2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Merhabalar arkadaşım benim De başta öyleydi transferden sonra daha profesyonel oldum sanki endişe etme gerekli olanı alıyordur

Evet canım görüştüm doktorum biraz düşük dedi ama 2 gün sonra katlanması önemli dedi bakalım hayırlısıyla iki gün nasıl geçecek bana bilmiyorum

Bana da öyle geliyordu . Ama siz ilerletin zaten bir zaman sonra akması da normal. Ben genelde yatarak yapıp az uzanıp öyle ayağa kalıyordum. Koymakla çıkması bir olmasin diye .

Siz nasılsınız merak ettim durumunuzu test yaptınız mı belirtiler var mı
Hayır test yapmadım bugün 7. Gün ben test alıp yapmak istiyorum ama eşim istemiyor bende zorlamıyorum belki bi kaö gün daha umut ederek kalmak istiyordur diye 16 şubatta kan testi günü var onu yaparız herhalde

Hayır test yapmadım bugün 7. Gün ben test alıp yapmak istiyorum ama eşim istemiyor bende zorlamıyorum belki bi kaö gün daha umut ederek kalmak istiyordur diye 16 şubatta kan testi günü var onu yaparız herhalde
Aslında yapıp kurtulmak daha iyi, ilkinde ben de yapamamıştım direk kan vermeye gitmiştim 11. Günde. Ama bunda o stresle durmaktansa yapıp rahatlıyım dedim 7. Gün de

Aslında yapıp kurtulmak daha iyi, ilkinde ben de yapamamıştım direk kan vermeye gitmiştim 11. Günde. Ama bunda o stresle durmaktansa yapıp rahatlıyım dedim 7. Gün de
Ya bende öyle düşünüyorum aslında. İmkanım olsa eczaneye tek girer alır yaparım ama malesef test alma imkanım yok şuan için rabbim hayırlısını nasip etsin

kızlar transferin 6. Günü tek embriyo sizce var mı biraz önce yaptım testi gündüz erken gebelik testi yapmıştım onda Cook hayalet benim görebileceğim bir çizgiy di az önceki yaptığım kaset testte bu şekilde

Amin inşallah tesekkur ederim zor elde edince insanın aklına hersey geliyor kimyasal mi acaba die en iyisi yarın kan testi yaptırmak sanırım

Amin inşallah tesekkur ederim zor elde edince insanın aklına hersey geliyor kimyasal mi acaba die en iyisi yarın kan testi yaptırmak sanırım
Kötüyü düşünmeyin . İyi düşünün iyi olsun. Sağlıkla hayirlisyla devamı gelsin umarım . Darısı bekleyen herkese kaçıncı gün denemeniz . Belirtileriniz var mıydı ? Çok erken aslında ama işte bir umut

Kimyasalmi şimdi belli olmazki. Test gününüzü hatta birkaç gün sonra kan verin. Yükseldimi telaşına stresine girmessin

Insallah dondurulmus 5. Gün embriyosu 6.gunum du bugün, belirtilerim aslında ilaçlardan da olabilir göğüs hassasiyeti aralıklı bel ağrıları o kadar , ilk denememiz inşallah bizimledir

Benimde bugün sekizinci günümdu. Dondurulmuş 5 gün embriyosuydu doktorum kan vermemi istedi 70,25 çıktı kizlar iyimi değerim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…