çıkmıyor ve stres oluyorsun. Bende daha önce ki transferinde test negatif çıktı ve taksiye atlayıp hastahaneye gidip kan verdim pozitif çıkmıştı ve kendimi boşuna üzmüştüm. Yapılacaksa da erken gebelik testleri müthiş çıkıyor onları denemek lazım. Bekle sabrıyla biraz daha mükafatını alacaksın insallahBende test yapmak istiyorum yarın ama eşim karşı doktor kesinlikle yapmamamizi stres yaratır dedi. Benimde 2 embriyo dua ediyorum
12 gününü bekle derim kimyasal değilse yüksek bir rakam görürsün. Ama 7 güne göre iyi.Teşekkürler kimyasal olma ihtimali olur mu sizce ever 6. Gün ve 7. Gün sabah idrarda pozitif i görünce kan testine gittim o da 47 kusurlerde geldi sali tekrar vermeyi düşünüyorum
Ben vercem inşallah güzel haberler alırızSelam arkadaşlar yarın kan testi verecek arkadaşlar var mı
Olmaz inşallah ya iyi düşünelim, benm de 8. Gün 55 geldiTeşekkürler kimyasal olma ihtimali olur mu sizce ever 6. Gün ve 7. Gün sabah idrarda pozitif i görünce kan testine gittim o da 47 kusurlerde geldi sali tekrar vermeyi düşünüyorum
Ben varım artık sabırsızım hiç test falan yapmadım yarın sabah erkenden acilden kan vericem3 şubatta transfer olan kızlar ne durumdasınız? Test yaptınız mı? Baya vardık aynı gün transfer olan
Yaa iyi dayanmışsınız ilkinde ben de yapmamıştım ama dayanamadım bunda 7. Günden beri yapıyorum yine de stres bitmiyo ki artcak mı diye bakıp durumBen varım artık sabırsızım hiç test falan yapmadım yarın sabah erkenden acilden kan vericem
Aynen predictor early çok iyiİnşallah tutunmuslardir Allahın izniyle. Bazen testte çıkmıyor ve stres oluyorsun. Bende daha önce ki transferinde test negatif çıktı ve taksiye atlayıp hastahaneye gidip kan verdim pozitif çıkmıştı ve kendimi boşuna üzmüştüm. Yapılacaksa da erken gebelik testleri müthiş çıkıyor onları denemek lazım. Bekle sabrıyla biraz daha mükafatını alacaksın insallah
Benim de 11 subatta transferim oldukızlar benim de bugün kan tahlillerim yapıldı (e2, progesteron,hemogram gibi) , normal dedi doktor hepsine, pazartesi opu günüm.sonrasında da 11 şubat gibi transfer olur diyorlar
Evet valla zor dayandım bu 5. Tranferim hiç birinde erken test yapmadımYaa iyi dayanmışsınız ilkinde ben de yapmamıştım ama dayanamadım bunda 7. Günden beri yapıyorum yine de stres bitmiyo ki artcak mı diye bakıp durum