Merhabalar arkadaşım benim De başta öyleydi transferden sonra daha profesyonel oldum sankiArkadaşlar bir sorum olacak, pazartesi transferim var. Progestan fitil kullanıyorum ama şuan ilerletmekte sıkıntı çekiyorum. Sanki içinde bir parça var engel oluyor gibi. Zamanla bu sıkıntıyı çeken var mı, ben mi yapamıyorum acaba
Evet canım görüştüm doktorum biraz düşük dedi ama 2 gün sonra katlanması önemli dedi bakalım hayırlısıyla iki gün nasıl geçecek bana bilmiyorumDoktorunuzla görüştünüz mü? Bildiğim kadarıyla önemli olan 2 gün sonra yaptırdığınızda katlamış olması sayının. Benim transferim de 3 şubattaydı 5. Gün embriyosu, bugün 8. Gündü 55 geldi. İnşallah sağlıkla katlanır
Ama dışarda arabada duruyorYok onlar oda sıcaklığında kalan ürünler bozulacağını sanmıyorum, progesteron ampülü yapmadan önce biraz elinizde tutarsanız ısınır.
Sorun olmaz canim ben basta buzdolabinda muhafaza etmistim sonradan ogrendim oda sicakliginda durmasi gerektigini.Ama dışarda arabada duruyor
İnşAllah olmaz dışarısı buzdolabından daha soğuk oluyor bazen. Baştan aklıma da gelmedi hiçSorun olmaz canim ben basta buzdolabinda muhafaza etmistim sonradan ogrendim oda sicakliginda durmasi gerektigini.
Siz nasılsınız merak ettim durumunuzu test yaptınız mı belirtiler var mıİnşAllah olmaz dışarısı buzdolabından daha soğuk oluyor bazen. Baştan aklıma da gelmedi hiç
Bana da öyle geliyordu . Ama siz ilerletin zaten bir zaman sonra akması da normal. Ben genelde yatarak yapıp az uzanıp öyle ayağa kalıyordum. Koymakla çıkması bir olmasin diye .Arkadaşlar bir sorum olacak, pazartesi transferim var. Progestan fitil kullanıyorum ama şuan ilerletmekte sıkıntı çekiyorum. Sanki içinde bir parça var engel oluyor gibi. Zamanla bu sıkıntıyı çeken var mı, ben mi yapamıyorum acaba
Hayır test yapmadım bugün 7. Gün ben test alıp yapmak istiyorum ama eşim istemiyor bende zorlamıyorum belki bi kaö gün daha umut ederek kalmak istiyordur diye 16 şubatta kan testi günü var onu yaparız herhaldeSiz nasılsınız merak ettim durumunuzu test yaptınız mı belirtiler var mı
Hayırlısıyla güzel sonuçlar gelir inşallahHayır test yapmadım bugün 7. Gün ben test alıp yapmak istiyorum ama eşim istemiyor bende zorlamıyorum belki bi kaö gün daha umut ederek kalmak istiyordur diye 16 şubatta kan testi günü var onu yaparız herhalde
Aslında yapıp kurtulmak daha iyi, ilkinde ben de yapamamıştım direk kan vermeye gitmiştim 11. Günde. Ama bunda o stresle durmaktansa yapıp rahatlıyım dedim 7. Gün deHayır test yapmadım bugün 7. Gün ben test alıp yapmak istiyorum ama eşim istemiyor bende zorlamıyorum belki bi kaö gün daha umut ederek kalmak istiyordur diye 16 şubatta kan testi günü var onu yaparız herhalde
Ya bende öyle düşünüyorum aslında. İmkanım olsa eczaneye tek girer alır yaparım ama malesef test alma imkanım yok şuan içinAslında yapıp kurtulmak daha iyi, ilkinde ben de yapamamıştım direk kan vermeye gitmiştim 11. Günde. Ama bunda o stresle durmaktansa yapıp rahatlıyım dedim 7. Gün de
İnşallahYa bende öyle düşünüyorum aslında. İmkanım olsa eczaneye tek girer alır yaparım ama malesef test alma imkanım yok şuan içinrabbim hayırlısını nasip etsin
Tabiki var hayırlı olsun inşallahEki Görüntüle 3205557 kızlar transferin 6. Günü tek embriyo sizce var mı biraz önce yaptım testi gündüz erken gebelik testi yapmıştım onda Cook hayalet benim görebileceğim bir çizgiy di az önceki yaptığım kaset testte bu şekilde
Kötüyü düşünmeyin . İyi düşünün iyi olsun. Sağlıkla hayirlisyla devamı gelsin umarım . Darısı bekleyen herkeseAmin inşallah tesekkur ederim zor elde edince insanın aklına hersey geliyor kimyasal mi acaba die en iyisi yarın kan testi yaptırmak sanırım
Kimyasalmi şimdi belli olmazki. Test gününüzü hatta birkaç gün sonra kan verin. Yükseldimi telaşına stresine girmessinAmin inşallah tesekkur ederim zor elde edince insanın aklına hersey geliyor kimyasal mi acaba die en iyisi yarın kan testi yaptırmak sanırım
İyi düşünün iyiyi çağırın inşallah katlanarak artsınEki Görüntüle 3205557 kızlar transferin 6. Günü tek embriyo sizce var mı biraz önce yaptım testi gündüz erken gebelik testi yapmıştım onda Cook hayalet benim görebileceğim bir çizgiy di az önceki yaptığım kaset testte bu şekilde