İlkinde ben de yapmamıştım ama bunda aman dedim stres olup duracağıma yapayım belki pozitiftir mutlu olurum dedimEvet valla zor dayandım bu 5. Tranferim hiç birinde erken test yapmadım
Bende 4 Şubat'ta transfer oldum yarın inşallah kan vermeye gitmeyi düşünüyorum3 şubatta transfer olan kızlar ne durumdasınız? Test yaptınız mı? Baya vardık aynı gün transfer olan
Yarın sabah inşallah güzel bi sonuç alırımİlkinde ben de yapmamıştım ama bunda aman dedim stres olup duracağıma yapayım belki pozitiftir mutlu olurum dedim
Evde yaptınız mı hiçBende 4 Şubat'ta transfer oldum yarın inşallah kan vermeye gitmeyi düşünüyorum
İnşallahYarın sabah inşallah güzel bi sonuç alırım
Allah gönlünüze göre versin bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin . Bizim şuan okadar bir durumumuz yok tedavi için inşAllah bizde bir gün bu yolları geçer de bebeğimizi kucağımıza alırızArkadaşlar Şubat ayında muhtemelen transferim olucak tabiki bu süre içinde ister istemez stres oluyor gelin burda hep beraber birbirimize destek olalım
Yok benden 1 kere aldılar sadece. O da opu öncesiydi. Sizde ne çıktı değerler? İlaç neler verdi?Benim de 11 subatta transferim oldu
Sizden 3 gun ust uste progesteron testi aldilar mi
Allah yardımcınız olsun inşallah, gerçekten ciddi para gidiyoAllah gönlünüze göre versin bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin . Bizim şuan okadar bir durumumuz yok tedavi için inşAllah bizde bir gün bu yolları geçer de bebeğimizi kucağımıza alırız
Evet öyle gerçekten birde bazen birkaç defa hatta daha fazla denemekte gerekiyorAllah yardımcınız olsun inşallah, gerçekten ciddi para gidiyo
Bende varım 7. Günden beri idrar testi yapıyorum her sabah hep negatif gördüm yarında kan vericem negatif cıkar büyük ihtimalle3 şubatta transfer olan kızlar ne durumdasınız? Test yaptınız mı? Baya vardık aynı gün transfer olan
İnşallah canım azından bal damlıyor Allah razı olsun benim ilk deneme rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİnşallah tutunmuslardir Allahın izniyle. Bazen testte çıkmıyor ve stres oluyorsun. Bende daha önce ki transferinde test negatif çıktı ve taksiye atlayıp hastahaneye gidip kan verdim pozitif çıkmıştı ve kendimi boşuna üzmüştüm. Yapılacaksa da erken gebelik testleri müthiş çıkıyor onları denemek lazım. Bekle sabrıyla biraz daha mükafatını alacaksın insallah
Allah razı olsun canım rabbimin dediği olur nasipCanım çok üzüldüm rabbim dayanma gücü versin çok zor
Merhaba benim test günüm salı idi ama ben dün kan testi verdim 7.günümdü negatif çıktı sonucum çok üzüldüm doktorumu arayıp iğnelerimi ilaçlarımı bıraktım hala bi tarafım kanda negatif çıktı ama onuncu gün tekrar kan ver diyor ama boş umut olur bu değil miSalı günü kan günüm ama pazar günü yapacağım. İyi bir rakam görüp haftaya keseye gidicem. Salı gidersem 2 günde bir kan verip o strese girmek istemiyorum. 5 tüp bebek 4 dünkü transfer benim daha sakinim şimdi.
Ben 2.tüp bebeğimi Bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırmıştım transferden önce belki on kez progesteron için test yaptılar sonra tutundu bebeğim ama 2.5 aylıktı düşük yaptımBenim de 11 subatta transferim oldu
Sizden 3 gun ust uste progesteron testi aldilar mi
Evde idrar testi yaptın mı. Bide bende umudunu kaybetme 12.gün diye özellikle istemelerinin bi sebebi vardır belki bence tekrarla testini ilaçlarada devam et bi kaç gğn dahaMerhaba benim test günüm salı idi ama ben dün kan testi verdim 7.günümdü negatif çıktı sonucum çok üzüldüm doktorumu arayıp iğnelerimi ilaçlarımı bıraktım hala bi tarafım kanda negatif çıktı ama onuncu gün tekrar kan ver diyor ama boş umut olur bu değil mi
0,10 çıktı sonucum kan olduğu için umudum yok pek sün bıraktım iğneleri evde idrar testi yapmadım bende 10.gün istedi doktorum kan testini bilemiyorum yaEvde idrar testi yaptın mı. Bide bende umudunu kaybetme 12.gün diye özellikle istemelerinin bi sebebi vardır belki bence tekrarla testini ilaçlarada devam et bi kaç gğn daha