2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Insallah dondurulmus 5. Gün embriyosu 6.gunum du bugün, belirtilerim aslında ilaçlardan da olabilir göğüs hassasiyeti aralıklı bel ağrıları o kadar , ilk denememiz inşallah bizimledir😇
Canım benimde öyleydi bugün sekizinci günüm kan verdim . Allah'a şükür pozitifi aldım darısı isteyene olsun 🤲

Canım böyle konuşma bizim hiç problemimiz olmamasına rağmen yine olmuyor yine olmuyor bende diyorum bimproblem olsada tedavi olsak böyle doktor nasip değilmiş zamanı değil diyo geçiştiriyor bi sebeb söylemiyor bende çok yıkıldım idrar testinde bi kere bile çift cizgi görmedi
Çok korkuyorum aslında hiç olmıcak diye bi yandan da boşver bu kadar para harcamaya deymez gez toz kendine bak ölümlü dünya diyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Eki Görüntüle 3205557 kızlar transferin 6. Günü tek embriyo sizce var mı biraz önce yaptım testi gündüz erken gebelik testi yapmıştım onda Cook hayalet benim görebileceğim bir çizgiy di az önceki yaptığım kaset testte bu şekilde
Bariz olarak var canım inşallah ilerlesin testten önce ne kadar zaman önce su içtin, bende dün 5 günümdü sabah erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi vardı bu sabah yaptım hiç çizgi yoktu ama hemen öncesinde su falan içmiştim.acaba tekrardan yapsam mı? Belirtilerin nelerdi?

Canım böyle konuşma bizim hiç problemimiz olmamasına rağmen yine olmuyor yine olmuyor bende diyorum bimproblem olsada tedavi olsak böyle doktor nasip değilmiş zamanı değil diyo geçiştiriyor bi sebeb söylemiyor bende çok yıkıldım idrar testinde bi kere bile çift cizgi görmedim
Ben iki aşılama oldum sonrasında üç tane tüp bebek dün iki tane konan embriyolarımdan negatif sonuç aldım ve bizimde bi problemimiz yok ama nasip rabbime teslim olduk elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Kızlar bende dedim ya ilaç kulandim bayadır âdet olmadım doktora dedim muane ye çağırdı neden ilaç adet yapmadı ve inşallah son adetim olur çünkü trasfere basliyacam

Arkadaşlar merhaba.Bende 7 şubatta 5.transferimi oldum.dünden beri adet ağrılarım başladı.moralim çok bozuk.2 adet dondurulmuş embriyo transferi oldum.

Canım transferi saymazsak 5.günde sabah ilk idrarla yaptım normal kaset testti ama çoook silikti zaten 1 dk içerisinde gölge görür oldum 10dk içerisinde tamamen silik netleşti. Belki çift emb. Olduğu içindir bilemiyorum 9.gün lekelenmem oldu kan testi verdim 368di sanırsam böyle çıktı☺️ İlk testimin görselini ekliyorum senin için silikliği görmen için🙏🏻
Merhaba bende yeni başladim cok umutluyum toplamda her işlemle beraber 1 ay falan anca sürüyor sanirim değilmi ?henuz 2 gun oldu iğne tedavisine başladım 7 gün ,yumurta sayisina gore hareket edilicek inşallah tek seferde yeterli yumurtam oluşur 😔

Kızlar early kavite 2aa embriyo transferi olan var mı? İlk defa bu kadar düşük kalitede embriyo oldu, hep 4aa, 4 ab oluyordu çok üzgünüm😞

Kızlar bende dedim ya ilaç kulandim bayadır âdet olmadım doktora dedim muane ye çağırdı neden ilaç adet yapmadı ve inşallah son adetim olur çünkü trasfere basliyacam
Ben 10 günlük minik şişelerde arı sütü royeel jel kullandım ve testere dişli aslan pençesiyle hayıt otunu içtim sabah ları ve akşamları çok çok faydasini gördüm 10 günde ve hemen tüp bebege başliyoruz dedi doktorum ,hazırdı rahim ,adetimi bu ay çok dengeli getirdi ,prolaktinim yuksekti uzun zamandır ,şuan şükür süt kıvamında akıntı geliyor deneyin çok faydası var en az 1 ay devam edin zaten 10 tane şişe

Canım transferi saymazsak 5.günde sabah ilk idrarla yaptım normal kaset testti ama çoook silikti zaten 1 dk içerisinde gölge görür oldum 10dk içerisinde tamamen silik netleşti. Belki çift emb. Olduğu içindir bilemiyorum 9.gün lekelenmem oldu kan testi verdim 368di sanırsam böyle çıktı☺️ İlk testimin görselini ekliyorum senin için silikliği görmen için🙏🏻
Hayırlı olsun inşallah🙏belirtilerin nelerdi?

Ben 10 günlük minik şişelerde arı sütü royeel jel kullandım ve testere dişli aslan pençesiyle hayıt otunu içtim sabah ları ve akşamları çok çok faydasini gördüm 10 günde ve hemen tüp bebege başliyoruz dedi doktorum ,hazırdı rahim ,adetimi bu ay çok dengeli getirdi ,prolaktinim yuksekti uzun zamandır ,şuan şükür süt kıvamında akıntı geliyor deneyin çok faydası var en az 1 ay devam edin zaten 10 tane şişe
IMG_20230212_124002.jpg

Ürün bu arkadaşlar ama iyi bildiginiz aktardan alınız .

Kızlar benim belirtim göğüs hassasiyeti ve aralıklı adet olacakmış gibi gelen bel ağrıları ama ilaçlardan da olabilir, bende 6. Gün ilk 2 saatlik idrar erken gebelik testiyle yaptım sadece benim görebileceğim kadar silik geldi sonra idrarimi 3 4 saat tuttum kaset testle yaptım sonuç attığım gibiydi bu sabah ta 7. Günüm sabah idrarimla yaptım yine attığım test gibi cikti ekstra bi koyulasma yok ama bariz belli yine akşamüstü kan vermeyi düşünüyorum kızlar teşekkürler ins hepimize nasip eder Allah.

X